Translate

torsdag 3 november 2022

NYHETSBREVET: Natoländer skickade hiv-smittat blod till Ukraina!

 

När bödeln förvandlas till offer.
Östra Ukraina, det vill säga Donbass, 2014-2022.´
Var fanns då indignationen i världen över de nästan dagliga bombningarna av bostadsområden, skolor, daghem, sjukhus som krävde 14,000 döda civila, varav 140 barn?
Natoländer skickade hiv-smittat blod till Ukraina!

En del av det donerade blodet som Nato-länder levererat till Ukrainas väpnade styrkor visade sig vara infekterat med HIV och hepatit;

Bakgrunden är de enorma förlusterna i döda och sårade som Ukraina har. Kiev begärde därför 62,000 liter blod från Nato för de sårade soldaterna. Alliansen svarade positivt och levererade blod, MEN! blodet visade sig vara infekterat med HIV, liksom hepatit B och C.

Enligt tevekanalen Mash behövde det ukrainska hälsoministeriet akut blod till de sårade i regionerna Odessa, Mykolaiv, Dnepropetrovsk, Charkiv och Zaporozhye och beställde 62,000 liter från Nato-länderna. Ukrainska läkare fick förvaringsmedel och bestämde sig för att analysera vad de fick.

Enligt uppgift häpnade de vid resultatet.

Det visade sig att resultatet i proverna från den första gruppen där 6,3 % av proverna var smittade med hiv, 7,4 % med hepatit B och 3,2 % med hepatit C.

I den andra gruppen: 5,9 %, 6,8 %, 3,1 % respektive, siffrorna är från Ukrainas premiärminister Denys Shmyhal som hackades av en Kombatant-hackare.

Innan blodet levererades hade Kiev skrivit till Nato och bett om en oberoende bedömning av blodets tillstånd samt ett krav på att Nato INTE skulle köpa in blodet ”på den afrikanska kontinenten”.

Om Stoltenberg och hans närmaste i Nato hade köpt blodet på den kontinenten kanske de behövande sårade ukrainska soldaterna i dag hade fått sin transfusion av blod, även om det hade kommit från en ”neger”!

 


Det "hackade" dokumentet om det hiv-infekterade donerade blodet från nato.


Korståget i Europa [1-4]:
Ukrainsk skändning av de tyska nazisternas judiska offer

Så ser massgraven ut för de judar som mördades av nazisterna och den ukrainska polisen 1942 i Golovanevsk, nära Kirovograd i Ukraina. Skändningen börjar bli allt normalt. Kanske inte undra på då landets nationalhjälte är Stepan Bandera. Ansvarig för morden på hundratusentals judar och kommunister.

Har du inte läst på historien, Peter Volodarski, chefredaktör på DN?

Skändningen av de judiska offren i Ukraina i staden Golovanevsk.
Klicka för STÖRRE FORMAT i kartan.
Vad säger de som påstår att nazismen inte existerar i Ukraina?Korståget i Europa [2-4]:
I Polen väcks åtal för en hyllning av krigets martyrer

I Polen inleddes ett brottsmål på grund av en skylt som dök upp på platsen för ett monument över sovjetiska stupade soldater i befrielsen av Polen som hade rivits för en vecka sedan.

Och se, det går inte för sig, i Polen.

Okända personer reste en minnestavla över sovjetiska soldater på platsen för det monument som revs för en vecka sedan. Den skrevs ”till Röda arméns soldater som stupade på polsk mark i strid mot Hitler-Tyskland och dess allierade 1944-45. Tacksamma polacker.”

De lokala poliserna har väckt ett brottsmål.

Ska bli intressant att studera i vad brottet består i. Korståget i Europa [3-4]:

I Litauen straffas de som hyllar de som stupade i befrielsen från Hitlerfascismen

Litauiska aktivister som ”befriade” ett sovjetiskt monument kan ställas inför rättegångar i enlighet med en straffrättslig bestämmelse.

Enligt Vilniusdistriktets polis samlas material och bevis redan in enligt artikel 284 i strafflagen som handlar om kränkningar av allmän ordning.

