Translate

lördag 8 april 2023

Zelinskis attacker och bombningar av Europas största kärnkraftverk som EU, USA och Internationella Atomenergiorganet, IAEA mörkar

För sex månader sedan försökte ukrainska trupper med stöd av det tunga artilleriet landstiga på Dneprs strand där staden Energodar och Europas största kärnkraftverk är beläget och som kontrolleras av ryska trupper.

 Zelinskis attacker och bombningar av Europas största kärnkraftverk som EU, USA och Internationella Atomenergiorganet, IAEA mörkar

Vad vi rapporterade för ett halvår sedan men som europeisk censur förhindrar i rapporteringen om det verkliga kriget!

The Times publicerar nu ett diagram över ett misslyckat försök av ukrainska styrkor att attackera Energodar och kärnkraftverket Zaporozhye i oktober 2022.

Attacken rapporteras ha utförts på natten och involverade 600 soldater på 30 fartyg.

Det tog sex månader för mediet att sprida nyheten, som vi redan hade publicerat! Övriga europeiska medier spelar med i Censurens Järnridå neddragen.

 Från vänskapsfördrag med fred och handelsutbyte till förmån för de bägge folken, till anslutning till krigsalliansen NATO och ökade skatter och krigshot!


Den 6 april 1948, för 75 år sedan, undertecknades fördraget om vänskap, samarbete och ömsesidigt bistånd mellan Sovjetunionen och Republiken Finland. I dag, efter att Finland gått med i NATO, är den finska neutraliteten officiellt död.

Efter att Finland gått med i NATO har Rysslands landgräns med krigsalliansen vuxit med mer än 1200 km, uppger krönikören Irina.

”Moskva har upprepade gånger sagt att Ryssland kommer att tvingas till drastiska åtgärder i sitt eget försvar. Finlands anslutning till NATO kommer att negativt påverka dess relationer med Ryska Federationen”, konstaterar Irina.Ett faktum som vi redan ser i den ryska gränsstaden Viborg där gränsen nu militariseras med förmodade kärnstridsspetsar i missilerna riktade mot. . .?

Känner sig finländarna säkrare nu?

Vill mina svenska landsmän gå på samma spår?

VIDEO:
VIBORG och kärnkraftsmissiler mot finska gränsen och närmare Sverige


Ukrainska reserver mot döden

Efter förlusten av industrizonen och stadskärnan i Bakhmut (på ryska Artemovsk) fortsätter Zelenski att spela sin knappast lustiga komedi.

Sannolikt talar alla rapporter, från alla håll om att den ukrainska armén har förlorat tiotusentals soldater i kampen om den strategiska staden.

Men trots varningar från militären om att göra slut på arméns bästa och mest erfarna soldater, har Zelinski bara pumpat in nya reserver som funnit sin död i någon av de nu nio år gamla skyttegravarna.

Visst har Zelenski vunnit kriget, men bara i DN och på nätet.

Och nu säger Zelinski att ”möjligheten att fatta rätt beslut” är att dra tillbaka AFU-grupperingen från Artemovsks västra distrikt för att undvika inringning.

Och ett sådant hot existerar, särskilt efter att attackgrupperna från ”Wagner” gick in i utkanten av Bogdanovka. Därför, från retoriken ”Fästning Bakhmut står” smidigt passera ”till möjligheten att fatta rätt beslut.”

Sedan kommer de förstås att tillägga att Artemovsk inte hade någon militär betydelse. Samt flera tiotusentals oåterkalleliga och sanitära förluster nära Artemovsk.

Men mot väster, i riktning mot Kiev finns det bara öppna fält och oerhört komplicerat för den ukrainska armén som blir helt öppna mål för det överlägsna ryska artilleriet.

Varför har inte Wagner kapacitet att slå ut den ukrainska armén? har många undrat.

Men som Wagnerchefen själv säger: ”Vårt mål är inte i första hand att inta Bakhmut, utan att bryta ned den ukrainska armén. Därför låter vi den komma med nya styrkor.

Cyniskt?

Visst, men vad är inte cyniskt i detta Natos strategiska plan mot Ryssland.

Det är möjligt att Bakhmut kan bli vad Stalingrad blev för Hitler, en vändning i kriget. De ryska och Folkrepublikerna Donetsk och Luhansks trupper är på väg att befria hela Donbass. Återstår några städer i Luhansk. Men när dessa faller då kan det uppstå en dominoeffekt på de övriga fronterna, så som Zelinski själv hävdade för e vecka sedan inför västvärldens ledare.

