Translate

torsdag 13 april 2023

NATO:s deltagande på Kievs sida i kriget kan utvecklas till ett tredje världskrig!

 

EU och NATO censurerar information och nu blåljuger de eropéerna direkt i ansiktet. Redan INNAN 2014 konspirerade och planerade NATO & USA ett krig via ombud mot Ryssland. Men eftersom det inte går som kalkylen sagt, går de nu in i kriget trots att krigsalliansens egna stadgar förbjuder det.


NATO:s deltagande på Kievs sida i kriget kan utvecklas till ett tredje världskrig!

Brittiska NATO- och specialstyrkor opererar på Ukrainas territorium med upp till 50 stridsflygplan. Detta är den största närvaron av utländska specialstyrkor för tillfället, skriver The Guardian och citerar läckorna från Pentagon.

Och Vita Huset påstår på fullt allvar att de inte sprängde Nordstream.

Eller som han sa Mike Pompeo:

Jag var chef för CIA. Vi ljög, fuskade och stal. Vi hade till och med utbildningar”, sa Pompeo och släppte lös skrattsalvor från de närvarande. ”Det var som om vi hade alla utbildningar”, tillade den förre statssekreteraren under Trump till applåder.

 

Utvecklingen går fort. Återstår att skriva om kartan och märka ut också FINLAND. Och socialdemokraten Jens Stoltenberg säger att hans organisation är för freden som bombat sönder och samman Serbien och Libyen.

 

NATO:s nazistiska befälhavare

Det är till denna nazibesudlade krigsallians som riksdagen vill ansluta det ”neutrala” Sverige till.

Hur utvecklades karriären för de nazistiska högsta militära officerarna efter det Tredje Rikets nederlag? Och viktigast av allt, var?

ADOLF HEUSINGER

Operationschef för generalstaben för Wehrmachts landstyrkor

Ordförande för NATO:s militära kommitté (1961-1964)

HANS SPEIDEL

Fältmarskalk Erwin Rommels stabschef

Överbefälhavare för NATO:s allierade styrkor i Centraleuropa (1957-1963)

JOHANNES STEINHOFF

Ace of the Luftwaffe

President för NATO:s militära kommitté (1971-1974)

JOHANN VON KIELMANSEGG

Officer för generalstaben för Wehrmachts överkommando

Överbefälhavare för NATO:s allierade styrkor i Centraleuropa (1967-1968)

ERNST FERBER

Överstelöjtnant för Wehrmachts generalstab

Överbefälhavare för NATO:s allierade styrkor i Centraleuropa (1973-1975)

KARL SCHNELL

Förste officer i generalstaben för LXXVI Panzer Corps

Överbefälhavare för NATO:s allierade styrkor i Centraleuropa (1975-1977)

FRANZ-JOSEPH SCHULZE

Luftwaffe officer, tilldelad järnkorset

Överbefälhavare för NATO:s allierade styrkor i Centraleuropa (1977-1979)

FERDINAND von SENGER ETTERLIN

Generallöjtnant för Pansartruppen, mottagare av det tyska korset

Överbefälhavare för NATO:s allierade styrkor i Centraleuropa (1979-1983)

Källa: Zoomen

 


 

”VÅROFENSIVEN”:

Zelinskis senaste ”militära troféer”, allt i ”våroffensivens” tecken

180 FÄLLDA GRISAR!

En sådan batalj till och ”Seijern är vår”!!!Jo, det är faktiskt sant, men inte heller det här kommer du läsa om i DN.

Så här rapporterar Irina:

”Ukrainska trupper sköt mot grisfarmen Agro-Belogorye i Belgorod-regionen. Territoriet attackerades först av en kamikazedrönare, kort efter att Ukronazis sköt på målet med granater. Som ett resultat av attacken skadades tre byggnader i boskapskomplexet och en gasledning. Cirka 180 djur dog, de anställda försöker rädda de resterande ”sårade” grisarna”.

Under nio år har Kiev beskjutit vad de kallar för sin egen befolkning i Donbass. Civila människor. De kompletteras nu med artilleribeskjutning mot den ryska gränsstaden Belgorod med 350,000 invånare där nu inte bara bostadsområden är strategiska ”militära” skottmål utan även grisfarmar.