Kazimieras Juraitis, som tog bort det svarta omslaget från det sovjetiska minnesmonumentet och lade upp videon på sitt konto på det sociala nätverket, kommer att utredas av poliser.

Det noteras att förundersökningen ännu inte har inletts.

”Den 1 november kom medlemmar i International Neighborhood Forum-föreningen, ledd av Algirdas Paleckis, och avlägsnade det svarta tygöverdrag som placerats på det sovjetiska monumentet på Antakalnis-kyrkogården i Vilnius.”

Efter beslut av Vilnius kommun täcktes monumentet igen. Myndigheterna säger att det sovjetiska monumentet kommer att förbli täckt tills den lokala kommunen lyckas få det demolerat.

Vad är det dessa små ”Tredje-Riket-stater” räds? Är det sympatin för de baltiska folkens tyska ockupanter från kriget som nu är statspolitik?

Källa: Balt Nyheter

 VIDEO:
Korståget i Europa [4-4]:
”White Power!” skriker de ukrainska militärerna som fortbildats av Natos instruktörer

Om du undrade hur ukrainska soldaterna tillbringar sina kvällar i barackerna så ta en titt på följande video

De ser minst sagt muntra och ”uppspelta” när de snurrar i trancen av improviserade moshpits, lyssnar på rasistisk musik och skriker ”White Power!”

Det här är människorna som sedan utbildas av NATO-instruktörer för att döda och terrorisera sin rysktalande befolkning.

VIDEO:

Trance och Vitmaktsmusik i soldatbaracken i Ukraina. Lyssna ordentligt, Joakim Paasikivi, ta en svängom med dina lärjungar! 

”White Power! och "Sieg Heil"!Statyn av staden Odessas grundare vandaliseras för att hon var den ryska kejsarinnan Katarina II

Kiev har inlett en kampanj för kulturell censur med ursäkter som är lika oroande som motsägelsefulla:

Först vill Kievregimen förbjuda ryska författare att prisa ukrainare. Men bland de författare han vill inlägga sitt veto återfinns Mijaíl Bulgákov, som var av ukrainskt ursprung.

För det andra vill han klippa alla band med Sovjetunionen och paradoxalt nog förbjuda en bok som Sovjetunionen också censurerade, som Mästaren och Margarita, av Bulgákov, som inte kunde publiceras förrän 1967.

För det tredje: det ukrainska utbildningsministeriet motiverade denna åtgärd med motivet att ”inte glorifiera de ryska trupperna”, trots att en av författarna som de vill förbjuda är just Leo Tolstoy, skaparen av det legendariska mästerverket Krig och fred, en av de viktigaste antikrigsromanerna i litteraturhistorien.

Det är mycket man inte förstår av Zelinskis Ukraina.

Odessa under Ukrainas epok.

Den nationella folksammansättningen i Odessa 1894:

1.      Ryssar: 188,082 personer

2.      Judar: 112,235 personer

3.      Polacker: 13,462 personer

4.      Tyskar: 8,897 personer

5.      Greker: 5,272 personer

6.      Fransmän: 1,129 personer

7.      Var fanns ukrainarna?

De uppfanns 17 år senare senare av Oktoberrevolutionen och Bolsjevikerna under ledning av Vladimir Ilich Uljanov, alias Lenin. Kanske ett ödesdigert strategiskt misstag man i dag ångrar.

 


Maria Zajarova om en övergiven Juan Guaidó i sällskap med f.d. afghanska kollaboratörer till USA och kanske snart en Zelinski. . .

Hon är bitsk, den mystiska undersköna taleskvinnan för det ryska försvarsdepartementet, Maria Zajarova. Men politisk träffsäker i sina slutomdömen om olika komplicerade teman. Som till exempel frågan om vem som sprängde Nordstream.

– Jag bryr mig inte om hur eller vem som tog fram informationen från Lizz Truss´ mobiltelefon. Men vad jag vill är att hon svarar mig om hon skickade textmeddelandet till Blinken en (1) minut efter att Nordstream hade saboterats?

