Translate

söndag 5 juni 2022

Azovbataljonen under täckmantel av ”Röda Korset” registrerade i staden Mariupol över tusen barn med ”friska organ” i ”medicinska journaler

Internationella Röda Korsets chef Peter Maurer har åtskilligt att förklara inför världsopinionen om vad hans organisation lånade ut sig till under befäl av den nazistiska Azovbataljonen i staden Mariupol. (Arkivet är en schangerbild och har inget med texten att göra).

 Nya uppgifter om organregistrering i Ukraina av Röda Korset:

Azovbataljonen under täckmantel av ”Röda Korset” registrerade i staden Mariupol över tusen barn med ”friska organ” i ”medicinska journaler

·         Anmärkningsvärda fynd i ukrainska Röda Korsets högkvarter i Mariupol med eventuell framtida handel med barns organ.

·         EU-länder skriker efter donationer. En njurtransplantation i Ukraina kostar 13,600 dollar, i Tyskland: 180,000-260,000 euro!

 

Av Joseph Herrera [1]

Bilder från Röda Korsets lokaliteter i Mariupol har dykt upp i olika ryska medier och på internet. Från `TsarGrat TV´ visar de mycket komprometterande dokument för den ukrainska Röda Korset-administrationen när den ryska armén har kommit över hundratals journaler över barn. Det anmärkningsvärda är att de har beteckningen ”friska organ”, men märkligt nog nämns ingenting om barnen är sjuka eller om de har varit det.

Videon [2] från Röda Korsets huvudkontor från staden Mariupol, som befriades från den nazistiska Azovbataljonen den 16 maj, 2022, publicerades av chefen för Folkrepubliken Donetsk styrkor i Mariupol, Volodymyr Taranenko.

Kontoret är fullt av fynd som vid första anblicken inte motsvarar en humanitär organisation. Särskilt uppseendeväckande är hundratals barnjournalerna som påträffades. Men dessa innehåller ingen information om sjukdomar. Däremot finns det anteckningar om barnet har friska organ. Anteckningarna är på latin.

Genom att genomföra en studie av Röda Korsets uppdragshögkvarter i det befriade Mariupol undrar människor varför läkare dokumenterar uppgifter om barns hälsa. Samtidigt påpekar de att korten innehöll indikationer om vilka som var barnens föräldrar. Totalt upptäcktes omkring 1 000 sådana dokument. Vilket skulle vara en skandal för Röda Korset.


Ett flickebarn under striderna om Mariupol.


Framtida utredning

Författarna till videon påpekar att det kanske är för tidigt att dra slutsatser om vad Röda Korsets uppdrag i Mariupol innebar under täckmanteln av att utge sig för att vara `nationalister´ (talspråk för medlemmar av Azovbataljonen). Det står dock redan klart att organisationens högkvarter dolde tillbehör som var uppenbart ovanliga för Röda Korset självt.

Det är kanske för tidigt att bekräfta att dokumenten som påträffats vid Röda Korsets högkvarter i Mariupol ledde till fruktansvärda konsekvenser. Det är något som redan tidigare har misstänkts och om exakt vad denna organisation gjorde här under sken av att vara mördare från nazibataljonen Azov.

De mer än tusen medicinska journalkort från barn med friska organ är märkta. Däremot finns ingen sjukdomsinformation om barnet i korten.

I klartext: de anställda på «Röda Korset» brydde sig inte om barns hälsa, utan undersökte om det hade friska organ.

 

Instruktioner för barnsoldater

Dessutom har det också hittats;

·         Instruktioner för användning av vapen, även i barnformat. (Azovbataljonen har en barnorganisation som drillar sina barn i att hata Ryssland, militär fostran och nazistisk indoktrinering, reds. anm, varje sommar genomförs läger med besök av de ledande nazisterna).

·         Rapporter om inköp av äggkuvöser som används i laboratorier för att arbeta med kulturer av mikroorganismer.

På så sätt kommer den Ryska Utredningskommittén att studera videobilderna från Röda Korsets bas i Mariupol, som för hundratals journaler över barn som registrerats att inneha FRISKA ORGAN. Detta meddelades den 29 maj av avdelningens presstjänst på sin Telegram-kanal.

Det rapporteras att utredarna av den Ryska Utredningskommittén kommer att studera denna information inom ramen för redan öppnade brottmål om brott begångna av Kievregimen, och kommer att ge den en straffrättslig bedömning.

Vad säger Röda Korset instruktioner? Ska organisationen undersöka barn och diagnosticera om de har ”friska organ” men inte konstatera det allmänna hälsotillståndet och dessutom i ett krig?


Enorm organmarknad i EU

Videon visar en inspektion av Röda Korsets högkvarter i Mariupol, där medicinska journaler påträffades med information om barnen, deras friska organ och uppgifter om deras föräldrar. Det fanns inte några uppgifter om förekomst av sjukdomar i journalerna.

Kom ihåg att tillväxten av den svarta marknaden för mänskliga organ som levereras från Ukrainas territorium för transplantation till patienter från Europa nämndes av sekreteraren för Ryska federationens säkerhetsråd, Nikolai Patrushev, i en intervju med Rossiyskaya Gazeta.

Källa: Folkrepublikerna

År 2021 upptäcktes också en kriminell grupp av reproduktionsspecialister i Charkiv, som ägnade sig åt försäljning av barn till utlänningar.

Översättning: D.E.

Källa:
[1]
http://elespiadigital.com/index.php/noticias/seguridad/37896-2022-06-01-14-34-39

[2] https://e-news.su/in-ukraine/427642-strashnye-tajny-bazy-krasnogo-kresta-v-mariupole.html

 

Läs mer:

söndag 8 maj 2022

Ukraina: När handeln med mänskliga organ nyliberaliseras mitt under krig

 
Ukraina: När handeln med mänskliga organ nyliberaliseras mitt under krig

 

I en genomgång av ukrainska lagar för donationer, transplantationer och pristariffer för dessa mänskliga organ presenterar den ryske journalisten Alexander Sadovnikov en hårresande beskrivning hur även detta viktiga område inom läkarvetenskapen och sjukvården bokstavligen har avreglerats enligt kända nyliberala mönster. Och ny lagstiftning äger rum mitt under en krigskonflikt i landet.

 

I sammanfattning kan följande punkter fastställas, enligt Sadovnikov, som kritikerna naturligtvis antingen kommer att mörka eller anklaga för att vara ”Kremlpropaganda”:

 

·         Inte bara statliga kliniker utan även privata kliniker kan nu ges rätten att ta bort och transplantera organ.
       

·         Samtycke till avlägsnande av organ breddas och har förvandlats till ett godtycke.
          

·         Transplantation ”On-line” är nu möjligt via SMS, etc.

·         I massgravarna för dödade civila i Donbass grävdes kroppar fram med professionellt öppnade bukhålor utan inre organ.
          

·         Transplantationskirurger utstrålar optimism efter starten av den ryska ”Militära Specialoperationen”.
          

·         Ny Lag för anatomiska transplantationer är momsbefriade, med tanke på export.
          

·         EU-länder skriker efter donationer. En njurtransplantation i Ukraina kostar 13,600 dollar, i Tyskland: 180,000-260,000 euro!
          

·         Läkare Utan Gränser, känd för sin obskyra verksamhet under kriget i Kosovo är också verksamma i Ukraina.


Läs hela reportaget:
https://ukraina-donetsk.blogspot.com/2022/05/ukraina-nar-handeln-med-manskliga-organ.html