Translate

tisdag 8 mars 2022

Ukrainas och USA:s biologiska vapenlaboratorier och vad som döljer sig bakom dessa ”massförstörelsevapen”!

Varför vill VICTORIA NULAND, vice utrikesminister för Joe Biden och ansvarig inom State Departement för den ”euroasiatiska” delen, som inbegriper Ukraina dölja vad USA gör på sina 30 biologiska laboratorier på ukrainsk mark?

 Ukrainas och USA:s biologiska vapenlaboratorier och vad som döljer sig bakom dessa ”massförstörelsevapen”!

·         Varför vill Victoria Nuland och USA med alla medel undvika att dokument från de 30 biologiska laboratorierna i Ukraina inte hamnar under rysk militär kontroll?

·         Kina kräver att USA redovisar vad för slags vapen och produkter som USA producerade och forskade på dessa laboratorier på ukrainskt territorium.

·         Ryssland anklagar USA för att ha smugglat in plutonium kombinerat med anrikat uran från Ukrainas kärnkraftverk för framställning av kärnvapen.

 

Ukraina har skapat ett nätverk av mer än 30 laboratorier för att utveckla biologiska vapen, skapade utanför parlamentarisk kontroll i samarbete med USA, vilket framgår av dokument publicerade av det ryska försvarsministeriet.

 

Den ryska utredningskommittén studerar för närvarande dokumenten i detalj. Experter påpekar att information redan har mottagits om amerikanska biologiska vapenlaboratorier som ligger vid gränsen till Ryssland.

 

Kina kräver att USA avslöjar detaljer om biologiska laboratorier i Ukraina [1]

Kina begär att USA avslöjar detaljer om de biologiska laboratorierna som finns i Ukraina och finansieras av Washington, sa det kinesiska utrikesministeriets talesman Zhao Lijian på tisdagen, citerad av nyhetsbyrån CGTN.

Peking kräver information om vilka typer av virus de lagrar och den forskning som utförs av dessa enheter och som måste offentliggöras.

Xinhua citerade Zhao Lijian som uppgav att USA, enligt rapporter har 26 biologiska laboratorier i Ukraina där ”farliga virus” lagras. Det kinesiska utrikesministeriet uppmanade USA att garantera säkerheten för dessa laboratorier.

Komponenter av biologiska vapen har utvecklats i ukrainska laboratorier som ligger nära Rysslands territorium, rapporterade det ryska försvarsministeriets talesman Igor Konashenkov redan i söndags.

Konashenkov underströk att det under den militära operationen i Ukraina blev det känt att Kievregimen i all hast förstörde bevis på ett biologiskt vapenprogram finansierat av det amerikanska försvarsdepartementet.

– Vi har fått dokumentation från anställda vid ukrainska biolaboratorier om förstörelsen i nödsituationer som tillämpades den 24 februari av särskilt farliga patogener av pest, mjältbrand, tularemi, kolera och andra dödliga sjukdomar, sa det ryska försvarsministeriets talesman Igor Konashenkov.

I dag, den 8 mars, erkände en märkbart svettig VICTORIA NULAND, vice utrikesminister för Joe Biden och ansvarig inom State Departement för den ”euroasiatiska” delen, som inbegriper Ukraina att USA, ja, förfogar över biolaboratorier på ukrainsk mark.

I ett förhör med den kuban-amerikanske senatorn MARCO RUBIO poängterade Nuland vikten av att den ryska militären INTE får ta del av dokumentationen som finns i dessa 30-tal biolaboratorier på ukrainsk mark. Och gemene man frågar sig oroat: VARFÖR? Vad är det Pentagon vill dölja som INTE tål OFFENTLIGHETENS LJUS?

På Marco Rubios fråga om Ukraina förfogar över biologiska eller kemiska vapen (som farliga patogener av pest, mjältbrand, tularemi, kolera och andra dödliga sjukdomar) sa Nuland, tvekande:

– Ukraina har. . .  ehh. . .installationer för biologisk forskning, eeehhh.. .. Just nu är vi oroade för att de ryska trupperna tar kontroll över denna dokumentation. Därför ARBETAR VI (med direkta militära medel?) gemensamt med Ukraina för att dessa forskningsrapporter INTE hamnar i ryska händer.

Marco Rubio å sin sida, i stället för att pressa Nuland på VAD Pentagons biokemister och vapenforskare i VERKLIGHETEN gör i Ukraina, vände på temat och anklagade i vanlig ordning Ryssland för att å sin sida använda temat om dessa biokemiska vapenlaboratorier till sin fördel och skapa en ”plan” för att attackera Ukraina med biologiska massförstörelsevapen och ställde den väldigt dåligt dolda och ”sminkade” frågan om det skulle hända en biologisk-kemisk attack i Ukraina om att ansvaret på denna skulle falla på Ryssland? varpå Nuland sa:

– Utan tvekan!

– Det är en klassisk metod att skylla på ”den andra sidan” vad DE planerar att göra!

Ovanstående är bara element för att du SJÄLV drar dina egna slutsatser om vad som är på gång. Men märk väl, att denna information har en källa som EU har förbjudit.

[1] China exige a EEUU revelar detalles sobre laboratorios biológicos en Ucrania / Moscú. RT
https://radiolaprimerisima.com/noticias-generales/destacado/china-exige-a-eeuu-revelar-detalles-sobre-laboratorios-biologicos-en-ucrania/