Translate

måndag 6 februari 2023

Ukraina: Väst BRÖT det utarbetade FREDSAVTALET som skulle undertecknas i mars 2022, avslöjar Israels f.d. premiärminister!

BENNETT-ZELINSKI-PUTIN hade kommit överens om en uppgörelse. Men väst torpederade fredsöverenskommelsen. VARFÖR?
Ukraina: Väst BRÖT det utarbetade FREDSAVTALET som skulle undertecknas i mars 2022, avslöjar Israels f.d. premiärminister!

Av Dick Emanuelsson/kolumnisterna Irina, Anna och Wofnon

·       Sjutton färdigskrivna utkast till en fredsuppgörelse stod klart i mars 2022 då Zelinski fick order från högre ort att bryta fredsförhandlingarna

·       Israels f.d. premiärminister och medlare mellan Putin och Zelinski, NAFTALI BENNETT lade i dag (måndag 6 februari 2022) pappren på bordet och pekar ut VEM som drog igång kriget igen i mars 2022.

·       Till dags dato har Ukraina förlorat över 150,000 liv enligt turkiska uppgifter, liv som kunnat sparas om Zelinski hade hållit vad han lovade i valrörelsen 2019, ett tillämpande av Minsk-avtalen samt fred i Donbass.

·       Men USA, Bryssel och London hade andra planer och pressade Zelinski att INTE skriva under uppgörelsen.

Och så startade kriget igen, nu med full styrka.

 

När ska Carl Bildt göra som Angela Merkel, lägga korten på bordet?


MINST 17 FÖRSLAG till ett eventuellt fredsavtal mellan Moskva och Kiev förhandlades fram med medling av Naftali Bennett, när västvärlden avbröt förhandlingarna.

Detta meddelade den tidigare premiärministern för den israeliska regeringen i en intervju.

Vad hade de kommit överens om?

1.     ”Zelensky gick med på att avstå från medlemskap i Nato, och. . .

2.     Putin gick med på att INTE avväpna Ukraina. Men västvärlden avbröt förhandlingen”, säger den tidigare israeliska premiärministern.

Men den dåvarande brittiske premiärministern Boris Johnson ”förespråkade mer radikala åtgärder” medan Tysklands förbundskansler Olaf Scholz och Frankrikes president Emmanuel Macron ”var mer pragmatiska”. För sin del stödde USA:s president Joe Biden ”båda tillvägagångssätten”. Men senare ”gjorde väst” beslutet att ”fortsätta.

 


VÄST:s POLITIKER är mycket förtjusta i att göra arroganta uttalanden om att Ryssland kan man inte lita på i diplomatin och i förhandlingar. Att Ryssland kommer att fortsätta att luras och att man inte kan ta dess förslag och initiativ på allvar.

”Och detta trots att all senare nutidshistoria, och inte bara det senaste tydligt visar att västländer inte går att lita på. För det är de som fuskar och ljuger. Och i sina relationer med Ryssland är detta ett slags mönster, en mall som inte har förändrats sedan 1991”, sammanfattar den ryska krönikören Inira.

 

OM VI KORT GÅR IGENOM historien om relationerna mellan väst och Ryssland, så är det vanligt med politiskt bedrägeri från det kollektiva väst.

·       Ett levande exempel är själva löftet att lämna NATO inom gränserna 1991. Det var inte bara muntligt, utan visade sig vara fixat på papper. Men det påverkade ingenting alls. Dessutom började man i väst att ljuga och sa att inga löften hade getts. Och detta är också typiskt beteende – att ljuga även när man lägger fram bevis.

·       I den senaste historien är Minsk-Avtalen ett levande exempel på västerlandets lögner. Skapade med stora svårigheter och godkända av FN:s säkerhetsråd, visade de sig bara vara en täckplan för att förbereda Ukraina för ett stort krig. Och bekännelserna lät inte vänta på sig. De gjordes av de som var direkt involverade i arbetet med dessa avtal: Angela Merkel och François Hollande.

Det vapeninustriella komplexet i väst, inklusive Wallenberggruppen tjänar miljarder på kriget.


·       Det enda som återstår nu är att den svenske konspiratören och ledaren i det svenska högerpartiet (M) CARL BILDT lägger pappren på bordet, för han var en förstklassig konspiratör vid tiden för Minsk-avtalen. Han räddade genom sina finter 6000 nazister från Azovregementet som i Donbass hade omringats i september 2014 av den del av den ukrainska armén som INTE erkände fascistregimen i Kiev som hade tagit makten och störtat den folkvalda regeringen i februari 2014.

