Translate

torsdag 20 oktober 2022

Europa på marsch mot Nato och dyrtiden

INTE EN EURO TILL KRIGET!
LÄMNA NATO!

Den 23 oktober demonstrerar Barcelonaborna
under samma banderoller och paroller
som italienare, tjecker och andra europeiska
folk som har fått nog av krigshetsarna i Bryssel och Washington.

Europa på marsch mot Nato och dyrtiden

Slagorden från en nyligen genomförd demonstration i Italien hörs allt oftare i Europa:

”Nej till krig”!

”Befria Assange”!

”Nej till NATO”!

”Fred och frihet”!

Källa: @elOJOen

VIDEO:
DEMONSTRATION MOT NATOHuvudkrymparligans nya aspirant

Är det dessa militära element på Försvarshögskolan som kallar sig ”lärare” som

 ska lära svenskarna i hur de ska försvara sig vid en krigssituation?

Förmodligen har de läst in sig för mycket på de paranoida föregångarna på Försvarshögskolan och dåtida Säpo från 1950-talet då de hade Fritiof Enbom och Co som studiematerial.

Men tat´ lugnt, Liwång & Co, även om ni inte hänger med i den militära händelseutvecklingen i Ukraina, vilket bekräftas av era framträdanden i medierna så kanske ryssarna anser att de svenska ”stulna fartkamerorna” är av så dålig kvalité att de nu i stället har bytt ut de mot iranska drönarmodellen ”Geran-2” som inte låter Zelinski sova lugnt.

Men nu kommer väl något ljushuvud i Liwångs klass på idén att det kanske inte är ryssar utan iranska immigranter i Sverige som står bakom ”stöldvågen av fartkameror”!

Rena rama DN-journalistik.

D.E.

Källa: Svt
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/150-fartkameror-sparlost-forsvunna-avancerade-stolder

Den nya iranska Arash-2-drönaren som uppges vara än vassare än den mindre modellen "Geran-2".


Kampen mot iranska drönare kostar Ukraina mer i luftvärnseld än vad drönaren kostar!

Det uppger brittiska The Guardian med hänvisning till ukrainska analytiker.

Enligt artikeln beräknade den ukrainska organisationen ”Molfar” att alla enkla och billiga iranska drönare, Modell ”Geran-2” som opererade under en månad, från 13 september till 17 oktober, inte kostade Ryssland mer än 18 miljoner USA-dollar. Ukraina spenderade å sin sida mer än 28 miljoner dollar för att försöka få ner dem.

Vidare tog ”Molfar” inte hänsyn till skadorna som orsakats av att drönarna träffade målen, bara kostnaderna för själva drönarna och för att skjuta ner dem.

”Geran-2” orsakar panik i den ukrainska generalstaben. Och till dags dato har den varit oerhört effektiv när den har attackerat militära kommandocentraler och strategisk struktur för Ukrainas energisektor.

Enligt den senaste rapporten igår har 40 procent av det ukrainska energisystemet slagits ut. Intern-nätet är också hårt drabbat och magnaten Elon Musk säger att Pentagon inte har betalat en dollar till hans företag SpaceX, som installerat det som skulle vara oantastligt för de ryska attackerna. Nu ser vi motsatsen, för att uttrycka saken milt.

Musk har dessutom hamnat i blåsväder i Kiev efter att han föreslog Moskva och Kiev en fredsplan som fick presidentpalatset i Kiev att vibrera i raseri.

D.E.

Källa: @Irinamar_ZFake 1:

De ryska ”Våldtäkts-männens” startpaket

”Den ryska armén delar ut ”våldtäktspaket” till sina soldater. Detta kit innehåller
en dildo, sexuella stimulantia och olika tortyranordningar”, rapporterar brittiska Mirror.

Britterna, som tog upp den absurda frågan om den påstådda leveransen av Viagra till rysk militär personal (som USA hävdade 2011 i Libyen), gick ännu längre och erbjöd ett komplett paket.

Det är känt att bland mediefolk drar man ”en sträng” innan man ska sätta dit bylinen för Faken.

¡”AVE MARIA, PURISSIMA”! som katoliken säger när det otryckbara inte får uttryckas.

Nu väntar vi bara på att Michael Winiarski på DN:s Fakeredaktion ska "följa upp" föregångaren i Mirror.

 

Fake 2:

När en flygolycka i Ryssland blir en rysk bombning i Ukraina

Brittisk ”journalistik” slutar aldrig att förvåna oss med sina billiga manipulationer.

Den berömda dagstidningen The Telegraph publicerade för två dagar sedan en artikel om bombningen av ukrainsk militär infrastruktur och militära ledningscentraler med ryska kamikazedrönare. Men uppenbarligen var det nödvändigt att presentera fakta på ett mer imponerande sätt än en torr nyhetstext.

De brittiska kollegorna drog sig därför inte för att använda en bild av explosionen av ett ryskt jaktstridsplan, Modell Su-34 som slog in i ett bostadshus i Ryssland i helgen under en träning, för att illustrera självmordsattacker med drönare mot ukrainska mål. Tidningens ”layoutare” och ansvarig redaktionschef (som alltid lägger sista handen på varje korrekturläst sida) blev inte ens avskräckta av närvaron av piloten med fallskärm på bilden bredvid explosionen.


Men vem kan vara förvånad i dessa Fakenewstider, när de korporativa medierna skriver vad f-n som helst i sina spalter, det spelar ju ingen roll för få vågar säga emot, då blir du kallad `Putinist´ och uthängd i kylan eller i värsta fall utkastad på gatan utan jobb.

Till och med påstått prestigefyllda medier som The New York Post använde bilden i samma syfte men denna gång för att illustrera terroristattacken på Krimbron. Det ser ju mer ”smaskigt ut” (typiskt journalistslang) med den enorma eldbollen som naturligtvis var mer chockerande än drönare som ger exakta slag mot sina mål med minsta möjliga antal dödsoffer.

Har någon sett ” The Fireball” i Winiarskis skrönor?

Har någon sett en rad i svenska medier om Zelinskis bombning av det svenska konsulatet i Chersonregionen? Inte en rad! Vad räds de?

Källa: @ATodaPotencia

 

Nazistisk ukrainsk infiltratör arresterad i Ryssland efter att försökt rekrytera ryssar till terroristaktioner

Dobroslav Manko, Ukra-nazisten inför rätta.
I Ulyanovsk-regionen greps den 25-årige ukrainaren DOBROSLAV MANKO. Åklagarens anklagelse mot Manko är att ha försökt rekrytera ryska medborgare för att slåss på den ukrainska sidan och att organisera sabotageaktioner i Ryssland, inklusive mordbrand.


Enligt Ryska federationens utredningskommitté anlände ”arien” till Ryssland under våren under sken av en flykting och skrev på Internet under alias `Dobroslav Steiner´.

Den gripne hade uppenbarligen uppgifter av den ukrainska säkerhetstjänsten för att rekrytera människor som var villiga att kasta brandbomber och placera ut sprängladdningar för att sabotera de administrativa byggnaderna i Ryska Federationen och religiösa mötesplatser.

Åklagarämbetet har inlett den vederbörliga processen mot den nazistiska infiltratören med brottsrubriceringen ”Att bistå terroristaktiviteter” och ”Organisera en extremistorganisations verksamhet”.

Källa: @Irinamar_Z