Translate

lördag 18 mars 2023

SENASTE NYTT om NORDSTREAM: Första terroristen gripen!!!

 
VIDEO: Exklusivt bara i Nyhetsbrevet!

SENASTE NYTT om NORDSTREAM: Första terroristen gripen!!!
Nu kommer CIA:s avslöjande (via New York Times) slag i slag om den ”pro-ukrainska” terrorgruppen som med en snipa för fem personer gick ut från Rostocks hamn och apterade laddningarna som sprängde bort 50 meter av NORDSTREAM 1-2 den 27 september förra året. Följ den spännande upplösningen av detta drama!
FORTSÄTTNING FÖLJER, säger vår högst trovärdiga källa!Generalrepetitioner inför vadå?

Det strategiska bombplanet B-52H Stratofortress från det amerikanska flygvapnet, som kan bära kärnvapen, gick den 11 mars cirka 18:30 till positionen för att avfyra missiler i S:t Petersburg nära ön Gotland, som ligger på ett avstånd av cirka 200 km från den nordliga huvudstaden.

Därefter gjorde det amerikanska bombplanet en skarp sväng, lämnade i riktning mot Estland och kom in i litauiskt luftrum.

Legenden för övningen är att bryta igenom det nordvästliga antimissilförsvaret/luftförsvarssystemet och avfyra kärnvapenmissilattacker mot ryska militära och infrastrukturella anläggningar, samt att ”öva på interaktion” med Natos flygstyrkor.

Tidigare, den 26 februari kom bombplanen från 5th Wing på Maynott Air Force Base i North Dakota. Innan de två B-52:orna anlände till Moron Air Base i Spanien flög de över Estland efter en transatlantisk flygning den 20 februari som en del av landets firande av självständighetsdagen. Flygningen på låg höjd ägde rum över Frihetstorget i Tallinn under en parad för att markera helgdagarna.

Laura Lejondotter

 Diplomati på hög nivå med en Monroedoktrin i dödsångest och en ubåt `Made in USA´ i Hårsfjädern 1982

Honduras president Xiomara Castro begår ett allvarligt misstag när hon omfamnar Kina och deras tomma löften. President Biden bör omedelbart granska och uppdatera administrationens inställning till #Honduras”.

Säger en ledamot (dessvärre vet vi inte vem) av USA-senatens utrikeskommission i hotfulla ordalag.

Bakgrunden är den honduranska presidentens beslut om att bryta med Taiwan och öppna diplomatiska förbindelser med Folkrepubliken Kina.

Och det under en tid där USA successivt ökar krigshotet mot Kina med samma förevändning som USA använde Ukraina mot Ryssland; ”hotet mot Taiwan”.

På uttalandet från USA-senaten svarar Folkrepubliken Kinas ambassadör i Mexiko följande:

Snacka om hegemonisk arrogans! Kan någon informera honom på hans eget modersmål om att han bör öppna ögonen för att se att världen har förändrats”.Wow!

Äntligen någon som talar klarspråk för dessa ”Vi-som-VET-och-ÄR-bäst-landet” som tror att de fortfarande lever i James Monroes tidsepok då USA:s utrikespolitik tillämpades enligt mottot: ”Amerika till amerikanerna” (läs USA).

Idag är USA en stat på dekis, med en dollar som varje dag förlorar betydelse som allenarådande handelsvaluta och som står inför en ekonomisk kollaps och ett banksystem som spricker i dess fogar.

Och till den militaristiska staten underordnar sig svenska socialdemokratiska och borgerliga högerregeringar som inte ens drar sig för att i framtiden skicka unga svenskar i döden till Imperiets folkmordskrig ute i världen. Det gick också utan medlemskap i Nato då det gällde Afghanistan.

Kurt Wallander och marinchefen som sedan 1961 stod i Pentagons tjänst, enligt Mankell.

Hårsfjädern september-oktober 1982, spelet för gallerierna tills det blev blodigt allvar när marinchefen fick besked från USA-ambassaden att det var en ubåt från USA de hade inringat. Den slapp ut.


Tankarna går tillbaka till Henrik Mankellskommissarie Kurt Wallanders” USA-vänliga marinchefer som släppte ut en ubåt från USA i Hårsfjärden 1982, då det rådde en liknande om än inte lika vansinnig politisk hysteri som idag, 2023.

Pentagon hade då också sin egen ledamot i Ubåtskommissionen, Carl Bildt som efter varje möte hade en biljett bokad till Washington där han lade fram vad som hade avhandlats i kommissionen, diskussioner och detaljer som var topphemliga.

Det är samme Bildt som i Ukraina manipulerade inför Minsk-avtalen 2014-2015 för att rädda den instängda sargade ukrainska armén och den nynazistiska Azovbataljonen i Donbass, totalt 6,000 militära enheter.

Det skulle behövas många Olof Palme och Maj-Britt Theorin i dagens Sverige, som har bollar och livmödrar som kan göra motstånd mot dagens krigsaktivisters landsförrädiska operationer och som objektivt sett är Pentagons och CIA:s tjänstehjon.

Dick Emanuelsson Tegucigalpa-Honduras

P.S. glöm inte registrera, Säpo & MUSTJoe Biden: Banksystemet har aldrig varit lika pålitligt som nu!

VIDEO:


 

Inför en kollaps av dollarn?

När Biden fick frågan om vad USA:s folk borde förvänta sig inom en snar framtid angående SVB-bankens kollaps lämnade president Biden helt enkelt rummet utan att säga någonting.

I det utmärkta RT-programmet Zoom talar experterna om en kommande kollaps för både dollarn och USA:s roll som en hegemoni utan konkurrens.

Den 20-22 mars är Xi Jinping i Moskva för samtal med Putin. Det internationella banksystemet och dollarn är i rejäl gungning och de två ledarna kommer att dryfta den känsliga ekonomiska situationen.

EU och dess egen ”trädgårdsmästare” Joseph Borrell, intygade efter tio sanktionspaket att EU ska ”krossa den ryska ekonomin”. Igår rapporterade nyhetsbyråerna att den ryska exporten hade ökat 2022 med 8,2 procent.

”Ytterligare sanktioner och vi (EU) är förlorade”.

Nä, det är inget uttalande av Borrell eller von der Leyen utan lite personlig sarkasm från min sida som jag bjuder på.

D.E.

VIDEO:
Joe Biden lämnar presskonferensen. . .


Andelar i den 14:e största banken i USA:s First Republic Bank föll med mer än 30 % vid öppnandet av amerikanska marknader. Under veckan föll bankens aktier med över 80 %. SCHWEIZ: Credit Suisse-aktier faller med 24% och dess notering avbryts efter att en saudisk aktieägare avvisat en ny räddningsplan. En annan schweizisk bank, UBS, faller 7%. Italienska, franska, tyska och spanska banker faller också.

Källa: @Dolar_kaput

 


 

Europeisk fascism:

Tjeckisk ”rättvisa” dömer nio personer för stöd till Ryssland!

När blir det dags i Sverige? Säpo.

Av: Diario Octubre, Spanien

Tjeckiens högsta åklagarmyndighet har rapporterat att nio personer har dömts för att ha stött Rysslands agerande. De flesta av dem fick böter eller villkorlig dom.

Landets högsta åklagare Igor Stříž sa att en av medborgarna fick ett riktigt fängelsestraff. Det här är aktivisten Patrick Touchel, som publicerade inlägg på sociala nätverk till stöd för Special Military Operation. Han riskerar nio månader i fängelse.

I Tjeckien fortsätter förtrycket av fredliga demonstrationer. Häromdagen greps till exempel en man för att ha burit bokstaven Z.

Källa: https://diario-octubre.com/2023/03/16/fascismo-europeo-la-justicia-checa-condena-a-nueve-personas-por-apoyar-a-rusia/

 

Schweiz tvingar ukrainska flyktingar att sälja sina bilar och leva försäljningen, inte på det allmänna

Enligt schweizisk lag måste alla asylsökande genomgå en kontroll av sina personliga tillgångar. Om de upptäcks vara i besittning av bilar, smycken och kontanter kommer deras socialbidragsnivå att bedömas.

Personbilar kommer att behöva säljas och intäkterna användas för att bo i landet.

”Alla är med oss (Ukraina)”!, trodde de. . .

Källa: @Dolar_kaput