Translate

tisdag 9 augusti 2022

Ukrainska maffian säljer självmordsdrönare (USA), ukrainska sexslavar och vapen från Väst på Darknet


Fyra tusen dollar (4,000 usd) för självmordsdrönaren Switchblade säljs på den ukrainska maffians On-Linebutik "Darknet". Det var liknande drönare som Venezuelas president NICOLAS MADURO utsattes för den 4 augusti 2018 då två, i Colombia förberedda drönare avlossade sina dödliga bomber mot statschefen, större delen av hans ministrar och tio generaler från den högsta militära ledningen. Tack var att den militära underrättelsetjänsten lyckades upptäcka drönarna och störa dess elektroniska utrustning misslyckades terroristattentatet där tio militärer skadades av den ena av de två bomberna som exploderade. Den andra slog ned i ett höghus i närheten av Avenida Bolivar [1].

 


Ukrainska maffian säljer självmordsdrönare (USA), ukrainska sexslavar och vapen från Väst på Darknet

Amerikanska kamikaze Switchblade drönare säljs redan på ukrainska maffians Darknet. Priset på drönaren är 4 000 dollar.

När dyker de upp i svenska och europeiska förorter?


[1Motiven bakom mord- och kuppförsöket mot Venezuelas president
https://dickema.blogspot.com/2018/08/motiven-bakom-kuppforsoket-mot.html


Köpet, för "Kamizake-dronen" Made in USA.
Klicka för större format

"Pamela 15, sexslav för 2994 dollar under 15 dagar", erbjuds på den ukrainska maffians On-Linebutik "DARKNET". 
KLICKA FÖR STORT FORMAT.

Något av Darknets urval av vapen, ett antitankgevär Made in USA Javelin ATGM för 30,000 dollar. Enligt tevekanalen CBS kommer bara 30 procents av Västs vapenregn över Kiev fram till kriget. Resten försvinner och säljs innan.
KLICKA FÖR STORT FORMAT.
Roger Waters till CNN:s reporter: ”23 miljoner ryssar stupade och skyddade dig och mig från det nazistiska hotet. Jag råder dig att gå och läsa på lite mer!”

 

Roger Waters läste lusen av en historielös CNN-reporter i fallet Ukraina, Kina, Ryssland och USA. När kommer SVT intervjua Waters?Roger Waters till CNN:s reporter: ”23 miljoner ryssar stupade och skyddade dig och mig från det nazistiska hotet. Jag råder dig att gå och läsa på lite mer!”

TEGUCIGALPA / 2022-08-09 / Grundaren av Pink Floyd-bandet, Roger Waters, förklarade att han betraktar USA:s president Joe Bidens agerande i Ukraina som ett brott, skriver min kvinnliga favoritkollega ”ATodaPotencia” i sin Telegramkanal och citerar den gamle rockstjärnan Waters som representerar tio gånger mer politisk ”potens” än Vänsterpartiets riksdagsgrupp tillsammans:

”Han hetsar till ett krig i Ukraina... Detta är ett allvarligt brott. Varför uppmanar inte USA Zelenski att förhandla?”, sa Waters i en intervju med CNN.

Enligt britten började konflikten inte 2022, utan mycket tidigare. Dessutom hävdade han att Ryssland hade skäl att starta storskaliga operationer för att säkerställa sin egen säkerhet efter Natos expansion, trots organisationens löfte att inte göra det.

”23 miljoner ryssar stupade och skyddade dig och mig från det nazistiska hotet. Jag råder dig att gå och läsa på lite mer! Och tänk sedan på vad USA skulle göra om Kina placerade ut sina kärnvapenmissiler i Mexiko eller Kanada.”

Waters anklagar USA för att starta blodiga krig runt om i världen och döda civila.

Video: https://cnnespanol.cnn.com/.../roger-waters-entrevista.../#


KONTAKT:

Telegram (sve): https://t.me/dickema51

Telegram (esp): https://t.me/dickem

E-post: dickema@gmail.com

Blog: https://dickema24.blogspot.com/?m=0

Facebook: https://www.facebook.com/dick.emanuelsson.3

YouTube: https://youtube.com/c/DickEmanuelsson

Vimeo: https://vimeo.com/dickmirian

Twitter: @EmanuelssonDick


Video: Zelinskis bombning av Europas största kärnkraftverk fördöms av USA-officer

 

Scott Ritter (infällda bilden) och Europas största kärnkraftverk som har bombats på order av Zelinskis armé tre gånger. "Men varför inte nämna den skyldige?", frågar Ritter det Internationella atomenergiorganet, IAEA:s ledning.Zelinskis bombning av Europas största kärnkraftverk fördöms av USA-officer

TEGUCIGALPA / 2022-08-09 / Den före detta underrättelseofficern i USA:s Marinkår, William Scott Ritter kritiserar det Internationella atomenergiorganet (IAEA) för att inte peka ut VEM som står bakom bombningen av kärnkraftverket i Zaporizhia; ZELINSKIREGIMEN!

Bombningen av kärnkraftverket i Zaporizhia av den ukrainska försvarsmakten utgör ett hot mot hela världen, säger den amerikanske militäranalytikern Scott Ritter i en intervju med RT.

"I det här fallet kommer inte bara det fysiska landskapet i Ukraina att drabbas i närheten av kärnkraftverket. Vi talar även om föroreningen av Svarta havet, som sedan kommer att sprida sig till Bosporen och Dardanellerna och vidare. Konsekvenserna blir regionala och globala, säger Ritter.

Tidigare har generaldirektören för Internationella atomenergiorganet (IAEA), Rafael Grossi, sagt att bombningen av kärnkraftverket i Zaporizhia är en fråga av extrem oro, vilket också lyfter fram den verkliga risken för en kärnkraftskatastrof och ett hot mot allmänhetens hälsa och miljö i och utanför Ukraina.

"Så IAEA gör rätt sak genom att säga ifrån. Men varför inte nämna den skyldige? Det här är inte en [vanlig] militär aktion, det här är en attack från den ukrainska väpnade styrkan på en fredlig kärnkraftsanläggning", konstaterar Ritter.

Det ryska försvarsministeriet varnade å sin sida för att attackerna mot kärnkraftverket kan orsaka en olycka som skulle överträffa Tjernobyl- och Fukushima-katastroferna.

Dick Emanuelsson

VIDEO: SCOTT RITTER

 


 

KONTAKT:

Telegram (sve): https://t.me/dickema51

Telegram (esp): https://t.me/dickem

E-post: dickema@gmail.com

Blog: https://dickema24.blogspot.com/?m=0

Facebook: https://www.facebook.com/dick.emanuelsson.3

YouTube: https://youtube.com/c/DickEmanuelsson

Vimeo: https://vimeo.com/dickmirian

Twitter: @EmanuelssonDick


Video: Amerikanska legosoldater säger att deras kamrater dog och de ukrainska soldaterna plundrade deras lik!

 

Den amerikanske legosoldaten som är intervjuad i TV5-MondeVideo: Amerikanska legosoldater säger att deras kamrater dog och de ukrainska soldaterna plundrade deras lik!

Av TV5Monde (Frankrike)

De, de amerikanska legosoldaterna, säger att de ukrainska myndigheterna inte kommunicerar med dem, och det är ett problem. De har ingen rätt att se sina kamraters lik i bårhuset. De kommer att kremeras tillsammans med alla andra, eftersom ukrainarna inte tog hand om liken.

Frågan som alla svenska ställer sig är vad som hände med den döde svenske legosoldaten Edward Selander, om han också gick samma öde till mötes och kremerades i Donbass?

Eller om UD insåg stundens allvar och tog kontakt med ryska UD för att få hem kroppen?


Vad hände med dessa kroppar av en svensk och canadensare samt två USA-soldater? Vad har UD och State Departement gjort för att få hem kropparna?


VIDEO: Den amerikanske legosoldaten
berättar för det franska reportageteamet 

 


Washington Post: ”Zelenskij uppmanar väst att förbjuda alla ryska resenärer” oavsett om de är mot Putin och kriget

Washington Post, den 8 augusti 2022. Zelinski har lämnat in den gröna t-skjortan till tvätten och tagit på sig en svart, som mer passar in på hans nu mentala tillstånd.

 Washington Post: ”Zelenskij uppmanar väst att förbjuda alla ryska resenärer” oavsett om de är mot Putin och kriget

TEGUCIGALPA / 2022-08-09 / I takt med att de militära nederlagen hopas sig och Donbass´ defintiva befrielse närmar sig, blir också Kievregimens förslag allt mer desperatare. Nu kräver Zelinski att omvärlden stoppar ALLA ryska resenärer från att besöka andra länder, ÄVEN de som inte är överens med den ryska ledningens ”Militära Specialoperation” i Ukraina.

