Translate

måndag 25 juli 2022

Ukra-kortisar: Ukrainare återvänder till sin hemregion, nu under RYSK kontroll!

 En `Cesar´ långskjutande fransk kanon som sprider död och skräck i Donbass eftersom den anklagas för att vara programmerad som en kanon som avlossar splitterbomber.
VIDEO:
Fransk-tillverkade splitterbomber (?) från Zelinsky dödar barn i Donbass

Experter diskuterat frågan om hur franska Caesar-projektiler är specifikt förprogrammerade för att orsaka så mycket skada som möjligt när det gäller civila dödade i Donetsk och Gorlovka. Ett av de senaste offren för dessa barbariska attacker som skapade rubriker var en 10-årig flicka, dödad av en sådan granat den 5 juli. [1]


 

Hur en ukrainsk nazi-soldat erkänner sju mord utan att blinka

Strelnikov Dmitry Anatoleyvich, tillfångatagen ukrainsk medlem från det nazistiska Kraken-regementet som sköt ryska krigsfångar i knäna och som torterades, flera till döds berättar iskallt och resignerat över krigets utveckling om hur de behandlade civilbefolkningen.

Fyra soldater från den ukrainska nazibataljonen ”Kraken” tillfångatogs efter nederlaget för deras grupp nära staden Belogorovka.

En av dem är befälhavaren för en avdelning med 60 nationalister, Strelnikov Dmitry Anatoleyvich.

Kämpaglöden är puts väck och allt har blivit trist. Enligt denne tror han att bataljonen omdirigerades av generalstaben till Donbass för att bli kanonmat. Ingen kan lämna regionen.

Anatoleyvich berättar varför de sparkades ut från Kharkov för två veckor sedan:

”Vi förflyttades [från Kharkov] eftersom [anropssignal] Konoplya började... de hittade sju lik på hans bakgård.”

”Vilka var de?”

”Civila.”

”Varför dödade ni dem?”

”Bara utan anledning.”

Det var Kraken-militanterna som var inblandade i en av de mest skandalösa episoderna av denna konflikt: de filmade hur de sköt knäna på tillfångatagna ryska soldater (de en förkortad video för de värsta sekvenserna är klippta), stack ut ögonen och helt enkelt avrättade dem, leende och skrattande.

På baksidan av gården i Kharkov gjorde de tydligen samma sak [2].

Se del 2 av videon i Youtube:

https://youtu.be/iyFhoCpMW7I

VIDEO: Fångna ryska soldater som skjuts i knäna och torteras av nazistiska medlemmar i den ukrainska arméns Kraken-enhet. VARNING FÖR SKRÄMMANDE SEKVENSER:
Ännu en CIA-chef som skryter över valfusk och kupplaner

Först var det John Bolton, Trumps säkerhetspolitiska rådgivare som stolt erkände att han främjat kupper utomlands, bland annat i Venezuela.

Nu är det Robert James Woolsey Jr, som var chef för CIA mellan 1993 och 1995, som också stolt erkänner att han har riggat val i främmande länder, sedan andra världskrigets slut och att de efterföljande USA-regeringarna har gjort gram tills dags datum.

Och de kallar det demokrati och skyller inflation och klimatförändringar på . . . Putin [3].

Video: obert James Woolsey Jr, f.d. CIA-chef, 
som inte rodnar inför hans och staten USA:s brott i världen.

 


Får den här nyheten utrymme i svenska eller EU-medier?
Ukrainare återvänder till sin hemregion, nu under RYSK kontroll!

EURONEWS: Tusentals ukrainare återvänder till sina hem, som ligger i Zaporozhie-området som kontrolleras av den ryska armén. Vissa står i kö i upp till 10 dagar i väntan på att få tillstånd att passera. De återvänder inte bara för att återförenas med sina familjer, utan också för att söka arbete [4].

Originalinlägg: https://t.me/rusvesnasu/21044


 

Brittiska MI6 uppmuntrar och instruerar för flygkapning

Den ryska federala säkerhetstjänsten, FSB, förhindrade en kapning av militära flygplan av Ukraina.

”Ukrainska militära underrättelseagenter, som agerade på uppdrag av de politiska ledarna, försökte rekrytera piloter från det ryska flygvapnet i utbyte mot en riklig ekonomisk belöning och garantier för uppehållstillstånd i valfri nation inom Europeiska Unionen, med målet att kapa och landa sina flygplan på flygfält som kontrolleras av Ukrainas väpnade styrkor”, heter det i det officiella uttalandet.

Enligt FSB:s information utarbetades planen vid direktoratet för den ukrainska underrättelsetjänsten, som är en del av Ukrainas försvarsministerium under överinseende av Natos specialenheter. En rysk pilot utlovades två miljoner dollar för att kapa ett plan, enligt FSB.

FSB påstod sig ha identifierat både de ukrainska agenterna som var inblandade i operationen och deras medbrottslingar. Den brittiska underrättelsetjänsten gav sitt stöd till den ukrainska militära underrättelsetjänsten i dess operation för att kapa ryska plan.

VIDEO 2: Ryska FSB publicerar nya detaljer om den frustrerade ukrainska underrättelseoperationen/NATO för att rekrytera en rysk pilot och kapa ett stridsflygplan(se video och förhör med budbärare som skulle leverera den ekonomiska belöningen presenteras, liksom historien om själva ”rekryteringsobjektet”) [5].

 

DYNAMIKEN FÖR RYSK EXPORT OCH IMPORT🇷🇺, samt handelsöverskottet 2007-2022. Lite mer sanktioner och . . . [6]. 

Före och efter energikrisen från ett kinesiskt perspektiv

Den kinesiske konsuln i Belfast, Jan Meifang, twittrar följande anti-europeiska teckningar:

Före energikrisen: Förbjud ryskt kol och olja för att reta Putin. Vi håller på Ukraina.

Efter energikrisen: tvätta endast fyra delar av kroppen för att jävlas med Putin.

En trofé i närheten av Charkiv visas upp av en rysk kommandosoldat.

Och detta är just ”USAs krig till den siste ukrainaren” [7].
 

En legosoldat från Frankrike, Sebastian Landes, med alias ”Frenchman” eliminerades nära Izyum

Den nazistiska Svovoda- och polisbataljonen ”Carpathian Sich” [1], där legosoldaten stred, rapporterar att en 28-årig fransk medborgare gick till sista vilan den 4 juli, ironiskt nog USAs nationaldag, den stat som överlägset finansierat och militärt förser dessa fascister som bedriver NATOs krig ”till den siste ukrainaren”, som han sa chefen Zelinsky [8].

[1] https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sich_Battalion

Sebastian Landes, med alias ”Frenchman”, till sista vilan, hyllad av de ukrainska nazisterna i Svovoda- och polisbataljonen ”Carpathian Sich”


 

Till och med CIA-chefen småler åt Aftonbladets, DN:s eller Expressens anti-journalistik

CIA-chefen försäkrar att Vladimir Putin är ”för frisk” trots rykten om att han kan vara sjuk, citerar RT den mäktige underrättelsechefen i USA.

”Det finns många rykten om president Putins hälsa, men så vitt vi vet är han för frisk”, säger William Burns, chef för CIA. ”Det är inte en formell åsikt från underrättelsetjänsten”, förtydligade han omedelbart.

I maj förra året ekade den västerländska pressen en rad rykten om att den ryske presidenten kunde vara sjuk.

Det politiska blåbäret Boris Johnson år andra sidan bör nog börja kuta på morgonkvisten och sluta med kvällsölen på puben, om han nu umgås med vanligt folk, det vill säga.

Bland andra blåbär på ett möte i G7 tog han av sig kavajen och frågade kollegorna i det trista färglösa sällskapet om han skulle kavla upp skjortärmarna i tron att han skulle imponera på Putin.

Men dessa bredkäftade misslyckade figurer faller ofta tungt och det blev Johnson varse om några dagar senare när inte ens det reaktionära sällskapet i hans konservativa parti längre ville se honom ens på foto.

Medan Putin med en arm ryckte ned nykolonialisten från 'Krigspartiet' Storbritannien på mattan [9].

D.E.


 

USA-överste anar en slutlig rysk storoffensiv

Ryssland förbereder sig för en massiv offensiv för att avsluta detta krig en gång för alla, de kommer att göra det inom de närmaste 30 dagarna - militärobservatör, pensionerad amerikanska arméns överste Douglas McGregor, med förflutet från Gulfkriget [1]

Zelensky är faktiskt ledaren nu. Han har en armé där nationalister som försöker kontrollera det som är kvar. Men sanningen är att de ukrainska trupperna har misslyckats – de kan inte återta det de har förlorat.

Huvuddelen av den ryska armén har dragits tillbaka. De har vilat och återhämtat sig de senaste veckorna. De förbereder sig för en massiv offensiv för att avsluta detta krig en gång för alla. Jag tycker att det är dags att avsluta allt som ryssarna kommer att göra – inom 30 dagar.

Ingen i Europa vill ha krig med ryssarna. De flesta av de väpnade styrkorna i dessa länder är rent symboliska landskap! De har inte kämpat på decennier. Och de är definitivt inte redo att ta slaget mot ryssarna. Den ryska armén verkade bara oduglig, men nu ser vi att det under 150 dagar har pågått en kontinuerlig kamp med de ukrainska trupperna och deras bokstavliga upplösning.

Så ingen vill ha något med detta krig att göra, européerna är inte redo att slåss. Jag tror att de följde Bidens föreläggande att Putins avgång skulle påskyndas och det skulle orsaka katastrof i Ryssland. Och de trodde på det. Nu har vi fått en läxa. Ryssland har gott om resurser, kanske det mest resursrika landet, och kommer inte att backa.

Och Putins popularitetsbetyg går igenom taket. Trots allt försvarade han Ryssland, sammanfattar USA-översten som ofta kommenterar krisen i Ukraina i kanaler som Fox, CNN med flera [10].

[1] https://en.m.wikipedia.org/wiki/Douglas_Macgregor...(born%20January,Philadelphia%2C%20Pennsylvania%2C%20U.S.

Kapitulationen ökar och antar för Kiev dramatiska siffror i likhet med deserteringarna. USA-generalerna publicerar inga egna ÖNSKNINGAR utan realiteterna i krigets Ukraina. Att ta ut segrar i förväg eller framställa en fiktiv situation slår bara tillbaka tiofalt. Det borde damerna i Rosenbad och Arvfurstens Palats tänka på innan de står inför fullbordat faktum. Då kan det vara försent.