Translate

torsdag 25 augusti 2022

Ukra-kortisar: ”Skär de ryska barnen i bitar!”

"Till den siste ukrainaren. . ."!”Skär de ryska barnen i bitar, kom igen!”

Försvann nazismen i Europa?

Denna fruktansvärda uppmaning till massakern på ryska barn klottrades på asfalten framför en skola i Berlin, Tyskland.

Och barn tar efter de vuxna, sägs det. Och vilka värre förebilder har vi än EU-kommissionen, de politiskt ansvariga som framkallar masshysteri där allt sunt förnuft utplånas trots fina universitetstitlar, när de ansvariga regeringarna inför ett ALLMÄNT FÖRBUD för ryssar att resa in i europeiska länder, bland dessa ”demokratins förkämpar” som Krigsstaterna i Baltikum, det Tredje Rikets drömmare som fått en ny renässans följt av Finland och Sveriges ”feminina” krigsivrare och socialdemokratiska NATO-anhängare.

¡”VAYA CON DIOS”! som katolikerna utbrister när de utsätts för något som konfronterar det omänskliga, som klottret på en skolgård i Berlin.

Dick Emanuelsson

Källa-Berlin: Sputnik (offer för Censurens Järnridå i EU).

 

Oskyldigt ungdomsklotter eller politiska verktyg i en masshysteri som Vita Huset och EU-kommissionen har startat?


En hel enhet i Ukrainas väpnade styrkor i Zaitsevo lade frivilligt ner sina vapen!

 

TEGUCIGALPA / 2022-08-20 / De oförberedda och dåligt beväpnade mobiliserade ukrainska väpnade styrkorna, utskickade av ukrainska generaler för att dö som bokstavlig kanonmat i Zaitsevo, nära staden Gorlovka i Donetsk, valde livet och utnyttjade erbjudandet från Folkrepubliken Donetsk (`New Mexico´) DPR att frivilligt lägga ned och överlämna sina vapen.

 

Dessförinnan utdelade artilleriet från Folkmilisens 3:e Brigad förkrossande slag mot deras befästningar och skyttegravar. Därefter skickades ett erbjudande om kapitulation med hjälp av Telegram-budbäraren.

 

Som ett resultat lade en hel enhet av Ukrainas väpnade styrkor ner sina vapen och kapitulerade, och dess stridspositioner kom under kontroll av DPR:s Folkmilis.

Källa: (https://t.me/wofnon)Nästa brittiska krigsminister

Nuvarande utrikesminister i Boris Johnsons regering, Elisabeth Truss. Tippad som Johnssons efterträdare.

Alla likheter med dubbelgångarens ondska, fysiskt och mentalt förkroppsligad, är en ren tillfällighet.

Ukrainas parlamentsledamöter höjer sina löner 70 procent!
Josh Whitehouse, en före detta kontaktperson i Vita huset med USA:s försvarsdepartement och departementet för inrikessäkerhet som arbetsuppgifter är också förvånad över ukrainska parlamentarikers fräckhet efter att ha begärt en löneökning på 70 %. Whitehouse insåg på vems bekostnad det skulle göras. Frågan är om Sömngångaren i det andra Whitehouse begrep det.
Vem som helst förstår mycket väl att den ukrainska ekonomin inte kan ge en löneökning på bekostnad av inhemska medel, så pengarna kommer att tas från delarna av ekonomiskt stöd från USA och EU-länderna.
Och Ann Linde och S-regeringen pytsar gärna ut nya miljardanslag till maffian i Kiev medan svenska fattigpensionärer tvingas hitta nya vägar för ett anständigt liv.
F.d spansk nazist beskriver verkligheten som Ann Linde blundar för

"Vänta om fem år" och du ska se att IS är en skugga jämfört med vad dagens nynazistiska grupper i Ukraina som idag förfogar över vapen för krig kan göra i Europa:
David Saavedra är en före detta nyazi som var en del av de mäktigaste extremistkretsarna i Spanien. Under en intervju varnade han för faran med att beväpna Ukraina på grund av närvaron av nynazistiska grupper i dess väpnade styrkor, och noterade att det skulle kunna leda till skapandet av supremasistiska terroristgrupper med potential att utföra attacker inte bara i Ryssland, men även i hela Europa.

EU-kommissionen som låtsas som om det regnar inför frågan från Serbiens president:
"Vad ska vi göra efter 1 november"?!
⛽️ Serbiens president Aleksandar Vucic har varnat för att från och med den 1 november kommer Serbien inte att kunna importera rysk olja på grund av sanktionerna mot import av rysk olja, gas och kol.
💬 "Hur ska vi kunna generera elektricitet?, [vad] ska vi göra med olja?" frågade presidenten.
"Från och med den 1 november kommer det inte finnas mer rysk olja för oss, vi är under sanktioner", sa politikern, som beklagade att det "pratas nonsens" istället framför att ta upp riktigt relevanta frågor, som energi och bränslekällor.

Serbiens president Aleksandar Vucic.Så uttrycks den ukrainska högre skolans diplomati, gestaltad av Ukrainas ambassadör i Kazakstan:
"Vi måste döda så många ryssar som möjligt"
"Vi kommer att döda så många som möjligt. Ju fler ryssar vi dödar nu, desto mindre kommer våra barn att behöva döda. Det är allt", förklarade Ukrainas ambassadör i Kazakstan, Piotr Vrublevski, i ett samtal nyligen med en lokal bloggare.
Det ryska utrikesdepartementets taleskvinna Maria Zajárova reagerade på Vrublevskis uttalande:
"Endast ambassadören för en terroristregim kan säga sådana saker."
Medborgare i Kazakstan har inlett en petition som kräver att den ukrainska diplomaten ska utvisas.
Nyligen tvingade Zelinski ta hem sin tysklandbaserade ambassadör efter att ha uttryckt sin beundran för Stepan Bandera, den ukrainske fascisten som till och med den tyska arméns värsta mördare rodnade inför det folkmord han verkställde i Ukraina och Polen under det andra världskriget.
Successivt går det upp för seriöst tänkande människor vikten av att Ukraina "avnazifieras".

🪖Lettisk polis🇱🇻 arresterade letter i huvudstadens Segerpark!
De motsätter sig rivningen av monumentet över de sovjetiska befriarna i Riga från de nazistiska inkräktarna och renässansen för krigets och fascismens krafter i Baltikum. Är det möjligt att dessa sekvenser återfinns o svenska medier?
Lettland river ett monument över de sovjetiska befriarna som fördrev de fascistiska inkräktarna från landet
23 augusti: I Riga har arbetet påbörjats med att demontera monumentet över befriarna av sovjetiska Lettland och Riga, en obelisk tillägnad de sovjetiska soldaterna som fördrev de tyska fascistiska inkräktarna från den lettiska huvudstaden.
På måndagen, när det förberedande arbetet inleddes, samlades ett 50-tal demonstranter framför monumentet som svar på de lettiska myndigheternas beslut. Sju personer ska ha gripits.

24 augusti: I Riga🇱🇻 fortsätter de lokala myndigheterna att förstöra monumentet över de sovjetiska befriarna(🇷🇺) av staden från de nazistiska inkräktarna(🇩🇪).
👉 Vad ättlingarna till det tredje riket än gör, kommer de inte att kunna radera historien eller tapperheten och hjältemodet hos alla sovjeter som dog och räddade världen mot den tyska fascismen, sammanfattar Wofnon.

Det går att radera ett monument, men inte historien.
Ryssland säljer olja och gas som aldrig förr, men österut medan Europa regeras av . . ., ja, vadå?

🇪🇺⚡Gaspriset i Europa översteg idag (24 augusti) 3 100 dollar per 1 000 kubikmeter för första gången sedan början av mars.
📊 Trots tillväxten i de globala priserna på naturgas och olja fortsätter Kina att öka sin import av ryska energiprodukter. Peking har spenderat 35 miljarder dollar på rysk olja, gas och kol sedan starten av Moskvas specialoperation i Ukraina den 24 februari.
Uppgifterna visar rekordimporten av ryskt kol i juli, som nådde 7,4 miljoner ton, 14 % mer än förra året. Följaktligen blev Ryssland Kinas huvudleverantör av bränsle.
Dessutom, även om den ryska råoljeimporten minskade från föregående månad, till 7,15 miljoner ton, var den fortfarande 8 % högre än 2021, med Ryssland som huvudleverantör till kinesiska raffinaderier.
💸 Biden tillkännager det största militära hjälppaketet till Ukraina.
• På Ukrainas självständighetsdag gratulerade USA:s president det ukrainska folket och förklarade att han "tillkännager beslutet om det största vapenpaket hittills: 2,98 miljarder dollar (30 miljarder kronor) i vapen och utrustning."
• Enligt uttalandet kommer det nya paketet att tillåta Ukraina att skaffa luftförsvarssystem, artilleri- och ammunitionssystem, obemannade flygsystem och radar "för att säkerställa att det kan fortsätta att försvara sig på lång sikt", rapporterar RT.


