Translate

fredag 30 september 2022

VIDEO: Tjeckien UT UR NATO & EU! Tusentals tjecker kräver att landet lämnar Nato och EU och avtalar med Ryssland!

 

Tusentals tjecker på gatorna i Prag kräver utträde ur såväl EU som Nato. Den ekonomiska politiken slår mot de arbetande som nu för andra gången på en månad i tiotusentals intar gatorna och skärper motståndet mot EU:s och Natos folkfientliga krigshetsarpolitik. När kommer svenska LO mobilisera sina medlemsmassor?Tusentals tjecker kräver att landet lämnar Nato och EU och avtalar med Ryssland

Yahoo News, ett stinkande desinformationsmedium som förvaltas och står under kontroll av USA, kunde i onsdags inte dölja att Prags gator fylldes av tusentals medborgare som protesterade mot EU och Nato och stödjer strävandena om avtal med Ryssland!

Medan USA skickar sina vasaller från Polen och möjligen Danmark (och nu förekommer också misstankar mot svenska marinen som delaktig i) terroristaktionen mot Nordstream 1-2, kontrollerad av Tyskland men ett mål att slå ut i USA:s strategiska plan att försvaga det europeiska ”Ekonomiska Loket” och definitivt ta kontroll över Europeiska unionen.

Men det finns en faktor som står i vägen: de europeiska folken som börjar gruppera sig i protest mot det amerikanska imperiets krigshetsarpolitik.

 

Motstånd mot EU-kommissionens "Skjuta-sig-i-foten-politik" är den enda vägen.


DET TJECKISKA FOLKET HAR bittra erfarenheter av att vara offer och en del i förhandlingen och sveket mellan England och Hitlertyskland under början av andra världskriget. Stalin och den sovjetiska regeringen varnade britterna och fransmännen för Hitlers planer på att annektera Polen och Tjeckoslovakien och föreslog en bred antifascistisk front mot Hitlertyskland.

Men de brittiska och franska imperialisterna trodde att Hitler skulle gå först mot Sovjetunionen. Men de hade fel och det polska och tjeckiska folket förstod det alltför sent och deras egna regeringar hade redan svikit sina folk.

Idag tittar Europas ner och underordnar sig Washingtons diktat. Och värst är polackerna och de baltiska länderna, på sitt sätt arvtagare i dvärgformat till ”Tredje riket”, i dag representerat av USA 2022.

Dick Emanuelsson
Tegucigalpa-Honduras
Källa: EFE Agency

 

VIDEO 1:


VIDEO 2:På första dagen av självständighet i Donbass, en inofficiell hymn

 På första dagen av självständighet i Donbass, en inofficiell hymn

Jag delar med dig den mest lyssnade låten i Donbass, en inofficiell hymn för de territorier som just har bestämt sin framtid genom att rösta för att gå med i Ryssland.

@victorternovsky

VIDEO: