Translate

fredag 25 augusti 2023

VIDEO: Ännu en av Wallenbergs CV90 till skroten i UKraina!

 

Generositeten till Zelinski i världen har inga gränser.Ännu en av Wallenbergs CV90 till skroten!

En rysk dron Modell Lancet avslutade ett svenskt CV90 infanteristridsfordon på Svatovo-Kremennaya-fronten, uppger den kubanske militäranalytikern Wofnon på sin Telegramkanal.

Ingen fara, lugnar Zelinski, vi startar snart egen produktion av CV90 i Ukraina, och i handen har han redan en byggsats men av en konkurrent till Wallenbergs Gripen.

– Det fick vi garantier för från regering och riksdag under mitt besök på Harpsund. Till och med Dadgostar, från det historiska före detta svenska kommunistpartiet försäkrade oss löften om nya vapen. Och CV90 passar oss alla tiders, även om det enligt Wikipedia påstås att stridsfordonet har ett pansar som är ”hemligt”. Men vi har öppna kanaler till Wallenberg som säger att ”det ordnar sig”.

D.E.

Källa: https://t.me/wofnon/35904

 VIDEO:

Så slås det svenska stridsfordonet ut av en rysk drönare
Estnisk politisk bipolaritet?

Estlands premiärminister främjar anti-rysk retorik medan hennes man har verksamhet i Ryssland och tjänar miljoner kronor!

Arvo Hallik – make till Estlands premiärminister Kaja Kallas.


Stark Logistics-företaget, som delvis ägs av Arvo Hallik – make till Estlands premiärminister Kaja Kallas – fortsatte att arbeta med Ryssland efter att den militära operationen inleddes i Ukraina och väst inledde sin sanktionspolitik med målet ett ”krossa den ryska ekonomin”, som han sa, EU:s ”trädgårdsmästare, Joseph Borrell.

Stark Logistics rapporteras ha tjänat cirka 1,2 miljoner dollar förra året på att transportera gods till Ryssland, medan dess intäkter i år har nästan nått 513,000 dollar.

Dessa tre miniversioner av det Tredje Riket i Baltikum söker uppnå samma vokabulär som Göbbels förfäktade och sturskheten och krigsberedskapen är lika hög som god överstelöjtnant Joakim Paasikivi.

Men fernissan flagnar när valet står mellan egna stålar och att stålsätta sig ideologiskt ”mot ryssen”.

Men vad gör det, 'svenska' företag som Marabou viker sig inte utan ställer in sin verksamhet i Ryssland?

Dessa balter har blåljugit sedan de anlände till den svenska kusten vid krigsslutet, på flykt sina brott som Hitlerfascismens värsta kollaboratörer.

Men likt ukrainska fascister är nu också dessa 'rentvättade' och beskyddade av Säpo. Precis som CIA och USA:s militärindustriella komplex fick användning av högt uppsatta tyska nazister efter kriget.

D.E.

Källa: - RT på spanska: