Translate

onsdag 21 september 2022

Ukraina-kortisar: Boom i Asien och recession i EU & Europa

Hur vet du vad som sägs är SANT?

Facebook blockerar det.

Twitter förbjuder det.

@ Google döljer det Q.

Youtube tar bort det.

Regeringen censurerar det.

och medierna nämner det aldrig!

[Källa: El Investigador.org]


Censurens Järnridå

Drabbar i de ovan nämnda påstått ”sociala” nätverken alla de som USA:s UD ser med misstänksamhet på. I deras mer paranoida Manualer kallas vi för ”den Inre Fienden”, allt enligt den Nationella Säkerhetsdoktrinen. I Sverige har de lyckats väl där familjer splittras eller blir ovänner för livet för den psykologiska krigföringen efter den 24 februari, 2022 har intensifierats och förvandlats till en bokstavlig masspsykos.

Men den varar inte för evigt. Det vet vi efter kalla krigets 1950-tal då dumhetens och de paranoida galningarna som McCharty & Co härjade i USA.

Själv blev jag blockerad i 30 dagar i Facebook för en streckteckning som beskriver institutionen EU som begår politiskt och ekonomiskt självmord som konsekvens för sin dörrmattepolitik inför State Departement. Vi får väl se om Google är lika nitisk i sin repressiva hållning efter att jag nedan publicerar samma teckning. Att överklaga Mark Zuckerbergs beslut var det inte tal om. Censurens Järnridå har talat och punkt slut.

D.E.

Handelsorganisationen Shanghai Cooperation Organisation.
Vem blir allt ensammare? Jämförelser av invånarantal i G7 (USA, Kanada, Tyskland, Japan, Italien och Frankrike) och Shanghai Cooperation Organisation, som Ryssland är en del av.Boom i Asien och recession i EU & Europa

Malaysias ekonomi växte med 8,9 % under andra kvartalet, Vietnam 7,7 % och Filippinerna 7,4 %. Alla vänner till vem? Till Ryssland och Kina. Samtidigt i Europa höjs priset på bröd inom EU med 18 % under året, enligt Eurostat.

TYSKLAND börjar bli rädda, och det här har bara börjat. Då förstår du varför Ryssland aldrig har velat trampa på gaspedalen. Det ligger inte i dess intresse. Tyskland varnar: ”Tecken på lågkonjunktur ökar”! Tyskland har gått in i en fas av ”skarp, utbredd och bestående nedgång” i sin ekonomi mot en bakgrund av stigande energiräkningar för företag, varnade den tyska Centralbanken i sin månadsbulletin som publicerades på måndagen.

”Tecknen på lågkonjunktur ökar” för den tyska ekonomin och beror främst på de ”allmänna ekonomiska försörjningsförhållandena - i synnerhet energiförsörjningen - som har försämrats avsevärt som ett resultat av kriget med ”ryssarnas aggression mot Ukraina”, påstår det Monetära Institutet i en not med en pessimistisk ton.

Inflationen fortsätter att stiga, nästan 8 % i augusti och osäkerheten om energiförsörjningen och dess kostnader kommer särskilt att påverka ”energiintensiva” sektorer som är beroende av gas, vilket skadar deras export och investeringar, ”men även privat konsumtion och de tjänsteleverantörer som är beroende av på den”, förklarar institutet.

NATO, 24 stater: "Alla mot Ryssen"! är mottot men den Europeiska Unionen skjuter sig själv i foten medan det transnationella energikapitalet och det militärindustriella kapitalet i USA ser en lysande framtid framför sig.


ITALIEN: Protester mot stigande elpriser

Det är så polisen i det DEMOKRATISKA Europa behandlar demonstranter.

När kommer svenska LO att mobilisera sina trupper för att försvara det svenska folkets och arbetarklassens sociala erövringar under ett drygt sekel? Eller tänker man också sitta i knät på den kommande högerregeringen?

 VIDEO:
GREKLAND:
Visar vägen för övriga Europa, i synnerhet Norden

Studentprotester i ATEN/GREKLAND i helgen. Polisen använde vattenkanoner, batonger och tårgas. Sanktioner mot Ryssland fungerar definitivt. Frågan är för vem?

Och vi skriver bara 21 september och det är höst i Europa.

VIDEO:Storbritannien: Elräkning som ska öka 24 gånger!

En datorspelsutvecklare twittrade en faktura som ett brittiskt energibolag skickade till hans mor.

”Min mor fick den här fakturan från British Gas. Detta är galet! Om en månad, istället för 52 pund i dag måste du betala 1248 pund! De säger att allt är bra. Men de som tjänar mycket har bett om uppoffringar från dem som tjänar nästan ingenting”!


Iran: ”Låt Europas folk från och med nu tänka på kol och värmeanordningar, inte iransk olja”!

En av Huvudkrymparligans främsta anti-diplomater, spanjoren och EU:s utrikespolitiska språkrör Joseph Borrell Fontelles har uttalat sig om att EU bör blockera det iranska kärnkraftsavtalet. Exakt vad USA hävdar.

Det gör slut på européernas sista hopp om att inte frysa i vinter. Tills nyligen var Iran villigt att tillmötesgå Europas behov av energi, skriver kollegan @ATodaPotencia på sin Telegramkanal.

– Låt Europas folk från och med nu tänka på kol och värmeanordningar, inte iransk olja. Låt dem skörda frukterna av lättja och inkompetens hos sina politiker som står under USA:s inflytande, sa Ebrahim Azizi, vice ordförande i Kommittén för Nationell Säkerhet och Utrikespolitik.

– Med återupplivandet av kärnkraftsavtalet skulle Iran kunna leverera mer av sin energi till marknaden. Men de nuvarande sanktionerna blockerar allt. Om vi ​​ser allvarligt på situationen borde varken Iran eller Ryssland lägga alltför stor vikt vid problemet med att människor i Europa kommer att frysa i vinter, sa å sin sida diplomaten Nasrollah Tajik.

Källa: @ATodaPotencia


Tack vare Joseph Borrells klantiga uttalanden ryker ännu en energileverantör till EU-medlemmarna.


Det blev ingen drönare till Kiev

Lettland kunde inte skrapa ihop till en turkisk TB2-drönare för Ukraina. De behövde fem miljoner euro och klarade bara 862,693 euros.

Illa med den fascistiska solidariteten i ”Lille-putt-3-Reich-Staten Lettland.


Busstationen i Donetsk med människor bombade av Zekinskis USA-Himarsraketer

¡¡ INTE FÖR KÄNSLIGA OPERSONER !!

– Är det en person?

– Ja, det är en person.

Så börjar videon som visar en busshållplats i Donetsk som igår (20 september 2022) bombades av Ukraina. 13 döda.

Det är Kievs Non-stop-bombning av Donbassregionen som pågått sedan februari 2022 när befolkningen i denna del av Ukraina vägrade acceptera statskuppen i Kiev.

Ytterligare tre döda registrerades igår i ett annat civilt mål som bombades; en marknad. 16 liv på en dag.

Sedan 2014 har 14,000 människor dödats av Kiev som i vilket annat land som helst skulle rubriceras folkmord. Men västmedia säger bara att det finns inga källor som bekräftar anklagelsen medan Zelinski påstår att det är ryssarna som i vanlig ordning bombar sig själva.

Videon talar för sig själv. Men Censurens Järnridå i EU och USA är neddragen för befolkningen för att den inte ska ifrågasätta Makten.

Dick E.

VIDEO: Varning för starka scener!
Den 58:e brigaden av Ukrainas väpnade styrkor vädjar till Zelenski om hjälp!

Soldater från den 58:e armébrigaden av Ukrainas väpnade styrkor säger i ett videomeddelande adresserat till Vladimir Zelensky, att de ber om hjälp samtidigt som de uttrycker sin misstro mot sitt befäl.

De befinner sig i Folkrepubliken Donetsk, i frontlinjen, utan utrustning, vapen eller kommunikationsmedel. De har skickats till oförberedda positioner, utan någon spaning eller övervakning, och har inte mat, vatten eller tillgång till läkarvård.

Den pompösa ”Motoffensiven” börjar sakta gå mot sitt pinsamma slut.

VIDEO: den 58:e ukrainska armébrigadens uttalande.
USA:s kanonmat: ”Till den siste ukrainaren. . .”

Nästan 6 000 ryska soldater och mer än 60 000 ukrainska soldater har dödats, uppger det ryska försvarsministeriet.

Det ryska försvarsministeriets talesman Sergej Shoigú gav de exakta siffrorna om de förluster som både den egna armén och den andra lidit: bland de ryska leden har 5 937 soldater stupat, medan de ukrainska leden registrerar att hälften av Ukrainas mobiliserade arméstyrkor har stupat eller sårats.

Av de totalt 202 000 professionella soldater som Ukraina förfogar över har 61,207 stupat och 49,368 har skadats. Han uppgav också att 2000 utländska legosoldater har dödats och att det knappt finns fler än 1 000 kvar.

Källa: @elOJOen


Varför fortsätter Ukraina att döda sina egna krigsfångar i Donetsk?

Igår den 20 september 2022 kom nyheten om att Kievregimen återigen har bombat det ökända Elenovka-fängelset (i Folkrepubliken Donetsk), även om attacken i det här fallet inte var lika dödlig som den som utfördes den 29 juli när 50 ukrainska krigsfångar bokstavligen kremerades.

Varför tror du att Kiev fortsätter göra detta, undrar kollegan Irina i sin Telegramkanal?

Bland de tillfångatagna finns viktiga personer som kan ge värdefull information eller redan har gjort det. Ukraina gillar inte att fångar får mat, kläder eller skor, till skillnad från den ukrainska armén.

När den första attacken inträffade hade medlemmar av den nynazistiska Azov-bataljonen började avge vittnesmål som säger att deras krigsförbrytelser var på direkt order från de högsta nivåerna i Ukraina.

Zelinski anklagade i vanlig ordning ”externa ryssar” för att ha bombat sina egna, bland dem åtta soldater som var fångvaktare i Elenovka-fängelset under rysk kontroll.

Flera Hollywoodstjärnor dök upp men inte FN-representanter.

Precis samma förfarande när det ukrainska artilleriet dagligen beskjuter Europas största kärnkraftverk vid Dneprflodens strand; ”det är ryssarna som bombar det”! är Zelinskis budskap, som tar oss för Åsanissar allihopa. Medierna och EU-kommissionen, ja, men det finns faktiskt en växande seriöst tänkande grupp av människor som är utledsna på den ensidiga propagandahysterin från Arvfurstens Palats och Bryssel.

 

Steven Seagal, är en av Hollywoods stjärnor som har besökt det av Zelinski utbombade fängelset där ett 50-tal av den nynazistiska Azovbataljonen hade börjar avge vittnesmål, farliga för Kiev.