Translate

lördag 25 juni 2022

ITALIEN: Nej till fler vapenleveranser medan på regementena i Ukraina gör man nazisthälsning vid morgonuppställningen

 

Militärtjänst och morgonuppställning i kompanikorridoren med nazisthälsningITALIEN:

Nej till fler vapenleveranser medan på regementena i Ukraina gör man nazisthälsning vid morgonuppställningen.

Av Dick Emanuelsson

Sju toppnyheter som du av Censurens Järnridå förvägras läsa:


 • Italiens folk säger NEJ till nya vapenleveranser!
 • Ukraina: Uppställning i kompanikorridoren med nazisthälsning.
 • Bidens Hjälpschema punkt-för-punkt.
 • Senaste aktionen från Huvudkrymparligan med Nike som huvudaktör i spektaklet.
 • Fake-Ukra: Porrstjärna (USA) som ”rysk dödad stridsvagnsförare”!
 • Sist lite svart humor om Ann Lindes ”käre vän”, JUAN GUAIDÓ och en lika betydelselös USA-ambassadör för Venezuela men i Bogota, Colombia.
 • Spanien som under Francodiktaturen! Förrädare i Spanien, Norge och Sverige.
1.

Italiens folk säger NEJ till nya vapenleveranser!

När får vi se vänsterpartiets ledamöter kanalisera det svenska folkets önskan om att stoppa miljardrullningen till maffian i Kiev!?
Mindre till Militären i bägge länderna-Nej till Nato-Mer till Pensionärerna!

Deputerade i Italiens parlament demonstrerar mot Mario Draghis vapenleveranser till Kiev och basunerar ut: ”SLUTA SKICKA VAPEN TILL ZELENSKI!

Mer än 70 % av italienarna vill INTE skicka vapen till Zelinski”, säger de deputerade till Italiens premiärminister, och visade det bokstavligt i parlamentet.

När får vi se Vänsterpartiets framföra samma krav och aktion i svenska riksdagen? Eller är legaliteten nu 100 procent? Inte ens ett uttalande om Boris Johnsons dödsdom mot Julian Assange. Eller är den nye partiledaren överens med Johnson?

Video:
2.

Ukraina: Uppställning i kompanikorridoren med nazisthälsning


En video visar den ”patriotiska” utbildning som unga ukrainare får i den institution som kan mobilisera 900,000 beväpnade män och kvinnor. Medan våra likriktade medier och politiker i väst tonar ner det nazistiska inflytandet i Ukraina, mot bättre vetande.

Alla killar som har gjort lumpen känner igen sekvenserna på videon som visar en morgonuppställning i kompanikorridoren där underbefälen för varje grupp lämnar över en dagsrapport till plutonchefen som i sin tur rapporterar till kompanichefen.

Men det iögonfallande i videon är mer en bekräftelse på de åtta år av den fascistiska indoktrineringen i Ukraina; från daghemmen, skolorna, sommarläger för ungdomar som mycket påminner om den spanska falangiströrelsens läger med besök av general Franco och doña Rosa och det viktigaste, förvandlingen av de väpnade styrkorna vilket fick många i ledande militär ställning att protestera mot den gradvisa nazifieringen.

Och videon visar och bekräftar den ”patriotiska” utbildning som de ukrainska rekryterna får. I inspelningen ses flera av tonåringarna göra den fascistiska hälsningen medan de sjunger en sång till ära av Stephan Bandera, den ukrainske nazistiske kollaboratören till Hitler under andra världskriget, ansvarig för hundratusentals liv i Ukraina och Polen.

Källa: @RTVideosES

Video från infanteriregementet politiska drill:
3.

Bidens punkt-för-punkt-lista.
Häng med, komplicerat det här:


”Du går in i rummet, du sätter dig på din plats”.

Biden avslöjar oavsiktligt ett instruktionskort under en händelse i Vita Huset.

Fotografer fångade i torsdags ögonblicket då USA:s president Joe Biden håller ett kort i sina händer som påminner honom om att sitta på sin plats under ett evenemang, vilket framgår av en serie bilder som sprids av lokala medier och journalister.

Den förstorade bilden visar ordningen på de handlingar som presidenten måste

utföra:

 1. ”Du går in i Roosevelt-rummet och hälsar deltagarna;
 2. du sätter dig på din plats;
 3. pressen går in;
 4. du gör korta kommentarer (2 minuter);
 5. Pressen går ut;
 6. Du ställer en fråga till AFL-CIO:s (USA:s LO) ordförande Liz Schuler. Obs: Liz ansluter sig virtuellt;
 7. tacka deltagarna,
 8. Du går ut.”

Händelsen registrerades under ett möte om den federala statens förening för implementering av havsbaserad vindenergi som hölls i Vita huset, där statschefen försäkrade att jobb kommer att skapas inom den sektorn.

I videon som spelades in i veckan fastnar presidenten vid ett ord: 

4.

Senaste aktionen från Huvudkrymparligan med Nike som huvudaktör i spektaklet

Nike stänger sina kontor  i Moskva. Men ryssarna kan fortsätta att köpa skorna nu direkt utan den girige amerikanske storkapitalisten som mellanhand från där skorna produceras; i Kina.


USA-företaget Nike lämnar definitivt Ryssland på grund av kriget i Ukraina. Men ryssarna köper i alla fall Nike-skorna, ”Made in China”!

Det amerikanska sport- och skoföretaget Nike har meddelat sitt definitiva utträde från den ryska marknaden på grund av Rysslands militära kampanj i Ukraina.

”Nike-företaget fattade beslutet att lämna den ryska marknaden”, meddelar det på sin hemsida, från vilket det tog bort all design och lämnade bara en vit bakgrund utan mer identifiering än en liten logotyp i skärmens övre vänstra hörn. På grund av detta, noterar den kortfattade texten, kommer Nikes webbplats och mobilapp ”inte längre att vara tillgänglig i regionen.”

”Nike-butikerna stängde tillfälligt för en tid sedan och kommer inte att öppna igen”, tillägger han.

Vilka fruktansvärda nyheter för Ryssland, speciellt att produkterna tillverkas i Folkrepubliken Kina. Nu kommer ryssarna fixa det hela med kineserna som byter namn och logotyp och skickar iväg lådan. Det är allt.

 

5.

Fake-Ukra: Porrstjärna (USA) som ”rysk dödad stridsvagnsförare”!


Ukrainska källor använder en bild på den amerikanske porrstjärnan och i Gaykretsar älskade Billy Herrington, som ett ”ryskt offer” i Donbass. De hävdade inte bara att han var ett offer. De byggde också upp en hel historia om hur han dödades när han försökte rädda en stridsvagnsbesättning efter att hans egen stridsvagn hade förstörts.

Visst, han förolyckades men inte med sin stridsvagn som slogs ut av de gloriösa ukrainska väpnade styrkorna, utrustade med det svenska `Pansarskott 86´ antitanksvapnet (Wallenbergproduktion) utan i sin egen bil, inte i juni 2022 utan den 3 mars 2018.

Lagom så här till Pridefestivaler runt om i världen.  


6.

Svart humor om Juan Guaidó och en lika betydelselös USA-ambassadör i BogotaVänsterns seger i Colombia den 19 juni har orsakat skrämselhicka hos den venezuelanska oppositionen, ledd av Ann Lindes mest förtrogne vän och "president", Juan Guaidó som i ett `Twitter´ skriver följande:

”Dr. Petro, jag har fortfarande inte fått något telefonsamtal. Var vänlig och ring, jag sitter bredvid telefonen nu. Innan satt jag på toa och gjorde mina behov”, är budskapet från mannen som blir allt ensammare och nu terroriseras av dessa chavister som andas genom porerna sin svarta humor.

Ah! Guaidó har nu ännu mer problem för han måste utrymma skrubben han fick låna av Ivan Duque på Kongressen i Bogota, där Guaidós 'interimsregering', hans Högsta Domstol, hans utrikesdepartement och ett antal lägre stående ministerfunktionärer sammanträder i sin regeringsutövning av grannrepubliken VENEZUELA.

Vid sidan av denne i dag totalt betydelselöse skuggfigur är mitt verkliga nyfikna intresse vad USA:s ”Venezuela-ambassadör, James “Jimmy” Story nu ska göra efter att Gustavo Petro ska normalisera förbindelserna med Venezuela, dess folkvalda regering och öppna gränserna mellan de bägge länderna? Den kan bli en verklig Story.


Denne amerikanske "exilambassadör" är lika betydelselös även om han inte drar kanske lika mycket skattepengar som det svenska hovet och den antidemokratiska institution som tillhörde en epok för fem sekel tillbaka, men spektaklet går vidare och skånskan Ann Linde drar inte heller på smilbanden, enligt uppgift, efter valet i Colombia.


