Translate

torsdag 1 december 2022

Nynazist och legodoldat från USA bekänner sitt deltagande i korsfästning och antändande av rysk medborgare i Donbass

 

Nynazist och legodoldat från USA bekänner sitt deltagande i korsfästning och antändande av rysk medborgare i Donbass

Det är den amerikanske nynazisten Kent ”Boneface” McLellan som intervjuas av journalisten `Juan Sinmiedo´ [1] på dennes Telegramkanal om åren som legosoldat i Ukraina, operativ i de flesta och de värsta av landets nyfascistiska grupperingar. Men till och med denne fullblodsnazist tycker att de sadistiska övergreppen som begås av dessa ukrainska bataljoner är för mycket.

Intervjun publiceras till stor del av portalen Nya Dagbladet [2].

I intervjun erkänner McLellan att han själv var närvarande när videon med den korsfäste mannen spelades in och började spridas 2015. Den skrämmande videon (se bifogad videofil) visar hur medlemmar ur Azovbataljonen korsfäster en rysk medborgare i östra Ukraina och sedan sätter eld  mannen på korset. Precis samma tillvägagångssätt som den Islamiska Statens bödlar.

Från ukrainskt håll och det senare Azovregementet har man hela tiden hävdat att videoklippet är fejkat. Och hur skulle man politiskt våga bekräfta brott mot mänskligheten? Men McLellan, som säger att han var fysiskt närvarande bekräftar brottet.


VAD MEDIERNA HAR GLÖMT när de har citerat McLellan, är det faktum att Kiev utsåg Azovbataljonen som en slags hemlig polisk polis i Donbass som sökte upp ”förmodade proryska separatister” som ”förhördes”, med skrämmande och avskyvärda metoder. DET kunde medierna skriva om INNAN februari 2014 då den bräckliga demokratin arkiverades i Kiev. Men sedan dess har medierna intagit en låg profil och `tvättat´ den nynazistiska karaktären ren av dessa terrorgrupper.

Vad gäller McLellan är det märkligt hur dessa militära dödsskvadroner, som Kievregimen har inlemmat i de väpnade ukrainska styrkorna, hyste eller hyser förtroende för den amerikanske nynazisten. För tydligen imponerades de av hans skicklighet med kameran och datorn. Som han fortsättningsvis berättar för Juan Sinmiedo:

– Jag kommer ihåg att jag blev tillfrågad att fotografera medlemmar i bataljonerna Aidar och Tornado poserandes med liken från en lynchad gravid kvinna och en man de sa var hennes make. Videoklippet kan hittas och heter ”Kroknäsor får repet”, men det hade ingenting med judar att göra, säger han. Han tillägger att Tornado bestod av en ”grupp skumma typer” och att han inte skulle ha gett sitt stöd till ett sådant övergrepp.

– Tornado (bataljonen) var det absolut mest skrämmande jag har sett eller behövt hantera i hela mitt liv. Jag är med i den där misslyckade korsfästningsvideon och jag har inte ens en mask på mig.

Dick Emanuelsson
Tegucigalpa-Honduras

[1] https://telegra.ph/INTERVIEW-WITH-BONEFACE---US-NEO-NAZI-EX-MEMBER-OF-AZOV-BATTALION-11-12

[2] https://nyadagbladet.se/utrikes/azovfrivillige-kent-mclellan-vittnar-om-tortyrmord-pa-ryssar/

 

VIDEO:
Så korsfästes den ryske mannen i Donbass 2015 av nazistbataljonen Azov.
VARNING för starka scener!