Translate

lördag 9 september 2023

När en irländska läste lusen av Stoltenbergs krystade kommentarer om ukrainska förluster i Ukraina

 

En blek Jens Stoltenberg läxades upp av parlamentsledamoten Clare Daly i EU-parlamentet. Hon återfinns i samma parlamentsgrupp som svenska Vänsterpartiet men där stannar också likheterna.


När en irländska läste lusen av Stoltenbergs krystade kommentarer om ukrainska förluster i Ukraina

Natos generalsekreterare anser att det är normalt att Kiev lider stora förluster under sin sedan ett år allmänt utannonserade motoffensiv, eftersom alla visste från början att det skulle bli en ”blodig, svår och tuff” operation. Uttalandet gjordes under ett inlägg och besök i Europaparlamentet i torsdags.

Där fick han svar på tal av den irländska parlamentsledamoten Clare Daly [1] som läxade upp Stoltenberg om att påståenden om att Kiev gjorde framsteg på slagfältet är falska.

– Ingen sa att det skulle bli lätt, blev det krystade försvaret från den socialdemokratiske norrmannen som i sin ungdom demonstrerande mot USA:s folkmordskrig i Vietnam men som i själva verket redan då, som ordförande för de norska ungsossarna, hade anställning på CIA.

Att gutten nu har befordrats till generalsekreterare i USA:s väpnade gren, Nato är därför naturligtvis bara följdriktigt.


VIDEO:
Clare Daly riktar sig till Jens StoltenbergHANS KARRIÄR ÄR NÄSTAN identisk med svenska YLVA JOHANSSON som inledde sin karriär med Thälmankeps (det tyska Hamnarbetarförbundets och kommunistpartiets ordförande) och revolutionär vokabulär som ordförande i Vpk:s ungdomsförbund i Storstockholm på 1970-talet.

Därefter har karriären gått spikrakt uppför efter att hon via diskutabla ”vägar” bytt både män som parti och numera är en av de främsta höjdarna inom EU.

Ursäkta sidosteppet, men tillbaka till Stoltenberg som inför Clare Daly stod där och bara stammade när den irländska parlamentsledamoten spände sina revolutionära livmödrar och sa dagens sanning till USA:s nickedocka som i klartext var; ”Du ljuger som en häst travar”!

 

I den infällda bilden ERNST THÄLMAN, med sin klassiska arbetarkeps. YLVA JOHANSSON omfamnas av den f.d. ordföranden i Vpk, LARS WERNER och till höger, KU:s dåvarande ordförande 1980-89, STELLAN HERMANSSON.


VILKEN AVGRUNDSLIK SKILLNAD mellan denna rappa parlamentsledamot med politisk identitet, utan den minsta politiska feghet eller rädsla och Vänsterpartiets ledamot i riksdagens försvarsutskott, Hanna Karolina Sofie Gunnarsson som lyckönskade NATO inför den stora militära manövern tidigare i år på svenskt territorium [2].
Att hon strax innan hade besökt graven för de ”finska arbetarnas slaktare”
under klasskriget i Finland 1918, general Mannerheim, överraskar inte längre.

För numera är ju mottot för Vänsterpartiet:

·       Öka vapenleveranserna och anslagen till Komikern från Kiev på bekostnad av de svenska fattigpensionärernas och arbetarklassens reallöner och levnadsnivå”!

·       JA till JAS för att döda ryssen, öka profiterna för SAAB/Wallenberg!

D.E.

[1] Wikipedia, CLARE DALY (född 16 april 1968) är en irländsk politiker som har varit ledamot av Europaparlamentet (MEP) från Irland för valkretsen Dublin sedan juli 2019. Hon är medlem i Independents 4 Change, en del av The Left in the European Parlamentet – GUE/NGL.
https://en.wikipedia.org/wiki/Clare_Daly

[2] Hanna Gunnarssons fjäsk för Nato är pinsamt
https://proletaren.se/artikel/hanna-gunnarssons-fjask-nato-ar-pinsamt

Källa; RT på spanska:
https://t.me/rtnoticias/52083