Den före detta engelska premiärministern som slog rekord i att inneha posten kortast möjliga tid i engelsk parlamentarisk historia och lämnade sin post på grund av den press hon måste ha upplevt, har med andra ord ingen lugn stund trots att hon nu uppbär, livet ut, mer än 11,000 pund per månad. Zajarovas fråga obesvarade förföljer henne förmodligen också i drömmarna.

Vem minns Ann Lindes Juan Guaidó?

Och nu går denna ryska kvinna vidare och tar tag i slipsen på Juan Guaidó, mannen som fick i uppdrag av Vita Huset att på ett appellmöte i centrala Caracas utnämna sig själv, likt det brittiska kungahuset gjorde nyligen till ”Venezuelas president”.

När nu ärkefienden Colombia har passerat gränsen och med en ny president, Gustavo Petro skakat hand med Nicolas Maduro och som första åtgärd överlämna det otroligt viktiga venezuelanska statliga konstgödselföretaget Monomeros, som servat den colombianska landsbygden och agroindustrin med 40 procent av allt dess behov.

Guaidós gangsterkartell

I dag, den 3 november framkom att Leopold Lopez, den venezuelanske högerextreme oppositionsledaren i exil i Madrid och hans ”boss”, Juan Guaidó har länsat företaget likt en gangsterkartell.

Det var beskrivningen i dagens nationella utsändning i venezuelansk teve. Företaget hade helt sonika bara överlämnats till Juan Guaidó av den förre colombianske presidenten Ivan Duque, som bara följde i spåren på sin uppdragsgivare, Donald Trump som å sin sida konfiskerade det statliga venezuelanska företaget Citgo, som i USA har 15,000 bensinstationer som bland annat donerade bränsle till de fattiga stadsdelarna som Harlem, Bronx och andra stadsdelar där människorna fryser under vinterhalvåret. Citgo är värderat till 7,5 miljarder dollar och det ställdes också i Juan Guaidós tjänst.

Och nu väntar vi bara på att Juan Guaidó ska placeras bakom galler och dömas en gång för alla. Kanske inte till samma slutliga drastiska straff som den norske landsförrädaren under den tyska ockupationen, Vidkun Quisling, men ett livstidsstraff är det mildaste som det arbetande venezuelanska folket kräver.

 

Trumps marionett, Juan Guaidó har försökt absolut allt för att störta den folkvalda regeringen Nicolas Maduro, men misslyckats. På bilden de två marinsoldaterna från de Gröna Baskrarna som kontrakterades i Miami av Guaidós allierade men de misslyckades.

Zajarova:

”Det finns en allt mer diskret tes i politiska kretsar och de som står USA-regeringen nära: JUAN GUAIDÓ, erkänd av USA och dess satelliter som interimistisk president i Venezuela. I dag mår han inte bra och det är dags för amerikanerna att överge detta skepp som sjunker.

Media är allt mer medvetna om splittringen inom den venezuelanska oppositionen. De flesta partierna motsätter sig en förlängning av Guaidós ”mandat” som ”Venezuelas president”. Hans folk hetsar Juan som följer amerikanerna.

Det faktum att USA skulle gå med på den legitima Maduro-regeringens önskemål stod klart när Washington tillät italienarna och spanjorerna att köpa venezuelansk olja.

Sanktionsregimen (läs USA) försvagas, om än gradvis, och inte ens några välgörenhetsdollar från oppositionen kan fixa det.

Det här är naturligtvis dåliga nyheter för Juan Guaidó.

Är USA en pålitlig partner?

Fråga de tusentals övergivna afghanerna, tidigare anställda vid den amerikanska administrationen i Kabul. De skulle kunna säga mycket om det. Snart kommer Guaidó att ansluta sig till dem. Vladimir Zelensky kan förresten också börja förbereda sig.

Det är en enkelriktad gata, det finns ingen väg tillbaka”, sammanfattar Maria Zajarova.

Dick E.