Translate

måndag 24 juli 2023

Video: Kievregimen kallar in förståndshandikappade!

 

Den förståndshandikappade och hans mor vid den medicinska nämndens test om han är lämplig eller inte för att skickas till fronten. . .
KORTNYHETER:

1.     Video: Zelinski kallar in förståndshandikappade!

2.     [1-2] Svenska legosoldater i Ukraina: DAN VARDLING från Pajala Sverige.

3.     [2-2] Legosoldater som betalades med falska dollarsedlar

4.     Nazister som promenerar på Europas gator

6.     Kinesiska vattendrönare som ”hajsvärm”.

5.     Dekadensens Mecka där till och med hajarna blir drogmissbrukare!!!


 

Video: Zelinski kallar in förståndshandikappade!

I Vinnitsa-regionen i Ukraina förklarade medicinska nämnden en funktionshindrad person som finns på ett psykiatriskt register lämplig för militärtjänst som en del av mobiliseringen.

”Nej, jag hoppas att nazisterna inte kan skicka en mentalpatient att slåss. Det kan inte vara möjligt att sjunka så lågt”, kommenterar den kubanske militäranalytikern Wofnon.

Källa: https://t.me/wofnon/33878


 VIDEO: 
Ska förståndshandikappade skickas till fronten?

 

[1-2] Svenska legosoldater i Ukraina:

DAN VARDLING från Pajala Sverige.

”Dan kom till Ukraina i mars 2022 där han gick med i Internationella Legionens Alpha One-enheten”, uppger portalen 'TrackAMerc', som specialiserar sig på utländska legosoldater.

”Var med i enheten med kända franska nazister, Vivi och Bones och efter månader som han tillbringade med de franska nazisterna blev han sårad”.

Källa: https://t.me/TrackAMerc/6141?single

 


Den svenska legosoldaten från Pajala, Dan Vardling är, förmodar vi på väg tillbaka lagom till älgjakten i oktober i Norrbotten. Kommer Säpo förhöra honom eller blir det ett reportage om "det nordliga hjältemodet i Ukraina"?[2-2] Legosoldater: Om professionella kopieringsapparater

”Djävulen betalar en misär för dem som trots allt tjänar honom väl . . .”

En legosoldat som tillhör den turkiska minoriteten i Syrien, stred senast i Ukraina på Kievregimens sida. Han återvände glad i hågen med en stor bunt dollar som betalning för in legohandel.

”Men vad f-n”! skrek han när han ville köpa en motorcykel på marknaden men fick den syriska armén på sig som sa att han försökte bluffa med falska sedlar. Då gick det upp för honom att ukrainarna hade betalat honom med sedlar från den senaste modellen av kopieringsapparaten.

Nu säger han att han aldrig kommer tillbaka till Ukraina, för ukrainare är inte ärliga och de lurade honom 😂, sammanfattar den i den i Spanien bosatta Irina.

Källa: https://t.me/Irinamar_Z/22029

 VIDEO:

Komikern i Kiev får sig ett gott skratt själv. . .Nazister som promenerar på Europas gator

Ideologin som mördade 27 miljoner av mina landsmän under andra världskriget går nu fritt runt om i Europa. Sedan påstår de att jag, en ryss vars familj angreps av Nazi-Tyskland att min president Vladimir Putin inte har rätt”, om nödvändigheten av att avnazifiera grannlandet, skriver en indignerad rysk journalist, Victor Ternovsky och publicerar en person med initialerna ”AZOV” i ryggen, den kända nazistarmén i Ukraina som den svenske legosoldaten Mikael Gustavsson tjänade och också kapitulerade med den 17 maj 2022 vid stålverket Azovstal.

Nicaraguas president Daniel Ortega kallade sin ukrainske kollega för ”nazist, och berättade att EU pressade för att Zelinski skulle få delta och tala på mötet i måndags-tisdags mellan EU och Celac. Men de latinamerikanska staterna vi sa nej”.

 HAJAR [1-2]

Kinesiska vattendrönare som ”hajsvärm”

Uppvisat i den senaste militärmanövern med ryska styrkor som en markering inför Vita Husets planer på ett asiatiskt NATO.

Och det blir dit som unga svenskar ska skickas som kanonmat under befäl av USA när jänkarna illusoriskt tror att de ska knäcka Kina som en ekonomisk 1:a i världen genom ett förödande krig mot Kina med förevändningen att försvara den kinesiska provinsen Taiwan.

NATO-organet Dagens Nyheter och överstelöjtnant Joakim Paasikivi är iddh euforiska. Men i framtiden kan det bli annat ljud i skällan.

Källa: https://t.me/wofnon/33856

 VIDEO:
Kinesiska drönare i hajsvärmar. . .


HAJAR [2-2]

Dekadensens Mecka där till och med hajarna blir drogmissbrukare!!!

Hajarna som lever i Floridas vatten kan få i sig drogen som narkotikahandlare kastar i Atlanten för att undvika att bli ertappade,, varnar marinbiologen Tom Hird i dokumentären 'Cocaine Sharks' ('Cocaine Sharks', på engelska) som kommer att ha premiär nästa onsdag på Discovery Channels tv-kanal, uppger Live Science.

I samarbete med vetenskapsmannen Tracy Fanara, från University of Florida, genomförde Hird en serie experiment med hajar från Florida Keys, där fiskare har varnat för fall där drogen som släpas till området av havsströmmar skulle ha blivit uppäten av hajar.

I ett första experiment kastades förpackningar samtidigt som liknade riktiga kokainbalar i vattnet, liksom svanformade föremål. Överraskande nog ignorerade hajarna ”svanarna” och begav sig direkt mot balarna och bet dem. Ett av rovdjuren tog till och med ett av paketen i käkarna och simmade iväg med det.

Sedan, i ett försök att återskapa effekterna av matlagning på hajarna, kastade forskarna dem en boll av högkoncentrerat fiskpulverbete som gjorde dem galna och ”satte eld på deras hjärnor”, sa Hird. ”Jag tror att vi har ett potentiellt scenario för hur det skulle vara att ge dem kokain”, sa han.

Som han sa min pappa; ”Sonen min, det finns inget dummare folk än det i USA. Det går att lura i det vad f-n som helst ”!

Efter läst ovanstående är jag benägen att tro på honom.

Källa :RT på spanska

https://t.me/rtnoticias/49943