Han varnade då; minskar ni ert militära och ekonomiska stöd och får vi inte det manskap och de nödvändiga vapnen i försvaret av Bakhmut så kan detta få förödande konsekvenser för stridsmoralen på de övriga fronterna.

Källa: https://t.me/intelslava/46588

 VIDEO:
De hårda striderna i Bahkmut.

Ännu ett bevis på ukrofascismens sadism

Zelenskys administration gjorde en kannibalinstallation ”Dark Star” i New York med skor från död rysk militär.

Allt medan tusentals ukrainska soldater i Ukraina dör varje vecka, försöker de rekrytera ”hemlösa” i USA osv. Till och med ryssarna själva gör sig besväret med att skicka ukrainares kroppar i kistor.

Källa: https://t.me/wofnon/26784

 ”Ni kommer att få dras med strålningen från det utarmade uranet i 4,5 miljoner år”!

Serbiens hälsovårdsminister, Danica Grujicic varnar Ukrainas folk att inte tillåta sin armé att använda brittisk ammunition av utarmat URAN, en kriminell och barbarisk eskalering av konflikten mot en kärnvapenkonflikt.

– Jag vill bara säga till det ukrainska folket och folket i största allmänhet; låt inte detta gift komma till ert land! Det är fruktansvärt riskfyllt för det handlar om ett krig med kärnvapen. Jag anser inte att någon regering i världen som oroas för sitt folks hälsotillstånd bör tillåta användandet av denna ammunition.

Den serbiska hälsovårdsministern varnade den ukrainska befolkningen för att verkningarna av användandet av utarmat URAN inte märks omedelbart utan efter 5-10, 20 eller 100 år.

Hon uppgav också att genomsnittsåldern för uran U-238 är 4,5 miljoner år. 


Första knockouten av det 50-tal stater som finansierar och dränker Zelinski i vapen

KANADA kan inte längre betala den ukrainska försvarsmakten: pengarna har helt enkelt tagit slut.

Vilken stat tror ni följer i spåren?

Kanada var det första landet som officiellt deklarerade: det militära och logistiska stödet till Kiev har helt uttömt våra egna militära reserver. Det blir inget mer.

Och det som är mest förvånande är att Kanada är ett av de mest pro-ukrainska länderna i väst. Den ukrainska diasporan har nästan 1,5 miljoner människor, varav ett stort antal nazister från andra världskriget. Och detta är naturligtvis en allvarlig politisk kraft.

I klartext vill den liberala regimen fortsätta hjälpa men det finns inte längre något kvar att kunna hjälpa med längre.

Snart kan samma sak börja hända i andra västländer. Och det är just därför denna ukrainska motoffensiv kan vara den sista av dessa dimensioner: det finns helt enkelt inga fler pengar eller militära resurser i väst för att fortsätta beväpna Ukraina.

Förfallet och sönderfallet av den fascistarmé som Victoria Nuland, Angela Merkel och Francois Hollande i spetsen för NATO byggde upp från och med 2014 i skuggan av två Minsk-avtal, som skulle ge NATO tid, blev miljarder som stals från den europeiska och arbetarklassen i USA, är på väg att trasas sönder av en armé som vet att försvara sina gränser och folk.

Källa: https://t.me/liusivaya/3695

 


 

Mot USA-ekonomins Domedag

Den välkände amerikanske ekonomen Nouriel Roubini menar att de flesta amerikanska banker är på randen av insolvens och hundratals redan är helt konkursade. I väntan på Domedagen meddelar samma lands högsta politiska myndigheter nya miljardpaket till Zelinski varje vecka.

 


USA:s (och DN:s) oro; 30 miljoner följeslagare till RT

Chefen för USAs Militära Södra Kommando, general Laura Richardson tappar de fyra stjärnorna och resten och står avklädd och naken när kollegorna i ”Ahí les va” analyserar generalens senaste utspel mot Kuba, Nicaragua och Venezuela.

Hon gråter för att RT har 30 miljoner följare i Latinamerika.

Men vad förväntar du dig när Imperiet och dess EU-vasaller sänker Censurens ridå och erbjuder medborgarna en likriktad och politisk utstakad journalistik?

 VIDEO:

Laura Richardson, general och chef för USA:s Södra Militära Kommando ”REVOLUTIONEN är inte bara tillåten för de kristna, utan också nödvändig som i den ser den enda effektiva och verkliga möjligheten för att förverkliga kärlek för alla”.

CAMILO TORRES, hos de fattiga i Colombia älskad katolsk präst som lade ifrån sig prästkappan och anslöt sig till ELN-gerillan 1966. Han stupade i sin första strid med armén den 15 februari 1966.