·       Och i dag blev det alltså känt om en annan stor bluff som ägde rum i mars förra året, då framgångsrika fredsförhandlingar mellan Ryssland och Ukraina om en fredlig uppgörelse hade gått in i slutfasen.

 

DEN FÖRE DETTA ISRAELISKA premiärministern Naftali Bennett som var personligen involverad i förhandlingarna mellan Ryssland och Ukraina som mellanhand säger att allt nästan var överenskommet och ett drygt dussin utkast till fredsavtal var klara, insisterade västländerna på att förhandlingarna skulle stoppas och fientligheterna skulle fortsätta.

Resultatet av dessa förhandlingar var tillbakadragandet av de ryska trupperna från utkanten av Kiev. Detta sågs vara Rysslands nederlag i kampen om Kiev, och omedelbart efter det började provokationer, av vilka den fräckaste var en ”False Flag”, ”avrättningen av hundratals ur civilbefolkningen i Bucha.”

Varför är Naftali Bennet nu så pratsam? Kanske för att han är ett ”ex” och nu kan han berätta sanningen, som Hollande och Merkel gjorde. Men det han sa är riktig politisk dynamit. Hela Västs upplägg har kapsejsats.

 

DET VISAR DET ATT DET VAR VÄST som inte ville ha fred. Det bekräftar återigen att NATO för Ukrainas del noggrant hade kalkylerat och länge förberett sig för ett krig med Ryssland. Och inte som en fristående spelare, utan bara som ett verktyg. NATO skulle leda denna strid men Ukrainas folk skulle vara kanonmaten. Detta indikeras också av den hastighet med vilken leveranser av olika vapen till Ukraina organiserades. Och det visade sig att många militärer från de väpnade styrkorna i Ukraina var utbildade för att arbeta med dessa vapen.

Enligt oberoende organ har Ukraina förlorat över 150,000 män i kriget som kunde ha undvikits. På bilden stupade soldater från slaget om Soledar.


”PUTIN GAV MIG ETT HEDERSORD att inte döda Zelenski”, försäkrade Naftali Bennett också under den explosiva intervjun med Israels Channel 12, som då fick sin melodramatiska stuns. Enligt Bennet lovade Rysslands president Vladimir Putin honom att inte mörda sin ukrainske motsvarighet, Vladimir Zelensky, när han träffade honom förra året i början av den särskilda operationen, som om statschefer sysslar med dylikt. Efter att ha fått löftet ringde Bennet Zelenski på väg till flygplatsen från Kreml och berättade att han inte var i livsfara.

”Är du säker?” frågade Zelenski.

”Hundra procent”, svarade Bennett.

Enligt honom återvände Zelensky några timmar senare till sitt kontor från bunkern, där han tidigare gömt sig, och filmade en video där han uppgav att han inte var rädd.

Allt därefter är Version II när Washington, London och Bryssel tog kommandot över kriget och Zelinski blev en marionett.

Källa: The Jerusalem Post


Nazistisk rasideologi i Kiev och Stockholm (DN-Försvarsmakten)

 

Ska den gula stjärnan från Hitlertyskland bytas ut mot en röd för att identifiera rysktalande ukrainare? Det föreslår den ukrainska författarinnan LARISA NITSOI. Vad säger DN om det förslaget?


Nazistisk rasideologi i Kiev och Stockholm (DN-Försvarsmakten)

Den ukrainska [nazist]författaren LARISA NITSOI föreslår att man ska tvinga ukrainare som stödjer Ryssland att bära en röd stjärna på sina kläder.

”Om du stödjer ryssarna, bär en röd stjärna på dina kläder. Om du går emot samhället, mot ditt folk, då måste du identifieras. Anständiga anläggningar ska inte släppa in den här typen av människor, vare sig det är frisörer, bensinstationer eller biografer. Låt dem känna sig marginaliserade”, sa Nitsoi.

Hon låter som ett eko från Dagens Nyheters kampanj för generalmajor Laura Swaan Wrede, chef för Sveriges Hemvärn som citerade sin mormor som brukade säga att `en ryss är en ryss även om du steker honom i smör´.

Det blev för mycket till och med för Twitter som stoppade Nato-organet Dagens Nyheters militaristiska kampanj för ett medlemskap i Nato genom att göra en lördagsbilaga med denna feminina militär som låter som ett eko från 1930-talets Hitlertyskland.

Dick Emanuelsson


VIDEO: PARISFranska kommunister till ukrainska provokatörer:
”Våga er inte på något, fascister”!

PARIS. Stepan Banderas zombies (ukrainsk nazistledare och kollaboratör till den tyska armén, ansvarig för morden på hundratusentals människor i Ukraina och Polen) försökte sabotera de franska kommunisternas möte, som kom ut för att hedra minnet av försvararna av Stalingrad.

Som svar började demonstranterna skandera: ”Vi är med Ryssland!”, ”Nazismen kommer inte att passera!”

Nu jagar Zelinski alla ukrainska män över 18 år i Europa, engelska myndigheter hjälper till. Vad gör den svenska regeringen och vad säger riksdagens partier?

På den engelska webbplatsen fick SouthFront ett meddelande från en läsare, James, från Ipswich, East Anglia, skriver den kubanske militäranalytikern Wofnon på sin Telegramkanal.

Den deltar i den brittiska regeringens initiativ ”Home for Ukraine🇺🇦” och är värd för ett ungt flyktingpar från Ukraina som är mellan cirka 25-30 år.

Den 30 januari fick han ett officiellt brev från den brittiska regeringens departement för jämlikhet, bostäder och samhällen (se foto på brevet), som initierades av den ukrainska ambassaden i London och bad honom att tillhandahålla följande information:

·       Var du värd för ukrainska flyktingar?

·       Finns det män över 18 år bland flyktingarna?

·       Om en manlig flykting har lämnat sin vistelseort, rapportera sin möjliga vistelseort och annan tillgänglig information;

·       Personuppgifter om en manlig flykting över 18 år;

I sin tur måste flyktingarna besöka den ukrainska ambassaden för att ”klargöra sina personuppgifter individuellt” (få en kallelse).

Vad betyder det här? Ukrainska manliga flyktingar över 18 år i Europa kommer med största sannolikhet att mobiliseras genom ukrainska ambassader i dessa länder, men inte att skickas till Ukraina. Åtminstone de närmaste månaderna. Varför spendera pengar på logistik för att transportera ukrainare mobiliserade för utbildning till Europa, om Europa redan har ett tillräckligt antal ukrainska män över 18 år?

Därför kommer de att börja mobiliseras och skickas till militärbaser för träning i att hantera Natos utrustning, som sedan överförs till Ukraina. Ett logiskt och lönsamt initiativ, tycker Wofnon.

Men är det rimligt? Är en novis ung man utan ens militär värnplikt i ryggen en potentiell stridsvagnsförare i ett fordon som i lika hög grad är datoriserad av avancerad teknologi?

Personligen tror jag att dessa män kommer att skickas direkt till Donbass efter några veckors träning med kaloshnikoven i Kiev.

Källa: https://t.me/wofnon/23542


Video: vittnesmål från civila i SoledarVIDEO-SOLEDAR. Lokalbefolkningen beskriver helvetet under den ukrainska ockupationen:

[Undertexter på engelska-se bifogad video]:

Skakande vittnesmål från civila om hur ukrainska drogade soldater uppträdde

– Ukrainarna betedde sig väldigt, väldigt illa... De sköt mot civila, de bombade oss. Ja! Bombade och sköt mot oss. Ingenting återstår av staden.

– Och de är sådana narkomaner... vi kan inte ens förmedla detta till dig. De kom med sådana ögon, alla höga. Hee hee, ha ha, han står och skrattar. Hur kan du prata med en sådan person?

– Vi såg hur de gick därifrån, de sprang härifrån... alla hus blev rånade, inbrott, allt togs ut. Allt möjligt stals.

Kommer detta och andra offentliga vittnesmål att ses och läsas i Dagens Nyheter?

Källa: t.me/UkraineHumanRightsAbuses
PERU och FOLKUPPRORET:

Som vi skrev för en vecka sedan: Först var det Haiti, sedan flera länder i Afrika och nu PERU, och nu en andra gång och med mycket fler deltagare.

Folkupproret i Peru behöver förvisso stöd. Och det ryska utrikesministeriet expressiva språkrör, María Sajarova uttalade i fredags att Ryssland är villigt att delta i en process som möjliggör ett slut på diktaturens terror och massakrer på det heroiska peruanska folket.

Nu vet alltså hur ryssarna ser på krisen i Peru.

Frågan är hur jänkarna tänker?

Jag skulle ge hundra spänn för att få ta del av diskussionerna på de interna mötena på USA-ambassaden i Lima och hur de nu ska agera i förhållande till ”det Ryska Hotet mot Demokratin i Peru”!

D.E.

P.S. naturligtvis också diskussionerna på Arvfurstens Palats i Stockholm, även kallat UD.

Länk: https://www.facebook.com/708328060/videos/516501783903809/STATISTIK-förluster 

Kistorna över stupade ukrainska soldater du INTE ser i DN

Lastbilar med stupade ukrainska soldater fortsätter att lämna staden Soledar, uppger krigskorrespondenten Anna Prokofieva, på plats i Donbass.