Det må vara en liten minoritet för till och med Washington Post, där Zelinski under en timmas tid i sitt presidentpalats i Kiev enligt reportern högljutt och vilt gestikulerande talar om att också ALL rysk olja och gas definitivt måste stoppa och läggas som ett embargo i världen, i Ryssland skriver medierna att Putin röner en sympati på 75-85 procent som stöder den ryske presidentens aktioner i Ukraina.

Vad Zelinski inte har förstått, till skillnad från EU och USA är att de sistnämnda är en minoritet i världen. Utrikesminister Lavrov reser runt i Asien, Nordafrika och resten av Afrika och undertecknar olika slags handelsavtal med den värld som i Zelinskis sinnevärld inte existerar. Han agerar som en liten bortskämd barnunge som sparkar och skriker när inte de 8,5 miljarder dollar, som Scholtz i Tyskland har utlovat, inte anländer till Kiev. Samma med vapnen.

 

OCH NU SKRIKER HAN också i Washington Post [1] också och reportern skriver:

”Vissa kritiker har hävdat att ett förbud av alla ryssar skulle orättvist påverka dem som har lämnat sitt land eftersom de inte håller med president Vladimir Putins regering och hans beslut att attackera Ukraina. Zelenskij sa att sådana distinktioner inte spelar någon roll: `Vilken typ av ryss som helst ... får dem att åka till Ryssland´.

”De kommer att förstå först då”, säger han. ”De kommer att säga”; Det här [kriget] har ingenting med oss ​​att göra. Hela befolkningen kan väl inte hållas ansvarig? Det kan den. Befolkningen valde den här regeringen och de bekämpar den inte, argumenterar inte med den, skriker inte åt den”.

 

MED ANDRA ORD ÄR FÖRHOPPNINGEN hos Zelinski att de ryssar som åker på dyra turistresor runt Europa och USA inte längre ska kunna göra det och därmed resa sig mot Putin. De ryska flygbolagen, enligt Washington Post är blockerade på att operera i Europa OCH Nordamerika. Men vad spelar det för roll om dessa rika ryssar i stället kan åka på en härlig resa till Karibien, Kuba, Mexiko, Venezuela, Centralamerika, Nicaragua och nu säkert också Colombia med en underbar marknad för turister? Eller varför inte till Afrika och Asien? Sedan när har Europa varit turismens metropol?

Men Zelinski, i sitt av sandsäckar isolerade ”Bunker-Palats” verkar bli allt mer isolerad i sin egen inskränkta värld:

”Vill du inte ha denna isolering?” tillade Zelenskij och säger direkt till dessa nyrika ryssar att de måste resa sig mot Putin. Lite kuriöst för väst, i sin besatta politik att sanktionera konfiskerade ju egendomar och bankkonton hos sina politiska allierade inom den ryska oligarklassen! Snacka om livets ironi! Och denna sociala klass är Zelinskis avantagarde i kampen för att störta Putin?!

 

DET ANDRA INFLYTELSERIKA MEDIET, CNN publicerade igår hur ukrainare på Zelinskikontrollerat område nu återvänder i massiv omfattning till Kherson- och Zaporizhzhia-regionen under rysk och av trupper från Folkrepubliken Donetsks kontroll. Och det är egentligen det som är Zelinskis och Kievregimens verkliga huvudvärk.

Bägge regionerna har uppgett, via sina regionala guvernörer att de planerar folkomröstningar där människorna får ta ställning till om de vill ansluta regionen till Ryssland eller inte. Som Donetsk och Luhansk har gjort. Väst kommer naturligtvis göra som de gjorde i fallet Krim, där över 80 procent röstade JA till anslutning och vägra erkänna legitimiteten i folkomröstningen. Men det faller tillbaka på dem själv i frågan om när Nato, Tyskland och USA främst styckade upp Jugoslavien och erkände den serbiska provinsen Kosovo.

Ibland används ”Folkrätten” som ett argument och förevändning. I andra fall stoppas den i skrivbordslådan när de egna intressena ska tillfredsställas.

Dick Emanuelsson
Tegucigalpa-Honduras