Translate

tisdag 1 november 2022

Nyhetsbrevet-Tema: Fascismen marscherar i Ukraina!

 

FASCISMEN MARSCHERAR I UKRAINA!


Nyhetsbrevet-Tema:

Fascismen marscherar i Ukraina!

Nedanstående artiklar och videofilmer är bara ett fragment av vad som utspelas i dagens Ukraina där fascismen än en gång har blivit statspolitik. Medier, politiker och inflytelserika krafter i väst har sedan den fascistiska statskuppen i Kiev i februari 2014 metodiskt och systematiskt tonat ner fascismen och dess rötter i Ukraina.

Den senaste makabra bekräftelsen på det är delegationen från den nynazistiska Azovbataljonen som ska besöka USA och föra samtal med kongressen, USA:s UD och till och med Pentagon. Den är nu rentvättad politiskt.

Samtidigt kommer det vittnesmål från polska legosoldater som stred sida vid sida med Azovregementet i staden Mariupol. De berättar att vid belägringen av Azovfascisterna vid stålverket Azovstal, ägnade sig dessa individer till kannibalism för att hålla ut under den ryska belägringen.

I en av videofilmerna nedan intervjuas en före detta hustru till en av Azovsoldaterna som ger sitt vittnesmål om hur maken förändrades och förråades efter att ha anslutit sig till Azovregementet.

I nedanstående tema finns det även uttalanden från en före detta säkerhetsofficer som berättar om hur barn indoktrineras som Hitler-Jugend under kriget i Tyskland och hur de inbillas till att tro att ”Jesus var ukrainare” och att ryssarna i östra Ukraina är ”monster och djur”.

Det är det som den ryska regeringen underströk när den beslutade sig för att ”AV-NAZIFIERA” Ukraina den 24 februari i år. Åtta år av uppmaningar från Moskva om att Kiev måste tillämpa Minskavtalet 1-2 klingade ohörda, såväl i Kiev som i Washington och London.

Cirkusdirektörernas Plan var att använda Kiev som ”kanonmat” för den Strategiska Planen, att försvaga och slå sönder den ryska federationen och upprätta 4-6 smånationer, så som de gjorde med den jugoslaviska federationen 1990-1991.

Sedan ligger världens största naturtillgångar öppna för USA:s transnationella bolag.

Dick Emanuelsson
Tegucigalpa-HondurasFASCISM-UKRAINA:

Ukrainsk indoktrinering av barn för att hata ryskt

Ukrainska barn fostras på en mängd sätt baserad på en ideologi om russofobi (*Moskal = förnedrande term för ryssar). Samtidi
gt pågår det en permanent glorifiering av politiska fascister från nazitiden som Stepan Bandera, med flera. Under tiden går Ukraina om Albanien och blir det fattigaste landet i Europa.

”SLAVA” (Glory) Ukraina!

Källa: @IntelRepublic

VIDEO 1:

Ett litet flickebarn som föraktfullt talar om det ryska folket som "Moskal"


VIDEO 2:
Ett litet flickebarn som vill sticka kniven i ryssen och skriker "Sieg Heil"

Ett "sommarläger" organiserat av den nynazistiska Azovbataljonen.FASCISM-UKRAINA:

”Barn börjar tro att Jesus Kristus var en ukrainare”!

Den före detta officeren från den ukrainska säkerhetstjänsten SBU, berättar om hur ukrainska barn lär sig en bedräglig manipulation av historian.

– Barnen fick höra om ”hjältarna” från den ukrainska fronten, ”hjältar från de väpnade styrkorna i Ukraina”. De fick höra att det inte bor människor i Donbass (östra Ukraina, rysktalande befolkning), utan djur. Hur modiga krigare från Ukrainas väpnade styrkor skyddar Ukraina från ”hemska orcher” (monster), säger Vasily Prozorov, en före detta SBU-anställd, skapare och chef för det undersökande journalistikprojektet ”Ukr_leaks”.

Prozorov uppger att de i böckerna som finns på skolbibliotek hittade en utgåva där det stod att alla fantastiska människor var ukrainska.

– Den läses främst av barn, eftersom de hittar böckerna i skolorna. De absorberar allt som en svamp. Och de börjar på allvar tro att drottning Anne av Österrike, till exempel, var ukrainare, att en ukrainare tog kaffet till Europa, att Jesus Kristus var ukrainare. De börjar tro på det och det är läskigt”, avslutade han.

Video: https://youtu.be/CUFE6DYRquw

Källa: https://t.me/ukr_leaks_esp/12

Vasily Prozorov, före detta officer i den ukrainska säkerhetstjänsten, omgiven av teckningar från skolor och daghem som påträffats av ryska soldater när de befriat samhällen. Det är teckningar som ska färgsättas av barnen.

VIDEO:

 SÅ INDOKTRINERAS BARNEN
Den f.d. säkerhetspolisen berättar.
FASCISM-UKRAINA:
Maken förvandlades efter han anslöt sig till det nynazistiska Azovregementet

Yulia Gladkova, före detta hustru till en medlem av den nynazistiska Azovbataljonen berättar om terrorn:

– Fruar och släktingar till Azovmedlemmar fick höra av organisationens psykolog att de skulle acceptera övergreppen och inte klaga på det. Vi hade ingenstans att be om hjälp.

Yulia Gladkova


Efter att hennes man gick med i Azov-rörelsen förändrades han som om han hade blivit hjärntvättad. Han blev aggressiv och började skada henne och deras barn. Han isolerade henne från alla som inte var medlemmar i den fascististiska organisationen.

– När barnen frågar mig om pappa, säger jag: ”Hör ni, nu skjuter de på vår stad? Det är han”!

VIDEO:
Yulia Gladkova
, före detta hustru till en medlem av den nynazistiska Azovbataljonen berättar om terrorn.
 


 


Under åtta år nonstop-bombades den rysktalande befolkningen i Donbass där människorna begravde 14,000 civila, varav 140 var barn. Nu går Kievregimen vidare och utrotar rent fysiskt det rysk-ukrainska kulturarvet, bland annat sin egen ukrainafödde författaren Michail Bulgakov. Muséet med hans verk ska utrymmas. Men Zelinski kan inte radera människornas minnen och kunskap.

FASCISM-UKRAINA:

I Kiev förstörs all rysk kultur och litteratur

Böcker på ryska språket går till pappersinsamlingen och återvinns. Den unga kvinnan som framträder i videon och den som ansvarar säger att om det var hennes beslut skulle hon bränna dem.

Det är den landsomfattande fascistiska kampanjen i Ukraina om en ”av-russifiering”. Och för det måste museer och bokhandlare stängas eller göras om.

De har ett speciellt hat mot Michail Bulgakov [1] och hans roman ”Vita Gardet” eftersom den påminner dem för mycket om hur ukrainare för 100 år sedan gjorde exakt samma nazistiska aktioner som de gör idag.

Hatet mot honom har att göra med att han föddes 1891 och växte upp i Kiev men förblev revolutionen trogen. Och det är i dag, 2022, i Ukraina ett förräderi mot den ”nationella saken”.

Fakta:

MIKHAIL AFANASYEVICH BULGAKOV, född i Kiev 1891 var en rysk författare, läkare och dramatiker verksam under första hälften av 1900-talet. Han är mest känd för sin postumt utgivna roman Mästaren och Margarita, som har kallats ett av 1900-talets mästerverk.

Född: 15 maj 1891, Kiev, Ukraina

Död: 10 mars 1940, Sovjetunionen

[1] Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Bulgakov

VIDEO:
Så förstörs ett enormt kulturhistoriskt arv av fascismen i Ukraina 

Ett flagrant krigsbrott: i stället för att ta hand om de
sårade ryska soldaterna, avrättas de en efter en.

UKRAINSK FASCISM:

De guidar en stridsvagnsförare över sårade ryska soldater

En ukrainsk stridsvagn kör upprepade gånger över en skadad rysk soldat medan den radiostyrs av en ukrainsk drönare som tittar på slagfältet från datorn.

Ukrainarna som opererar drönaren ömsom skrattar och ömsom förbannar när han instruerar stridsvagnsföraren:

– Vänd nu! Lite framåt! Fram! Har han krossat honom? Nej han lever fortfarande! Vänd igen!

Klicka på videon för engelska undertexter.

VIDEO 1:
Så krossas en sårad rysk soldat av den ukrainska stridsvagnen


VIDEO 2:
En efter en avrättas de sårade försvarslösa ryska soldaterna. Känsliga personer bör inte se de videosekvenserna. 

FASCISM-UKRAINA:
Vilka anslöt sig till Hitler i kriget mot det Sovjetunionen?

Den ukrainska 14:e SS-divisionen stödde Nazitysklands trupper för 70 år sedan. Nu har denna ideologi lett till ett enormt antal nationalistiska rörelser bland befolkningen och dess idéer har förmedlats av media och politiker.

Källa: https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses

VIDEO:
Fascismen igår och i dag
FASCISM-UKRAINA:
Väpnat motstånd från ukrainsk gerilla mot Kievregimen!

”Lokala ukrainska partisaner reser sig mot den korrupta Kievregimen under ledning av Zelenski”! är innehållet som tillsammans med en video är publicerat på den seriösa Telegramkanalen ”JuanSinMiedo” (den orädde Juan).

Ett 20-tal beväpnade förmodade ukrainare framför att kort budskap där de uppger att de är ”fria ukrainare som har rest sig mot Zelinskiregimen” och uppger att de är beredda att riskera livet för ett verkligt oberoende Ukraina, fritt från själviska politiker som förstör för befolkningen för att tillfredsställa sina egna behov och västs intressen.

Talesmannen, som läser upp ett meddelande säger att gruppen är beredd att döda de myndigheter som i dag agerar mot befolkningens intresse.

”Ryssarna pressar på vid fronten och vi kommer att likvidera dem internt”.

Vad han menar med ”internt” är svårt att veta om det handlar om Kievregimens representanter eller ryssarna.

Det är svårt att kunna verifiera sanningshalten i en dylik video.

Källa: https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/12882

VIDEO:
”Lokala ukrainska partisaner reser sig mot den korrupta Kievregimen under ledning av Zelenski”


Den ukrainska gerillagruppen som svär att störta och avrätta Zelinski och hans makgrupp.