Translate

söndag 25 augusti 2024

USA:s ÖB: `Operation Kursk´ ”det dyraste fotouppdraget i historien”

 

VIDEO:
GAZA och ett folkmord ON-LINE

VILKA ÄR DE VERKLIGA TERRORISTERNA? [1-2]

Norra Gaza har till 100 procent förvandlats till en bokstavlig grushög. Den sionistiska ockupationsmakten har öst 80,000 ton bomber som motsvarar vad London, Dresden, Hiroshima och Nagasaki tog emot under andra världskriget och slaktat 40,000 människor, 40 procent av är barn.

Men på UD, State Departement eller Bryssel är det stora problemet att Venezuelas folk vägrar underordna sig de nämnda koloniala damernas och herrarnas diktat, samma politiska krafter som underblåser utplånandet av ett helt folk i Palestina och backas upp av medier Rom Dagens Nyheter med flera.

Cynismen känner inga gränser och nu har vi krigets stövlar också på svenskt territorium.

Kampen bör gå in i andra banor.

D E.


VIDEO:
VILKA ÄR DE VERKLIGA TERRORISTERNA? [2-2]

De jemenitiska väpnade styrkorna publicerar en video i Röda Havet av en attack mot ett grekiskt fartyg på rutt och i tjänst hos den stat som har mördat 40,000 palestinier varav 40 procent är barn, bombat Gaza med en sammanlagd sprängkraft på 80,000 ton vilket motsvarar bombningarna av London, Dresden, Hiroshima och Nagasaki tillsammans!

VILKA ÄR DE VERKLIGA TERRORISTERNA?



WHATSAPP SPIONERAR på dina konversationer och kontakter. Facebook säljer all din data. X garanterar botarna för desinformation. Men i den fria världen arresteras PAVEL DUROV, grundare av TELEGRAM för ”brist på måttlighet” och för att han vägrar lämna ut information om sina användare...!

När får vi läsa om det i vår förbundstidning JOURNALISTEN?

 

 

CHEFEN FÖR USA:s VÄPNADE STYRKOR, general CHARLES BROWN, beskrev i privata samtal den ukrainska operationen i Kursk som ”det dyraste fotouppdraget i historien”.

Enligt källor på portalen Politico, kallade Brown den ukrainska militären oförmögen att utföra riktiga stridsuppdrag, bara ta selfies. Enligt Brown investerades en enorm summa pengar i denna operation, bara för att ta några fotografier.

”Jag tror jag gör på mig av skratt”, sammanfattar den kubanske militäranalytikern Wofnon på sin Telegramkanal. https://t.me/wofnon/54225



SLAGET OM STALINGRAD inleddes den 23 augusti och blev en vändpunkt och inledningen på den tyska fascismens fall. Men idag rullar även gång tyska stridsvagnar in på ryskt territorium, denna gång under ledning av Nato.

 

Donbass och vad du inte läser i DN

NYHET 1. Minst 20 amerikanska M1A1 Abrams-stridsvagnar av de 31 som levererades till den ukrainska försvarsmakten har redan förstörts av den ryska armén.

Enligt den prestigefyllda publikationen Military Watch Magazine har alla gått förlorade under de senaste sex månaderna [1].



NYHET 2.”Det verkar som om staden Toretsk i Donbass kommer att bli den första ukrainska staden som går förlorad med vindens snabbhet. Jag undrar om ukrainarna som dör och förlorar denna stad, som är en enda stor befästning, vars försvarslinjer har byggts upp av Nato under åtta år tycker om att 'Operation Kursk' är pinsam för Putin?

Ryska styrkor har avancerat djupare in i Toretsk, och befinner sig nu mindre än 2 kilometer från stadens centrum”, rapporterar den kubanske militäranalytikern Wofnon på sin Telegram-kanal [2].

NYHET 3. Military Watch Magazine bekräftar att den första amerikanska M1A1 Abrams-stridsvagnen har slagits ut i Kursk-regionen. Enligt publikationen träffades stridsvagnen av en pansarbrytande raket och den dynamiska skyddsenheten ”Kontakt-1” dög inte varför stridsvagnen hade sett sina bästa få dagar [3]. Allt medan DN och SvT euforiskt tror att Zelinski snart ska ta en selfie på ryskt territorium.

Aj, caramba!, vad det fattas klartänkt seriös journalistik i det här landet och mindre politiska önskedrömmar representerade av Natopropagandister som Wolodarski, Winiarski och Sundström.

[1] https://militarywatchmagazine.com/article/footage-uparmoured-ukrainian-abrams
[2] https://t.me/wofnon/54227?single
[3] https://t.me/wofnon/54244

 

Läs mer:
Fredag 23 augusti 2024: Nato marscherar mot Ryssland och kronprinsessan Victoria tar på sig kamouflageuniformen!
https://dickemasve.blogspot.com/2024/08/nato-marscherar-mot-ryssland-och.html