FÖR DENNE FALSKT SMILANDE FILUR sitter också i Statsterrorismens och korruptionens vagga, Bogotá, var annars och rodnar inte ens när han på de diplomatiska cocktailbjudningarna titulerar sig ”USA:s ambassadör i Venezuela”. Men även han sitter inhyst i en skrubb på ”Bunkern” i Bogota, en miniatyr av Pentagon, den byggnad som FARC-gerillan besköt från Universidad Nacional kring 2002 och som är USA:s ambassad i Colombia, bland de största i världen.

Med andra ord öppnar sig en ny dimension i Latinamerika, i synnerhet om `Lula´ vinner presidentvalet i oktober i Brasilien, vilket opionsundersökningarna i dag visar.

 

DET KANSKE BLIR DAGS för den venezuelanska riksåklagaren Tarek William Saab att nu summera Juan Guaidós fosterlandsförräderi i alla de dossiers som Saab har dokumenterat och ställa honom inför rätta.

Hade det varit i Norge efter kriget hade det blivit en exekutionspluton som hade fått domstolens order att verkställa straffet mot denne venezuelanske variant av Vidkun Quisling. Men han klarar väl sig från det och i stället sys in på ett tvåsiffrigt antal år.

 

7.

Spanien som under Francodiktaturen!
Förrädare i Spanien, Norge och SverigeSpanien blir värd för ett möte på högsta nivå med den socialdemokratiske norrmannen Jens Stoltenberg i mitten. Han ska ta emot generaler och statschefer från NATO i egenskap av generalsekreterare för krigsalliansen. Patetiskt så det förslår, denne idag grånade man som på tidiga 70-tal demonstrerade mot USAs folkmordskrig i Vietnam är idag dess billige springpojke.

En annan springpojke för NATO är Pedro Sanchez, ledare för partiet med det stolta men ack idag så pompösa verklighetsfrämmande namnet "Spaniens Socialistiska Arbetarparti"!

Under diktaturen hade PSOE kravet om att USAs militärbaser som USA förfogade över i Spanien skulle utrymmas. Men dessa förblev intakta och i stället, under den lika förrädiske Felipe González' styre blev Spanien medlem av NATO den 30 maj 1982.

Hans uppdrag för CIA och NATO verkställdes med råge när han samtidigt skapade sin egen paramilitära dödsskvadron, GAL, som avrättade baskiska nationalister som Franco hade gått bet på.

Sanchez går i samma bana och hans senaste förräderi består i att han har gett det medeltida kungadömet Marocko rätt att formellt ta över Spaniens före detta koloni i Sahara, trots FN-deklarationer om det sahariska folkets rätt över sitt territorium under befrielserörelsen Polisarios ledning.

I videon ser vi samma brutalitet som Francodiktaturen utövade mot den spanska arbetarklassens strejker eller andra folkliga protester mot diktaturen. Nu mot immigranter från Marocko och Sahara och Nordafrika.

Att Algeriet har markerat terräng och mer eller mindre brutit med Sanchez efter hans förräderi mot Saharas folk, är en välkommen aktion. Att samma Algeriet dessutom ströp gasleveranserna med 25 % hälsar vi välkommen, mitt under energikrisens dagar, självframkallade av Imperiets tjänare i den illusoriska tron att de kan få ryssarna att underordna sig gamla europeiska kolonialstater på dekis.

Att det spanska folket inte ser någon skillnad mellan Sanchez och arvtagaren till Francofascismen i Partido Popular, såg vi i den gångna veckan när den senare sopade mattan med Sanchez' PSOE och vann regionalvalet i Andalusien med 58 deputerade mot PSOE som fick 30, 16 mer än det lika frankistiska Vox som fick 14 mandat.

Ovanstående borde vara en tankeställare för det svenska Vänsterpartiet. Eller som Hilding Hagberg, legendarisk ordförande för det svenska kommunistpartiet SKP under kalla krigets 1950-tal uttryckte saken riktad mot högeravvikelser i det svenska socialdemokratiska partiet;

"det finns inte plats för två högerpartier i den svenska riksdagen".

Och jag skulle vilja komplettera detta sanna uttryck:

"Det finns verkligen inte plats i samma riksdag för två socialdemokratiska partier anno 2022".

För det leder bara till att den politiska högern tar över, det bekräftar händelserna i Spanien och regionen Andalusien.


Video över terrorn mot immigranterna!