Translate

tisdag 11 juli 2023

Australiensk f.d. premiärminister: Stoltenberg ”världens största dåre”! ·

Paul Keating: Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg är ”den ultimata dåren”. Något vi aldrig kommer att få höra från de inför Nato strykrädda svenska sossarna.

 

 

Australiensk f.d. premiärminister: Stoltenberg ”världens största dåre”!

·       Även fallet Ylva Johanssons parallella karriärstege

Australiens före detta premiärminister Paul Keating kallar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg för ”världens största dåre”. I en artikel publicerad i 'Australiens Pearls and Irritations' kallade Keating Stoltenberg för ”den ultimata dåren” och uttalade sig också mot Natos expansion i Asien.

”Av alla människor på den internationella scenen är den största dåren av alla Jens Stoltenberg, Natos nuvarande generalsekreterare. <...> I februari drog han paralleller mellan Rysslands agerande i Ukraina och Kina och sa:

”Vi får inte gör samma misstag med Kina”. Det vill säga, Kina borde vara under västerländsk övervakning och strategiskt begränsat”, skrev han.

Keating betonade att Stoltenberg hade förbisett det faktum att Kina står för 20 % av mänskligheten och är världens största ekonomi. Han liknade också Natos expansion vid spridningen av en pest och ansåg att dess blotta existens efter det kalla krigets slut var skadligt för ”fredlig samexistens” i Europa.

Vi kan tillägga att den norske sossen inte vill ta ställning till frågan om USA-export av klusterbomber till Zelinski medan hans spanske partikollega inte vill se klusterbomber, varken från USA eller något annat land..

Ryssarna svarar att ”skickar ni klusterbomber till Kiev finns det inget som hindrar att också vi använder oss av denna typ av vapen, med skillnaden att de ryska är mycket mer effektiva”, underströk den ryske försvarsministern idag.

Med andra ord, en slags ”Orsak och verkan”. Eller Stoltenbergs (läs Bidens/Pentagons) krigsplan mot Ryssland där man utnyttjar tredje part, i det här fallet Ukraina som i dag, tisdag i Vilnius inte ens blev inbjudna till mötets inledning utan får komma till ett nytt märkligt inrättat ”Nato-Ukraina-rådet”.

Zelinski måste ha genomlevt ett antal mardrömmar och frågat sig varför han ställde sig i NATO:s tjänst och skickade hundratusentals av sina landsmän till köttkvarnen i Donbass. Besvikelsen blir tveklöst en demoralisering på alla nivåer.

Att NATO inte tar in Kiev som medlem beror både på att NATO:s medlemsländer redan har skickat det mesta av sina arsenaler till Kiev. Men det viktigaste är att USA/NATO:s generaler har sett effektiviteten i den ryska krigsmaskinen och säger de facto helt öppet, att ett ukrainskt medlemskap i NATO innebär en formell krigsförklaring mellan NATO och Ryssland, och det är uppenbart att generalerna i väst tänker sig för två gånger innan de går in i en militär konfrontation med Moskva, i synnerhet eftersom det existerar en strategisk pakt mellan Moskva och Peking.


Karriäri(s)terna Jens och Ylva Johansson

SÅ FÖR DEN NORSKE SOCIALDEMOKRATEN Stoltenberg är det en för hög skola för den man som klättrade inom den norska socialdemokratiska apparaten, från NSU, statsministerposten och nu generalsekreterare för krigsalliansen.

Det påminner mig om Ylva Julia Margareta Johansson, idag EU-kommissionär [1], som inledde sin politiska karriär som en ung revolutionär med Thälmankeps och medlem i Kommunistisk Ungdom, KU, vänsterpartiets ungdomsförbund.

Men det gav inga snabba stålar. Äktenskap med riksdagsman Bo Hammar (v) förbättrade läget en aning när hon själv fick plats i riksdagen. Men det var för futtigt och hon hoppade över till socialdemokratin och Riksbankschefen Erik Åsbrink, son till Per, också han en f.d. riksbankschef.

I den infällda bilden ERNST THÄLMAN, med sin klassiska arbetarkeps. YLVA JOHANSSON omfamnas av den f.d. ordföranden i Vpk, LARS WERNER och till höger, KU:s dåvarande ordförande 1980-89, STELLAN HERMANSSON.


