Translate

måndag 27 februari 2023

1) TV4 och billig antirysk hatpropaganda 2) Genuas hamnarbetare: Glöm italienska vapen, Zelinski

 

GENUAS HAMNARBETARE
visar vägen för Europas arbetare!


Genuas hamnarbetare: Glöm italienska vapen, Zelinski

GENUAS HAMNARBETARE vägrar att skicka vapen till Zelensky. Massdemonstrationer även i Rom, Milano, Neapel, Turin, Florens och många andra italienska städer mot EU och Nato.

 VIDEO: GENUAS HAMNARBETARE
visar vägen för Europas arbetare

OPINION:
TV4 och ett snäpp upp i mediernas billiga antiryska hatpropaganda

CHARLOTTE THEGE har skrivit några sanningens ord till TV4 angående kanalens presentation av frilansjournalisten PER ENERUDs bok ”Det här är inte ett krig”, som påstås vara ett avslöjande av Putins propaganda.

Från TV4:s morgonprogram


Under det nio minuter långa samtalet med Enerud kunde denne dock inte ge tevetittarna något annat än en märklig kverulant jämmerlåt och en total bristfällig kunskap om både Sovjetunionen och dagens Ryssland. Att han förlitar sig på EU:s databas över rysk desinformation bekräftar hans partiska inlaga.

Denne 'journalist' har i en tidigare bok sammanfattat sina egna subjektiva POLITISKA ståndpunkter när han sammanfattar vad och vem som stod bakom Oktoberrevolutionen 1917 där Enerud kallar Lenin och bolsjevikerna för en ”beväpnad nationalistisk terrorgrupp”.

Inte illa pinkat för en liten grupp som kom att leda ett land motsvarande en sjättedel av planetens yta och som under 1930-talet förvandlade detta feodala efterblivna land, som under tsarens välde kallades ett ”folkens fängelse”, till en modern i industrination som kulminerade i krossandet av Hitlerfascismen.

Att denne ”Säpo-Nato-propagandist” får stöd av Peter Kadhammar, en propagandist för den sionistiska staten som genomför ett permanent folkmord mot det palestinska folket, förvånar heller ingen. Inte heller att Kadhammar påstår att en av ryssarnas ”centrala lögn” är att det INTE ägde rum en statskupp år 2014 i Kiev.

Peter Kadhammar som INTE ANSER
att händelserna i Kiev 2014 var
en statskupp.
Från att ha varit en fullblodsmaoist med en karriär som inleddes på maoisternas veckotidning Gnistan slöts cirkeln när han återvände till klassfiendens Bonniersfärens Dagens Nyheter och Expressen. Numera randar han sina alster på Schibsteds Aftonbladet. Kort sagt i tjänst hos det svenska och norska monopolkapitalet s medier.

Men hatet och kampanjen mot den ”sovjetiska socialimperialismen”, som Kadhammar förde i Gnistan på 1970- och 80-talet har han nu enkelt konverterat mot Ryssland hos sina nya arbetsgivare, det svenska och norska storkapitalets främsta språkrör.

Dessa två figurer illustrerar väl det antiintellektuella mediealimatet idag, där insnappandet av suspekta citat från olika ryska bloggar och andra alster formas till en bok och ”källa på rysk propaganda” i TV4.

Förmodligen har vi inte sett slutet på intellektuell misär i ”Vi som vet bäst landet”. Joseph McCarty vrider sig i underjorden i avund över ett Sverige som han aldrig lyckades skapa i USA på 1950-talet, för Censurens Järnridå har nu gått ned och Huvudkrymparligan har definitivt har tagit över.

Dick Emanuelsson


Bildurvalet på, inte bara TV4 är ett selektivt och ideologiskt urval som gör att tittaren eller läsaren inte ska missta sig HUR han ska tolka temat.


Charlotte Thege:

För vidarebefordran till:

Martin Järborg

Soraya Lavasani

TV4

Det vi hörde idag i Nyhetsmorgon genom Per Enerud är rena rama hatpropagandan för mer krig, mer vapen mer dödande! Allt medan ni programledare nickande och med egna kommentarer höll med.

Allt för USA/NATO/EU/NATOs krig som började långt innan 24 februari.

I decennier har Ukraina med västs medel upprustats för krig med Ryssland. Läs på innan ni skickar ut rena krigs- och lögn-propagandan som ni gör i varje inslag om kriget och om Putin.

Putin och Zelenski var på väg att enas i mars/april 2022 när EU skickade 400 +500+500 miljoner euro till Zelenski för att fortsätta kriget. Boris Johnson for tidigt till Zelenski i samma ärende.

Läs boken OPERATION Z av Jacques Baud.

Det råder total okunnighet i er redaktion. Eller såklart medveten krigspropaganda för uppställning på EU/USA och för mer vapen till militärindustriella komplexet.

Ta er tid till exempel att lyssna och lär av Jacques Baud då han talar i ABF- huset 4 mars.

Googla på hans namn.

Våra mainstreammedier går USA krigsärenden sedan många decennier. Läs på! Våra MSM är rena marionetterna till EU/NATO/USA och bidrar i högsta grad till att slakten på slagfältet fortgår.

Vi är många som inte står ut med er krigspropaganda!

Charlotte Thege


DN, Per Enerud, Peter Kadhammar med flera bidrar till att det råder en mental hysteri som Sverige aldrig tidigare har upplevt. Då har en farlig situation uppstått som kan kanaliseras av farliga krafter som två gånger tidigare har utlöst världskrig. Hysterin tar sig uttryck på ett pensionärsboende i Tyskland där en 79-årig man skrämmer sina boendekamrater med. . .Putin.


Inte ens Alfred Hitchcock skulle kunna ha överträffat PUUUUUTIN!!!!

På ett tyskt äldreboende skrämmer en av de gamla som heter Stepan, 79 år, alla med PUTIN.

På grund av detta har situationen blivit spänd, även hos personalen.

På det skriftliga läkarutlåtandet står det:

”Om Stepan börjar skrämma alla med Putin igen, kan vi komma att öka hans dos av lugnande medel”, rapporterar den kubanske militäranalytikern Wofnon.

Elaka tungor talar om att DN livnär en liknande kampanj i Sverige. Vi väntar otåligt på en liknande rapport från Psykförsvarets speciella McCharty-sektion.

Källa: https://t.me/wofnon/24681

 

Kievs dagliga bombningar av Donbass

Det är det här som gör DN och andra västmedier medansvariga för det folkmord som Kievregimen har utfört sedan statskuppen 2014, på uppdrag av USA.

Varför?

Därför att de förtiger, förvränger, manipulerar eller ljuger om åren efter 2014 i Donbass.

Varning för ohyggliga scener när USA:s PRECISIONsraketer slår ner i centrala Donetsk.

”Precision med rätt att döda civila”, skulle det kunnat stå som rubrik på DN:s 1:a. Men det kommer det aldrig att göra.


VIDEO:

Varning för ohyggliga scener, resultat av
Kievs terrorbombningar mot civila i Donbass.  

Stoppa Nato-aktionen hölls i morse i Girona, Katalonien:

”STOPPA DÖDANDET AV DONBASS´ BARN!”

Aktivister visade bilder på alla barn som dött under Kievs krig mot Donbass.

Från den nynazistiska statskuppen i Kiev i februari 2014 tills den 24 februari 2022, hade 140 barn dödats av bomberna som det ukrainska artilleriet och flyget utsatt de civila i Donbass för.

I dag raderar medierna och politikerna i väst dessa åtta år som för de anhöriga till de sammanlagt 14,000 offren för Kievs terror har varit åtta år av fasansfull tragedi och sorg. I dag är de ”icke-existerande” i Dagens Nyheter och andra medier i Europa där Censurens Järnridå har gått ned.

 
Ungern: Tillsätt en FN-utredning om Nordstream!

”DET HÄR ÄR SKANDALÖST”!

Den ungerske utrikesministern uppmanar att skapa en FN-utredning Péter Szijjártó om attentatet mot NordStream. ”I sådana frågor borde FN ha en roll”, och undersöka och göra en fullständig utredning av explosionerna som inträffade förra året.

I den gångna helgen sa förre den förre USA-presidenten Donald Trump att han inte låg bakom det, dagar efter att EU-kommissionen attackerade Pulitzer-pristagaren Seymour Hershs artikel som pekade finger mot den nuvarande USA-presidenten Joe Biden.

Och när kommer Rosenbad att yttra sig?


VIDEO:

Den ungerske utrikesministern Péter Szijjártó om attentatet mot NordStream och behovet av en skyndsam oberoende utredning
ANALYS: Taktik och strategi i kriget

Två Foton och skillnaden mellan en soldat i Folkrepubliken Donetsk och en fascist från en övergiven bas för det nynazistiska Azovregementet i Mariupol, också provinsen Donetsk som befriades i maj 2022.Av Wofnon, kubansk militäranalytiker

Det finns många kritiska människor, som tror att krig är en fråga om att koncentrera soldater, resurser och köra igång. Det har aldrig varit fallet. Så gick det till på medeltiden, inte senare.

I den konflikt som vi ser idag [i Donbass] måste folk förstå att det finns platser som är svåra att inta, som vissa var innan de erövrades. Som fallet med Popasna i Lugansk, mycket strategiska platser.

Om vi ​​ser kallt på vad som hände borde vi fråga oss varför kriget ägde rum efter statskuppen [2014]. Orsaken var att det fanns ekonomiska intressen förklädda till nationella intressen, vilket inte är samma sak.

Azovbataljonen och hela den nazistiska diskurs som rådde efter kuppen utkristalliserades till en ideologisk opposition i Donbass. Donetsk är inte vilken oblast (Provins) som helst, och jag talar inte bara för dess rikedomar, som är många, utan för dess befolkning. Och då ska jag lämna er en jämförelse.

Allt som USA gjorde, i grund och botten, genom att använda förbindelserna med NATO, var att förbereda villkoren, att erövra 41 procent av Donbass som de två folkrepublikerna utgjorde och kontrollerade. Gör inga förhastade slutsatser med detta; de anslöt sig till Ryska federationen som rättighetssubjekt, både som folkrepubliker, som den autonoma republiken Krim gick in tidigare RFR. Donbass är den region där Sovjetunionen, Stalin, Lenin, till och med Fidel, Che och Chávez är mest beundrade.

Efter Minsköverenskommelserna (2014-2015) började NATO operera i tron att ryssarna inte visste, vilker är upp till dem. Ryssarna hade räknat med vad de skulle göra under några år. Väst hade gjort det otänkbara, förödmjukat Ryssland, plundrat det, förringat det. Putin visste hur man beräknade, var orolig och förberedde sig för det bästa ögonblicket. Och året efter hade alla nödvändiga åtgärder redan vidtagits. Fiendens (NATO) plan var att den ukrainska armén skulle attackera Donbass och återerövra de rikaste och mest produktiva områdena. När de redan var två veckor från att inleda sin återerövring av Donbass, kom överfallet på dem.

Ukrainas huvudsakliga trupper och medel var alltid i kontaktlinjen, mer i Donetsk än Lugansk, även om de i den senare oblasten hade flera viktiga områden; Pospana, Severodonestk, Lysichansk, Kriminna, Rubjizne, Svatove.

De förlorade ALLT i Lugansk, och idag är det i Donestk som de slåss. Vi vet alla att Kratamorsk och Sloviansk, där kriget i Donbass kommer att sluta, inte det i Ukraina. Jag ser mycket väl vad de gör på Soledar-Bakhmut-fronten, särskilt de nordvästliga manövrarna är utmärkta.

Jag uppskattar en ny framförskjutning av ryska styrkor i komplexa punkter på fronten, nämligen; Vuhledar, Marynka och den mest komplexa punkten: Avdiivka, den svåraste i Donbass. Jag tror att de kommer att göra det de har gjort länge, gruppera sig på ett avstånd som inte tillåter dem att undvika konfrontationen.

Ukrainarna försvarar sig bra i befästa områden, och framifrån, men när de går in från flankerna och i sin tur omringas, har de förlorat ALLT som presenterats i den varianten, ALLT. Det räcker att granska resultaten från striderna.

Ryssarna manövrerar väldigt bra på Bakhmut-fronten, jag är 100% säker på att de gör som jag skrev för en månad sedan. Ryssarna kommer att försöka koncentrera en hel armé på ett utrymme på inte mindre än 30 km framför och bara 10 km från staden Kramatorsk, och på ett väl förskjutet djup, för att därifrån börja omringa, och slå och slå mot de ukrainska försvarspositionerna.

Det är nödvändigt att dra fördel av det politiskt-moraliska tillståndet för de ukrainska trupperna, som är lågt. Och de som har varit stationerade i Kramatorsk och Slaviansk, kommer att behöva ta emot de som kommer ut, det vill säga OM de kommer ut från belägringen av Bakhmut.

Och de kommer ut med en rejäl hämndlystnad. Men jag är inte så säker på att det är mot ryssarna i första hand... Hajar du?

LÄS MER:

Var och en med sina egna referenser...

Obs: Uppgifterna härrör från du de tre baltiska länderna, de mest antikommunistiska och militaristiska, tillsammans med britterna och polackerna.

Titta på dessa data, folkmängd och yta;

  • Estland 1 331 000 (45 228 km²)
  • Lettland 1 884 000 (64 589 km²)
  • Litauen 2 880 000 (65 300 km²)

Totalt: 6 095 000 personer

Sammanlagd yta: 175 117 km²

  • Donetsk 4 356 000 (26 500 km²)
  • Lugansk 2 269 000 (26 684 km²)

Total: 6 625 000

Total: 53 184 km²

Donbass har 10 % fler invånare än de tre baltiska länderna tillsammans.

Källanteckning: Fidelista för alltid