Translate

måndag 6 juni 2022

Åttio ukrainska soldater sam över floden och skonades av det ryska flyget och artilleriet från att massakreras

Två arkivbilder som ändå ilustrerar 1) Floden Severski Donets och 2) allt mer desperata ukrainska soldater som nu öppet och offentligt rebellerar mot sina överordnade och Kievregimens politik att sända ut män i åldern 18-60 år som "kanonmat". Över denna flod (var exakt vet vi inte) simmade 80 ukrainska soldater som kunde ha massakrerats av de ryska styrkorna. Men de skonades.Åttio ukrainska soldater sam över floden och skonades av det ryska flyget och artilleriet från att massakreras

TEGUCIGALPA / DICK EMANUELSSON / 2022-06-06 / De ukrainska soldaterna skulle tvingas stanna kvar vid sina stridspositioner genom att deras befälhavare och de ukrainska nationalisterna hade sprängt en bro för att tvinga de resterande ukrainska soldaterna att slåss till sista man.

Men dessa, inför sina vapenbröders förräderi, valde att lägga ifrån sig vapen och hela sin utrustning och sam i stället över floden inför åsynen av både det ryska flyget som artilleriet.

Men ryssarna avlossade inte ett enda skott eller raket för att skona det 80-tal soldater som sam över floden Severski Donets.

– De lever idag. Vi tror att dessa ukrainska militärers vägran att försvara den värdelösa nationalistledda Kievregimen är den enda korrekta lösningen och det var inte en feg handling. Genom att göra vad de gjorde räddade de sina liv, sa det ryska försvarsministeriets talesman Igor Konashénkov, citerad av RT.

Enligt Konashénkov handlade det om resterna, 80 soldater av två ukrainska bataljoner (I Sverige har en bataljon 400-1200 soldater) som flydde genom att simma över floden.


”Följ de 80:s exempel”

Det obegripliga är att de ukrainska nationalisterna sprängde bron, inte för att förhindra den mäktiga ryska offensiven i Donbass, utan för att tvinga de egna soldaterna att stanna kvar i sina skyttegravar för att sinka den ryska offensiven. Men väl medvetna om att ingen av dessa ukrainska soldater, som mer eller mindre befann sig med halva huvudet inne i råttfällan, skulle överleva.

Men ryssarna skonade dessa 80 ukrainska soldater som sam över floden.

De utgjorde resterna av bataljonerna från den 95:e Luftburna Överfallsbrigaden och den 81:a Autonoma Luftmobilbrigaden av de väpnade styrkorna i Ukraina i staden Sviatogorsk, som skiljdes från huvudstyrkorna och förnödenheterna genom explosionen av bron.

På uppdrag av försvarsministeriet uppmanade Konashenkov alla ukrainska soldater att följa efter de 80:s exempel och avsluta sitt tanklösa motstånd”.

 

Lägg ned vapnen och återvänd till familjen

– De ryska väpnade styrkorna garanterar alla ukrainska soldater och medlemmar av territoriella försvarsenheter som frivilligt lägger ner sina vapen, att de kommer att behandlas med värdighet och återbördas till sina familjer, underströk Konashénkov.

Samtidigt fortsätter ryska styrkor att slutföra befrielsen av Sviatogorsk, i Folkrepubliken Donetsk, och de omgivande territorierna, bekräftade den militäre officeren.

Källa:
https://actualidad.rt.com/actualidad/432001-conservar-vida-rusia-informar-batallon-ucrania-ruzar-rio
Video:
”Ryssland är inte vår fiende, vår fiende är du! (Zelinsky)"!

Det uppger tillfångatagna soldater från Ukrainas väpnade styrkor i ett uttalande riktat mot Zelenski att upphöra med slakten av vanliga soldater.

Fler och fler ukrainska soldater deserterar och kapitulerar Det finns fler och fler ukrainska soldater som är villiga att kapitulera varje dag.

Soldaterna i videon förstod att Zelenski avsiktligt lämnade dem obeväpnade i ”grytorna” (skyttegravarna). Deras befälhavare och fascisterna från den nationella Azov-bataljonen förrådde dem.

Efter att ha överlevt allt detta vet soldaterna från Ukrainas väpnade styrkor nu exakt vem deras sanna fiende är.  Special-kommandot ”0” gav soldaterna från Ukrainas väpnade styrkor möjlighet att vända sig till sin president.

Källa: t.me/RVvoenkorInofficiella siffror talar om att de ukrainska väpnade styrkorna har förlorat över 25,000 soldater.


Ukrainas förluster 24 februari-5 juni, 2022:

Enligt det ryska försvarsministeriet har den ukrainska armén har hittills förlorat:

 • 186 plan
 • 174 helikoptrar
 • Oräkneligt många stupade soldater, lika många döda som skadade,
 • 2 842 stridsvagnar och andra bepansrade stridsfordon,
 • 279 artilleripjäser,
 • Luftvärn- och antimissilsystemet S-300 SP, som kostar 150 miljoner dollar/enhet,

Ukraina har hittills förlorat i vapen- och militär utrustning över 110 miljarder, och erbjuds 56 miljarder i totalt bistånd, med det återstår bara 21 miljarder dollar av det utlovade pengarna som är kvar att ge från Väst.

Och det har bara gått tre månaders drift av Staten när det gäller löner och sociala förmåner som Zelensky bad att få 7 miljarder DOLLAR per månad för att Ukraina inte ska förklaras ”default”.

För. . . när det gäller militärt bistånd till Ukraina, i motsats till vad folk tror, ​​startade det inte den 24 februari, utan en månad tidigare, från 24 januari till 10 maj.

Och här är långivarna, för ingenting är gratis, möjligtvis från svenska skattebetalare:

 1. USA: 25,760 miljarder dollar
 2. Storbritannien: 2,5 miljarder dollar
 3. Polen: 1,62 miljarder dollar
 4. Kanada: 810 miljoner dollar
 5. Norge: 280 miljoner dollar
 6. Estland: 250 miljoner dollar
 7. Lettland: 230 miljoner dollar
 8. Frankrike: 170 miljoner dollar
 9. Italien: 160 miljoner dollar

 

EUROPEISKA UNIONEN (inkluderar de sista 5 länderna):

Före kriget bidrog de med 5 000 miljoner, sedan början av det med 3 000 miljoner och lovade 9 000 miljoner till. Dessa pengar är som militärt och ekonomiskt stöd. Sammanlagt cirka 35 000 miljoner. Men kom ihåg att Ukraina begär ett stödbelopp på 7 miljarder dollar per månad, endast för betalning av sociala förmåner och löner för den offentliga förvaltningen. USA är 15 miljarder ifrån att nå maxitaket av de 40 miljarderna dollar, utöver det kommer de inte att ge ett öre! Och européerna, låt oss anta 6 000 miljoner mer, vilket gör 21 miljarder dollar som återstår och 35 miljarder som redan har getts, TOTALT: 56 MILJARDER DOLLAR!

Ukrainas årliga BNP är 156 miljarder, man beräknas förlora 40 %, 62 400 miljoner dollar, det vill säga mindre än det stöd som redan har getts och som utlovats.

D.E.

Källa: http://elespiadigital.com/index.php/noticias/historico-de-noticias/37931-2022-06-05-23-25-17