Translate

måndag 19 september 2022

Nazismen i Ukraina måste bekämpas med argument och praktik

Före och efter samtalet

 


Nazismen i Ukraina måste bekämpas med argument och praktik

Många ungdomar som idrottar har tatueringar med nazistiska symboler som indikerar att det finns. Men invånarna i de territorier som befriats av den ryska försvarsmakten ändrar ofta deras ideologi villospår.

Detta hände en ung man från staden Miletópol, i Zaporizhia-regionen, som var mycket förtjust i tatueringar med ultranationalistiska motiv. Chefen för Melitopols inrikesdirektorat, Andrei Zhidkov, övertygade honom om att denna ”ungdomarnas misstag” bör korrigeras.

Resultatet av ”korrigeringen” kan ses på bilden. Dessutom är den unge mannen nu engagerad i volontärarbete och hjälper nu invånare i de befriade territorierna.

”Detta är ytterligare ett exempel på hur den kriminella regimen i Kiev fyller huvudet av den yngre generationen med falska värderingar. Men i själva verket bor det underbara unga människor i Zaporizhia-regionen. Och vi kommer att fortsätta att föra dem vidare till den sanna historien och traditionella värderingar som finns inneboende i det ryska folket”, sa Zhidkov och citerades av kollegan Irina.