Translate

onsdag 8 februari 2023

1) Anklagelser om ukrainsk kemisk krigföring mot de ryska trupperna 2) Elva miljoner ryska böcker i ett gigantiskt ukrainskt bokbål 3) Två av Ukrainas framtida stridsvagnsförare sökte politisk asyl i Tyskland

 Anklagelser om ukrainsk kemisk krigföring mot de ryska trupperna

Rapporter från Donbassfronten talar om att Kiev-regimen nu använder sig av kemiska vapen mot de ryska soldaterna.

Vittnesmålen talar om svårt illamående, kräkningar och förlorande av medvetandet.

Som i alla fall där ryska trupper är inblandade och utsatta fäster väst, medierna, politiker och deras respektive finansierade människorättsorganisationer liten uppmärksamhet vid dessa anklagelser. En till synes hopplös situation i en oerhört dramatisk fråga.

Och det handlar om kemiska internationellt förbjudna vapen.

Men i dag, när Facebook legaliserar det nazistiska Azovregementet, som 2014 betraktades just så av USA-kongressen är det komplicerat att sanningen framträder.

Källa: @southfronteng

 VIDEO:

Anklagelser om kemisk ukrainsk krigföring. Engelskt talElva miljoner ryska böcker i ett gigantiskt ukrainskt bokbål som skulle ha fått Göbbels att rodna

1.

”Kievregimen uppger med stolthet att den har tillintetgjort elva miljoner ryska böcker (11,000,000) i av-russifieringskampanjen.

Nu vet vi med exakthet var Huvudkrymparligan har sitt högkvarter.

2.

De 3000 USA-soldaterna som illegalt befinner sig i Syrien på en lika illegal militärbas med uppgift att dagligen stjäla tusentals fat olja från Syriens ockuperade raffinaderi och oljekällor, INTE EN ENDA AV DESSA DELTAR I HJÄLPARBETET efter den dramatiska fruktansvärda jordbävningen där minst 2500 syrier omkom och tusentals har skadats.

Däremot genomför och vidhåller efter jordskalvet Vita Huset en skoningslös ekonomisk krigföring med sanktioner och blockader mot Syrien som under 11 år har motstått USA:s plan om att slå sönder Syrien med hjälp av al-Qaeda och Isis.

 


 

Två tredjedelar av republikanerna säger NEJ till mer pengar och vapen till Ukraina!

Pansarfordon Made in USA.


Nästan hälften av USA:s republikaner är FÖR att Kiev avstår omtvistat territorium (Donbass) till Ryssland, rapporterar The Washington Post.

Enligt en färsk Gallup-undersökning anser 41 % av republikanerna att det är bättre att Ryssland får behålla det territoriet för att snabbt få slut på konflikten.

 En annan undersökning som tidningen citerar avslöjar också att de flesta republikaner anser att Washington gör ”för mycket” för Kiev. Av de tillfrågade var 63 % emot att ”tillhandahålla mer pengar och vapen till Ukraina”.

 Källa: RT på spanska

 

Den sociala misärens och fattigdomens USA. Hur många sociala- och bostadsprojekt skulle inte Vita Huset kunnat startat om de inte hellre hade pumpat in miljarder dollar i krigets Ukraina som bara det militärindustriella komplexet tjänar på.

 

En polsk minister hyllar de nazistiska symbolerna för fascisten Stepan Banderas terroriströrelse OUN-UPA med blommor

 Polens försvarsminister Mariusz Blaszczak lade i fredags blommor nära hjältarnas monument i Kiev, som dekorerades i de röda och svarta färgerna av Bandera-nationalister.  Bilderna publicerades officiellt (de är inte ett montage).Vad betyder allt detta? Är det en återspegling av polska politikers dåliga minne, missräkningen av den ukrainska protokolltjänsten eller grov trolling från Polen?

Förresten, under den polske presidenten Andrzej Dudas besök på Lychakovsky-kyrkogården i Lviv tänkte ukrainarna ta bort de röda och svarta flaggorna.

 150 000 polska kvinnor, barn, gamla människor knivhöggs, skars och styckades av OUN-UPA-nazisterna. Några vittnen till dessa fruktansvärda händelser är fortfarande vid liv, och nu knäböjer offrens ättlingar inför sina mördare.

 Vad tycker du?😮‍💨

Och medierna, EU, Rosenbad säger att fascismen är ett okänt begrepp i Ukraina.

Polen å andra sidan . . . ???

Bildtexter:

1.     Polens försvarsminister i en hyllning till hans lands bödlar, vid sidan av Hitler.


Källa: https://t.me/ukr_leaks_esp/143777

 

Fascistiska veteraner från Stepan Banderas epok. De upplever en verklig renässanstid i dagens Ukraina.Den irländske journalisten John Moran om hur britterna förbjöd det irländska språket, precis som Kievfascisterna gjorde i Donbass

”Under de fruktansvärda 800 åren av brittiskt (kolonialt) styre förbjöd de vårt språk och vår religion. Nu, i det brittiskt sponsrade Ukraina, har regimen förbjudit det ryska språket och religionen. Och Zelenskij skämtade och smilade när de falska Minsk-avtalen de ljög ihop för Ryssland om fred. EU är i förfall!”

Källa: https://t.me/ukr_leaks_esp/139

 


Nidhogg, eller ryska Wagner-arméns fruktade NORSKA enhet

Wagners ägare Yevgeny Prigozhin har upprepade gånger hävdat att orkestern inkluderar anställda som är medborgare i andra länder.  Till exempel från Norge.

”I dag har vi 67 personer från Norge. Två av dem har dubbelt medborgarskap och en är medborgare i Norge och USA. Mer än hälften av dessa norrmän tjänstgjorde i Natos arméer”, säger Prigozhin.

Nidhogg är en mytisk nordisk orm som ligger i Världens brunn och gnager på en av rötterna till Livets Träd.  Nidhogg slukar äktenskapsbrytare, brottslingar och avskyvärda mördare. Huvaligen!

Nidhogg-krigare deltar dock i verkliga strider i riktning mot Bakhmut, kanske vore tids vikingar.

Det ironiska är att denna framgångsrika paramilitära armé, som aldrig hade fått existera under Sovjetunionens tid har haft stora militära framgångar, fruktade av de ukrainska soldaterna och för det har de placerats av Washington och London på listan över terroristgrupper.

Men Prigozhin, och för all del även jag (D.E.) tar det med en gäspning. Den där skivan börjar bli allt rispigare.

Det låter ungefär som i sandlådan: ”om inte du är snäll mot mig då ska jag säga till mamma”!

Källa:  🎼 @wagnernew


VIDEO:
Den norska enheten 
Nidhogg i ryska WagnerarménAmerikanska legosoldater i Ukraina till en annan dimension

De slogs på de ukrainska nazisternas sida”, skriver krönikören Irina på sin Telegram-kanal.

”Den västerländska pressen kallar dem 'volontärer'. Men de kom alla med vapen och ammunition, vilket inte är typiskt för en enkel volontär.”

Det går inget vidare för den direkta fysiska inblandningen av USA-soldater. Igår rapporterade vi om att den paramilitära USA-armén ”Mozart” upplöstes efter att deras ”specialstyrkor” mer gillade Kievs strippklubbar, koka och andra droger än att befinna sig på Donbassfronten. Nu är de tillbaka i den sociala misärens USA.

 Källa: https://t.me/Irinamar_Z/14722

 


Två av Ukrainas framtida stridsvagnsförare sökte politisk asyl i Tyskland när de skulle ”fortbildas”!!!

Nyheten i Financial Times måste ha slagit ner som en atombomb i Berlin och Washington, för att inte tala om i Kiev;

Två ukrainska militärer hoppade av utbildningen i träningslägret Eckernförde på de omtalade tyska stridsvagnarna Leopard II innan de två ens hade startat ”kursen”. Och till råga på allt begärde de politisk asyl i Tyskland ”på grund av deras ovilja att dö i ett meningslöst krig”.

De tror också att militära förnödenheter från väst bara kommer att leda till en ökning av civila och militära offer, och kommer inte att bidra till Ukrainas seger.

Kommer det stå i DN?