Translate

tisdag 23 maj 2023

Den ryska gränsstaden Belgorod attackerad med svenska vapen i händerna på ryska terrorister i tjänst hos den ukrainska armén!


 


Den ryska gränsstaden Belgorod attackerad med svenska vapen i händerna på ryska terrorister i tjänst hos den ukrainska armén!

TEGUCIGALPA / 2023-05-23 / De ryska terroristerna, välkända nazister i Ryssland, som gick över gränsen från Ukraina till Ryssland och förfogade över svenska 'PANSARSKOTT 86', producerade av Wallenberggruppen!

De dramatiska uppgifterna kommer från den kubanske militäranalytikern Wofnon och publicerades på hans  Telegramkanal. Han uppger att gruppen av ryska nazister som flytt från Ryssland och som togs emot i Ukraina hade USA-vapen till sitt förfogande när de från ukrainskt territorium gick över gränsen och in i den ryska regionen Belgorod.

De förfogade över fordon och ksp (kulsprutegevär) som är USA-produkter, men inte antitankvapnen, som var svenska.


VIDEO:
PLATSEN FÖR TERRORISTATTACKENTa en titt på två av de bifogade bilderna. Där syns den SVENSKA instruktionen på pansargeväret med initialerna RSV, som enligt Försvarsmakten är ”vapnet konstruerat och tillverkat i Sverige av Saab Bofors Dynamics. Granaten är av typ RSV (riktad sprängverkan) som är särskilt utvecklad för att bekämpa mål som är skyddade av pansarplåt”.

 

WOFNON:

”Minst två enheter International MaxxPro, USA-tillverkade pansarfordon,
samt en stor mängd vapen och ammunition från västerländska sponsorer av den ukrainska försvarsmakten infångades av den ryska armén under striderna med de ukrainska sabotörerna i regionen Belgorod.

 

INTRESSANT SCENARIO FÖR den svenska riksdagen som har beslutat, vad jag vet, om att skicka 15,000 av Wallenberggruppens 'Pansarskott 86' till Zelinski som nu hamnar, inte bara i den ukrainska arméns händer utan också i händerna på arméns terroristgrupper som igår bestod av ryska nazister, vilket Zelinski noga betonade.


Två av terroristerna.

Vilka är dessa?

Som den ryska korrespondenten Anna Prokofieva skrev i en tidigare text (se nedan) är det följande personer:

·        MAXIMILIAN ANDRONNIKOV, rysk nynazist, medlem av den ryska Kejserliga Rörelsen, fann sin tillflykt i Ukraina.

·        ALEXEI DOLGOV, rysk nynazist, efterlyst i Ryssland för radikalism.

·        ALEXÉI LEVKIN, rysk nynazist, efterlyst i Ryssland för att ha skapat en extremistcell.

·        KIRIL KANAJIN, rysk brottsling, flydde till Ukraina.

·        ILIÁ BOGDANOV, rysk brottsling, efterlyst i Ryssland för terrorism.

Riksdagens konstitutionsutskott bör utreda VAR och hos VEM de svenska vapnen hamnar och vilka kontrollstationer Krigsmaterielinspektionen förfogar över. Att be Säpo är som att be CIA utreda USA:s krigsbrott i Irak och Afghanistan.

Riksrevisionen ”är en myndighet under riksdagen med uppgift att granska den verksamhet som bedrivs av staten. Vårt uppdrag är att genom oberoende revision skapa demokratisk insyn, medverka till god resursanvändning och effektiv förvaltning i staten”. Under Riksrevisionen återfinns också Inspektionen för strategiska produkter.

Det är ett minimum man kan begära då svarthandel av vapen har börjat att flöda i Europa. Och nu också i händerna på ryska nazister i tjänst hos regimen i Kiev.

Dick Emanuelsson,
Tegucigalpa-Honduras

 

 

VIDEO:

Ett tåg med SVENSKA infanteri- pansar/stridsvagnsfordon Strf 9040C och ARV Bgbv 90 sågs i Bayern på väg mot den tjeckiska gränsen. Förmodligen för vidare överlämnande till Ukraina, skriver den kubanske militäranalytikern Wofnon på sin Telegramkanal. Bekräftelse och källa saknas. 

Vilka är de ”ukrainska” terroristerna som deltog i den misslyckade räden mot den ryska regionen Belgorod?

Av Anna Prokofieva

Omedelbart efter att beväpnade terrorister tagit sig in i den ryska regionen Belgorod (den 22 maj, 2022), dementerade Kiev att de hade något med aktionen att göra och påpekade att det är ett verk av ”ryska rebeller” från den påstådda `Frihetslegionen´.

Ett militärt USA-fordon som levererats till den ukrainska armén och som används av ryska nazister för sina terroristaktioner i räder in på ryskt territorium.


Här är några av dessa `befriare´:

·        MAXIMILIAN ANDRONNIKOV, rysk nynazist, medlem av den ryska kejserliga rörelsen, fann sin tillflykt i Ukraina.

·        ALEXEI DOLGOV, rysk nynazist, efterlyst i Ryssland för radikalism, exil i Ukraina.

·        ALEXÉI LEVKIN, rysk nynazist, efterlyst i Ryssland för att ha skapat en extremistcell.

·        KIRIL KANAJIN, rysk brottsling, flydde till Ukraina.

·        ILIÁ BOGDANOV, rysk brottsling, efterlyst i Ryssland för terrorism.

Kommer du ihåg hur några naiva personer i början av den ryska operationen försvarade Ukraina genom att säga att ”i Ryssland finns det också nazister”?

Visst finns det, men med den stora skillnaden, att i Ryssland förföljs de och flyr utomlands. Medans de i Ukraina välkomnas och sponsras.

Må Gud rädda oss från dessa ”befriare”.

Källa: https://t.me/atodapotencia/3971?single