Translate

lördag 16 juli 2022

Video: Vinnitsa, ”bombningen av civila” som var flygvapenchefer och utländska vapenleverantörer

 

Byggnaden nedan är inget bombat bostadshus, som Zelinkis bombar i Donbass. Det är det ukrainska flygvapnets Officerar-kammare i staden Vinnatsa där flera flygvapenchefer sammanträffade med utländska vapenleverantörer av missiler som dagligen beskjuter sjukhus, daghem, skolor och civilbefolkningens bostäder i det befriade Donbass. Men de senare röner ingen uppmärksamhet i västmedierna. Precisionen i bombningen var exakt. Till och med en kyrka i bakgrunden och Flygvapnets eget "Modellplan" står kvar, intakta.Vinnitsa, ”bombningen av civila” som var flygvapenchefer och utländska vapenleverantörer

[Español después de la versión sueca]

 

Den 14 juli bombades det ukrainska flygvapnets Officerskammares två byggnader i den ukrainska staden Vinnitsa. I den bifogade videon, tagen från en dron, ses konsekvenserna av den ryska precision- och missilattacken som utraderade sitt mål med en imponerande militär precision.

 

Men väst' medier citerade reservationslöst Zelinski som påstod att civila områden hade bombats och 20 civila hade ett dödats. SVT citerade INTE ”den andra sidan”. I stället använde man en pålitlig antikommunistisk USA-källa som ”det ansedda Internationella Institutet för Strategiska Studier (IISS), som i en ny rapport uppger att de senaste satellitbilderna tyder på att Kreml är villigt att använda robotar med sämre precision till attacker mot mål i städer” [1].

 

Men i stället för att studera satellitbilder från rymden hade SVT kunnat publicera den bifogade videon från en dron och noggrant studera videon och du ska se att dessa missiler hade en nästan 100 procentig pricksäkerhet.

 

 

DET RYSKA FÖRSVARSMINISTERIETS språkrör uppgav att det var det ukrainska flygvapnets högkvarter i Vinnitsa som bombades. Där pågick det samtidigt ett möte mellan ledningen för det ukrainska flygvapnet och utländska vapenleverantörer. Det är dessa som förser det ukrainska flygvapnet med bland annat de amerikanska långskjutande missilerna som dagligen beskjuter civilbefolkningen i det befriade Donetsks och Luhansk. Enbart i dag dödades fem människor, bland dem en pensionär i en busskö.

 

·       Vad ”det ansedda Internationella Institutet för Strategiska Studier (IISS)” anser om pricksäkerheten hos USA-robotarna hör vi inte ett knyst om.

·       Eller är det ukrainska flygvapnet och artilleriet INTE intresserat av att träffa MILITÄRA mål i Donbass?

·       Handlar det om ren hämnd för det militära nederlagen över hela östfronten i Donbass som de väpnade ukrainska styrkorna nu registrerar?

  

Konstantin Puzyrenko
DET BRUKAR TA 3-7 dagar innan sanningen brukar komma fram, också i Kiev, säger kommentatorn Wofnon. Nu tog det två dagar innan den första dödsannonsen publicerades av de som dödades inne i officersbyggnaden, den vapengren som är ansvarig för de urskillningslösa beskjutningarna av de civila i Donbass. Dödsannonsen registrerade en anställd i det ukrainska flygvapnet, Konstantin Puzyrenko [2]. SVT citerade de ukrainska myndigheterna som talade om 12 döda och 25 skadade. Men inte om de bar uniform eller inte.

 

Mycket sällan informeras eller publiceras Ukrainas dagliga brott i `NATOs krig till sista ukrainaren´ som hade kunnat undvikas om inte NATO funnits med i bakgrunden sedan landets självständighet 1991. Nu går landet oundvikligt mot en dramatisk självframkallad förkrympning av sina gränser.

 

Dick Emanuelsson, Tegucigalpa-Honduras

[1] https://www.svt.se/nyheter/utrikes/direktrapport-forsamrat-sakerhetslage

[2] https://zhitomir-online.com/podiyi/131924-sered-zagyblykh-u-vinnyci-ye-berdychivlyanyn.htmlVIDEO 1: Den ryska bombningen av det
ukrainska Flygvapnet i staden Vinnitsa

VIDEO 2:
Ukrainas bombning av busstationen i Donetsk, Donbass

VIDEO 3:
Ukrainas bombning av busstationen i Donetsk, Donbass