Mot Bryssel

Men också Åsbrink fick foten när Johansson fick doft på Bryssel där karriären har gått fort.

Kanske det beror på att hon som socialdemokratisk arbetsmarknadsminister ville kastrera strejkrätten i Sverige, denna kvinna som idolerade den tyske ordförande för det kommunistparti som hade fått 7,5 miljoner röster och till skillnad med kepsbväraren Johansson var som kommunist konsekvent till slutet då han 1944 avrättades i koncentrationslägret Buchenwald.

Men Johansson, vars enda folkliga identitet i dag är hennes efternamn, faller så klart den tyska nyliberala adelsdamen Ursula von der Leyen i smaken.

Johansson är minst lika ”smart” eller, om man så vill, lika korrumperad som den ”ultimata dåren” Stoltenberg [2].

Dick Emanuelsson
Tegucigalpa-Honduras

NOTER:

[1] TISDAG 28 JUNI 2022
Massakern i Melilla: FN kräver nu det som inte Ylva Johansson krävde, en utredning om orsak och verkan!
https://dickemaspanien.blogspot.com/2022/06/jagade-piskade-och-mordade-de.html

[2] MÅNDAG 27 JUNI 2022
”Det är inte dödade, de är mördade”! Och EU-kommissionären Ylva Johansson ger i princip massakern i Melilla fullmakt!

https://dickemaspanien.blogspot.com/2022/06/nagra-av-de-overlevande-fran-massakern.html

Källa: https://t.me/Irinamar_Z/21530


VIDEO:
Ekonomisk US-DESPERATION:
JANET YELLEN, USA:s finansminister ansökte
om 850 MILJARDER DOLLAR i lån av Kina! USA:s finansminister: Vår fiende men de har en stinn bank!

Apropå att NATO på sitt möte i Vilnius, lett av USA, pekar ut Kina som sin främste fiende i världen. Men tydligen anser Biden&Co att Kina också är den främsta krediiiiiiiiiitbanken i världen!

'Om du inte ser skillnaden och drar dina politiska slutsatser bör du besöka ögonläkaren! skriver den kubanske militäranalytikern Wofnon. Kanske ett rimligt råd?

1)

VALENTINA MATVIENKO, talman för överhuset (senaten), i Ryska Federativa Republiken tas emot av presidenten för Folkrepubliken Kina.

2)

I nästa video nedan ser du JANET YELLEN, USA:s finansminister som i dag, tisdag avslutade sitt fyra dagar långa besök i Peking där hon ansökte om 850 MILJARDER DOLLAR i lån av Kina i utbyte mot statsobligationer, 'Made in USA'. Vad har hon för borgen [¡SIC!]? Tror hon att kineserna har glömt att USA tvingades höja kredittaket så sent som i början av juni. I annat fall hade den staten förklarats 'default'.

Fru Yellen togs emot av Li Qiang, premiärminister, inte president Xi.

Och hon representerar den staten som vill skapa ett aisatiskt NATO och provocerar Kina med den kinesista provinsen Tawan, som bara tio stater erkänner.

Men det är lugnt, snart är Sverige medlem i NATO och kan säkert hosta upp lite kosing i socialhjälp till den idag nästan tandlösa Uncle Sam.

Som vi fattigpensionärer ska betala.

Källa: https://t.me/wofnon/33201

 


Den sista striden för en okänd legosoldat 'Made in USA'

Så här drogs ridån ner för en grupp legosoldater i Kievs tjänst. Varning för starka videosekvenser.

Videon visar hur legosoldaterna hamnar i en konfrontation med de ryska styrkorna. Kontakten ägde rum nära staden Lugovskoye, i Zaporozhye-regionen, och de led inga skador, rapporterar Anna Prokofieva krigskorrespondent i Donbass.

”Varför stannade de inte hemma?” undrar den ryske soldaten när han tar upp den amerikanske legosoldatens stridshjälm med synbara blodspår.

Eftersom de inte är soldater från reguljära styrkor, är de inte föremål för något krigsfördrag. De trodde att konflikten i Ukraina skulle vara som ett tv-spel och nu återvänder de till sina länder i trälådor. Om de evakueras, det vill säga, sammanfattar Prokofieva.

Källa: https://t.me/atodapotencia/4427?single

 

VIDEO:
VARNING FÖR STARKA SCENER