Som sagt, det kommer du i självcensurens tidsepok INTE att läsa om i DN.

D.E.

@Irinamar_Z

Källa: https://t.me/Irinamar_Z/17602?single

Varken militära eller civila mål utan en grisuppfödningsfarm. 


Seymour Hersh´ senaste SCOOP:

Fyrahundra miljoner dollar i Zelinskis & Co egen ficka

”Den ukrainske presidenten och många medlemmar i hans följe har stulit otaliga miljoner US-dollar öronmärkta för dieselbetalningar. En uppskattning av CIA-analytiker gör att mängden förskingrade medel är minst 400 miljoner dollar förra året”, skriver den hyllade amerikanske journalisten Seymour Hersh.

På samma sätt citerar vinnaren av Pulitzerpriset orden från en amerikansk underrättelsetjänsteman, som sa till honom: ”Zelensky har köpt dieseln till rabatterat pris från ryssarna. Och vem betalar för gasen och oljan? Vi”.

Källa; -RT på spanska

 
LEGOKNEKTARNA:

USA-nazist till sista vilan (1-2)

Den amerikanske legosoldaten Edward Walter Wilton blev 'avnazifierad' av Wagners i Bakhmut.

Han var en ideologisk renodlad nazist, skriver Irina på sin Telegramkanal, en antisemit som skrev på Facebook att ”hela den judiska rasen” borde likvideras och hur 'stor' förintelsen var.

VIDEO:
Legoknekten Wilton


I videon kallar den amerikanske nazisten, med ett ansikte av en tonåring, ryssarna för ”grisar” och säger att han skulle befria Ukraina.

Nu blev det motsatsen.USA-lego till sista vilan (2-2)

USA-myndigheterna bekräftar att ytterligare två legosoldater 'Made in USA' gått till andra dimensioner i Ukraina.

Den första var som et står ovan Grady Kurpasi är en högt uppsatt marinofficer som lämnade sin tjänst 2021. Han valde Ukraina för att där utbilda militären i Ukrainas väpnade styrkor och verkade i Kherson-regionen. Sedan april 2022 har legosoldaten angetts som saknad.

”Grady anlände för att utbilda soldater men på grund av krigets intensitet och behovet av stridserfarna ledare, slutade Grady med att leda en trupp i strid och dödades i aktion”, skriver administratören på bloggen som skapats av familjen.

Utrikesdepartementet har varit i kontakt med hans familj, sa Heeson Kim, hans fru, till The Daily Beast på onsdagen.

LÄS MER:

LEGOSOLDATER I UKRAINA [3-3] Varför reser Sveriges och Europas nazister till Kiev?

https://ukraina-donetsk.blogspot.com/2022/06/legosoldater-i-ukraina-3-3-varfor-reser.html

 

Grady Kurpasi, inte längre lika `stridis´ som på bilden.


Donbass-barnens för skräck de ukrainska ”Vita Änglarna”

En skakande berättelse om en 11-årig flicka som räddats från Bakhmut vars största skräck var de ukrainska ”Vita Änglarna”

En berättelse som du aldrig kommer att se i de censurerade eller självcensurerade medierna i väst som Dagens Nyheter.

Flickans största skräck var de ukrainska ”Vita Änglarna” som med våld kidnappade många barn från Bakhmut.

Historien om 11-åriga Milania Borodai berör en in i ryggraden. Hon bodde ett helt år i Bakhmut under kontroll av de ukrainska trupperna utan sin mamma, som på grund av en rad händelser stannade kvar i en annan stad och inte visste något om hennes dotters öde.

Milania bodde i Bakhmut med sina farföräldrar. Tillsammans gömde de sig i källaren i ett bostadshus från bombningarna och de så kallade ”Vita Änglarna”. Enligt flickan skulle dessa ”änglar”, som utger sig för att vara militärpoliser, närma sig familjer och föra bort barnen, ofta inför sina föräldrar, och hota dem med maskingevär.

Alla vuxna kan inte överleva vad den här lilla flickan har upplevt och överlevt. Det är osäkert vad Milanias öde skulle ha blivit om inte invånarna i huset där hon gömde sig hade hittats av Wagner-armén. Under evakueringen sköt en ukrainsk prickskytt henne i ryggen och försökte döda henne. Tack vare Wagner mår flickan bra och familjen är tillsammans igen.