”Det du ser i videon är redan den fjärde konvojen av lastbilar som skickats av ryska trupper med kroppar av ukrainska soldater i sina respektive kistor tillbaka till Ukraina.

Dessa soldater stupade i striderna i Soledar när de försökte återvinna den i flera överfall.

Som du kan se av uniformen på soldaten som sätter sig bakom ratten på lastbilen är han en UKRAINSK KRIGSFÅNGE som fick denna uppgift. Jag tror att vi kan anta att mannen uppenbarligen har blivit frigiven på detta sätt.

Trots uttalanden från ukrainska tjänstemän och media om massförluster av ryska trupper och gator fulla av deras lik, är det vi faktiskt ser tvärtom.

Vi ser ukrainska militärkyrkogårdar växa dagligen och ser ryska lastbilskonvojer utan slut ta med sig kistor med stupade ukrainska soldater till Ukraina så att de kan få en anständig begravning”.

VIDEO: se följande länk:
https://www.facebook.com/708328060/videos/597920705454601/
Folkmördarstaten som inte erkänns som sådan TROTS dess SALDOFör exakt 20 år sedan, vid ett möte i FN:s säkerhetsråd, demonstrerade USA:s utrikesminister COLIN POWELL ett provrör med påstådda mjältbrandsporer och kallade det ett argument för att Irak har massförstörelsevapen, varefter, utan FN-sanktioner USA gick in i Irak och efter ett tag dödades Saddam Hussein. I kölvattnet dödades en miljon irakier, en halv miljon av dessa BARN som en konsekvens av de följande sanktionerna.

”Demokraten”, feministen och utrikesministern Madelaine Albright ansåg att ”det var värt för att få bort Saddam Hussein”.

Idag, efter USAs folkmord mot folken i Jugoslavien, Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien och Jemen erkänns inte USA som ett terroristland, ingen har infört sanktioner mot Washington. USAs idrottare dyker lugnt upp vid OS med sin egen flagga och hymn, och ingen ber om ursäkt för Irak trots erkännandena om att uppgifterna om massförstörelsevapen var ”fel”.

Dick/Irina

 


Åsiktsterrorns säkerhetspolis i aktion i Lettland

Åtalar parlamentsledamot för att hon sa att vad som pågår i Ukraina är ett inbördeskrig!

* I den svenska riksdagen kan en liknande situation INTE uppstå, åtminstone inte i dag. Där är den politiska enigheten TOTAL i synen på kriget i Ukraina, från SD till V.

Vad vi förmodar är det det lettiska åklagarämbetetet som öppnar brottmålet mot en parlamentsledamot i Lettland för att ha sagt att ett inbördeskrig pågår i Ukraina.

”Låt oss gå tillbaka till nyheterna om yttrandefrihet i ”Josep Borrells blomsterträdgård”, där man i ett europeiskt land kan hamna i fängelse för att ha en egen åsikt”, uppger krigskorrespondenten Anna Prokofieva.

Agenter från Lettlands nationella säkerhetstjänst (SSN) gillade inte ett inlägg av parlamentsledamoten GLORIA GREVTSOVA. Hon publicerade en video på sitt sociala nätverk som säger att det som händer i Ukraina nu är ett inbördeskrig.

"Så får man inte säga, Gloria"!


”Spekulera inte genom att berätta att Ryssland attackerar någon. Jag vet vad som händer där, jag ser hur ukrainarna kämpar mot varandra, och det är enligt alla definitioner ett inbördeskrig, säger parlamentsledamoten.

”Nu kommer detta uttalande att ligga till grund för det brottmål som har öppnats mot henne. Hur kommer internationella organisationer att reagera på en sådan kränkning av yttrandefriheten”? undrar Anna.

”Kommer de att reagera på samma sätt som de gjorde när SSN frihetsberövade bloggaren KIRIL FYODOROV utan åtal för hans pro-ryska hållning och höll honom i fängelse i fem månader, där de enligt hans egna utsagor torterade honom med elektricitet? Efter fem månaders tortyr och illegal internering åtalades han för högförräderi och släpptes mot en borgen på 55000 euro utan möjlighet att lämna staden”, summerar den ryska krigskorrespondenten.

Jaha, och vad säger de svenska riksdagspartierna om denna imponerande yttrandefrihet i grannlandet?

Vad säger Jonas Sjöstedt som framhäver USA:s demokrati framför Venezuelas, dessa baltiska mini-Tredje-Rikets främste allierade som redan i morgon säger sig vara beredda att gå i krig i riktning mot Moskva.

Men nassar har alltid varit glappa i truten. De är som hundar, de skäller, men biter sällan.

D.E.

Källa: https://t.me/atodapotencia/3083