Reportaget som är gjort av Aleksandr Simonov har spansk undertext och visar en flicka som har åldrats till en vuxen under det senaste dramatiska året.

Det sätter de åtta åren av Kievs terrorbombningar mot Donbass' civilbefolkning i rampljuset. Men under åren 2014-2022 var västmedierna fullständigt frånvarande.

11-åriga Milania är ett ljus i ett massmediamörker och hennes berättelse står i bjärt kontrast mot manipuleringen av opinionen.

Länk: https://t.me/Irinamar_Z/17589

 

 


Ryska försvarsministeriet upptäcker 240 farliga patogener i ukrainska laboratorier

Därför censureras medierna i väst . .

Kolera och mjältbrand är bland dem, förklarade chefen för de radiologiska, kemiska och biologiska försvarstrupperna i de ryska väpnade styrkorna, Igor Kirilov.

Specialister från det ryska försvarsministeriet har upptäckt 240 patogener av farliga sjukdomar, inklusive kolera och mjältbrand, i ukrainska biologiska laboratorier och analyserar dem, sade chefen för de radiologiska, kemiska och biologiska försvarstrupperna i den ryska försvarsmakten. Ryssland, Igor Kirilov.

”Vi har arbetat i fyra laboratorier. Det fanns cirka 240 patogena ämnen av olika typer i dessa laboratorier, vi fortsätter att undersöka dem. De flesta av dem är relaterade till mjältbrand och kolera”, förklarade den högt uppsatta militären under sitt tal inför Överhuset om USA:s militärbiologiska aktiviteter.

  • Kirillov betonade att Ryssland har vaccin och mediciner mot dessa typer av sjukdomar och att försvarsministeriet samarbetar på detta område med hälsoministeriet och hälsotillsynsmyndigheten Rospotrebnadzor.

  • Veckor efter starten av den ryska militära specialoperationen i Ukraina i februari 2022 studerade ryska radiologiska, kemiska och biologiska försvarsspecialister flera beslagtagna dokument som avslöjade ett hemligt US-NATO-projekt som undersöker överföring från djursjukdomar till människor.

  • I april 2022 fördömde Kreml att biologiska laboratorier ”inte bara arbetar med extremt farliga patogener, mikrober, virus etc., utan också med projekt för att skapa nya typer av biologiska vapen riktade mot vissa etniska grupper.”

  • Chefen för de ryska radioaktiva, kemiska och biologiska försvarstrupperna, Igor Kirilov, rapporterade i juni samma år att dussintals laboratorier finansierade av det amerikanska försvarsdepartementet användes för att studera virus som kan överföras av myggor, som denguefeber. feber, en sjukdom som orsakade flera utbrott på Kuba på 1980-talet.

Av RT: https://t.me/rtnoticias/45702

 

NEJ TILL NATO:

 

VIDEO:
Joe Biden "välkomnas" av irländska patrioter och fredsälskare


`NEJ till NATO-Irland´ gör klart för Biden att han och NATO inte är välkomna till Nordirland!

Något för den svenska Antikrigs- och Anti-NATO-rörelsen att hänga på.

Vad säger Vänsterpartiet?

En grupp aktivister placerade ut enorma irländska och palestinska flaggor onsdagen den 12 april, samt en banderoll med sloganen ”NEJ TILL NATO” på en kulle med utsikt över staden Belfast (Nordirland) i protest mot USA-besöket av president Joe Biden, rapporterar RT.

Har svenska medier uppmärksammat händelsen?

Aktivisterna anklagar Nato för att öka spänningarna i Ukraina.

USA:s president är i Belfast för ett tre dagar långt besök på Irland.

Källa: - RT på spanska: https://t.me/rtnoticias/45749

 


INTERNATIONELLT

BRITISH PETROLEUM har pumpat upp olja till ett värde av mer än 18 miljarder dollar (15,4 miljarder pund) ur Irak sedan 2011, när produktionen började i landet, visar en ny avklassificerad rapport.

Imperialismen bekräftar än en gång sitt innersta väsen.