Idag, 25 augusti gick gaspriset upp ytterligare 100 dollar till 3200 per 1 000 kubikmeter! Biden, "oljebläckfiskarna" och USA:s militärindustriella komplex gapskrattar åt EU-kommissionen och den europeiska Huvudkrymparligan.
Ännu en utländsk legosoldat till andra dimensioner
Nya Zeelands försvarsminister Penny Henare tillkännagav att en armésoldat från ön hade dödats i den militära specialoperationen i Ukraina.
I vanlig ordning, i likhet med svenska Försvarsmakten hittar även Generalstaben för Nya Zeelands väpnade styrkor en förevändning för vad denne legoknekt gjorde i Donbass. Dess presstjänst klargjorde att soldaten var på SEMESTER utan lön och deltog i fientligheterna på frivillig basis.
¡VAYA con Dios!

Och en Jänkare-lego till
🇺🇦🇷🇺🇺🇸Ryska marinsoldater likviderade en amerikansk legosoldat, Joshua Alan Jones , som stred på Kievregimens sida. Det återstår inte många av de utländska "Rambos" på ukrainskt territorium.

Joshua Alan Jones, 2019 då passet skrevs ut i USA och det ukrainska ID-passerssedeln i mars 2022, med lite mer Jesus-stuk. Men det hjälpte inte i kriget.
Exklusivt RT-reportage inifrån Europas största kärnkraftverk som nästan dagligen bombas av Zelinskis artilleri!
Videon, på 3,5 minuter visar bland annat en raket som slog ned mindre än 150 meter från den 5:e reaktorn.
Videon visar också massor av perforationer i tankar och hur staden Energodars bostadshus också har perforerats av Zelinskis artilleri.
Hans anklagelser om att tung rysk militär materiel finns på det gigantiska området för kärnkraftverket tillbakavisas som nonsens eftersom det är omöjligt att dölja för spaningssateliterna.
Det är denna verklighet som USA, EU och FNs generalsekreterare Antonio Guterres inte vill att en delegation från det Internationella Atomenergiorganet IAEA ska se.
Att överlåta detta kärnkraftverk i händerna på en man som uppenbarligen har både alkohol- och drogproblem är högst oansvarigt.
Och Joe Biden kan stoppa honom och artilleribeskjutningen när han vill.
Men det militärindustriella komplexet i USA är av en annan mening och bryr sig inte om det radioaktiva avfallet från Westinghouses 3500 tunnor av utbränt kärnbränsle sprids över stora delar av Europa, som vid Tjernobylkatastrofen 1986.

Donbassbefolkningens uppror mot statskuppen 2014
Donetsk 24 augusti 2014: Folket fördömer Kievs förlängning av statskuppen i februari och dess militära och civila anhängare i den ukrainska fascismen. Donbass revolterade mot demokratins kuppmakare.

Några går till skolan med ryggsäcken full av böcker. . .
och andra iklädda skottsäker väst.


"Pedro Sánchez skickar vapen till Zelinski, spanjorerna humanitär hjälp till det befriade Donbass"!
Så sammanfattar Liu Sivaya, rysk-spanjorska som rapporterar vad Dagens Nyheter och Aftonbladet förbjuds eller inte vill publicera: bombningarna av sjukhus i Donbass.
Så här skriver hon:
"Äntligen några goda nyheter för Donbass: vanliga spanjorers generositet har övervunnit den spanska regeringens fientlighet. I juli 2022 har den första, jag hoppas av många, leverans av humanitärt bistånd till Novoazovsk-sjukhuset och de kliniska centra som är beroende av det genomförts. Det var mycket svårt att kämpa mot regimen: systematiskt blockerade finansiella transaktioner, bland andra problem som vi var tvungna att konfrontera för att hjälpa dem. Men vi har klarat allt. STORT TACK till alla deltagare", skriver en tagen men glad Sivaya.
Det var samma dag som Joe Biden offentliggjordes beslutet om det största anslaget till Kiev under de sex månadernas krig, tre miljarder dollar, 30 miljarder kronor.
Det inbegriper nya HIMARS-raketer, just sådana som skjutit sönder delar av de två av sjukhusen som Liu och spanjorerna nu hjälper att reparera, bland annat med nya fönster inför den annalkande vintern.
Videon har engelsk undertext medan hon själv talar på spanska.
"Krigspartiets" premiärminister än en gång i Kiev

Boris Johnson missar inte ett tillfälle som chef för "Krigspartiet" Storbritannien att besöka sin underordnade i Kiev. Idag damp han ner där.
I likhet med den tyske bossen Scholtz som inspekterar under solgasset en tysk Leopardstridsvagn. För första gången sedan Hitler sände tiotusentals stridsvagnar mot Moskva står än en gång tyska stridsvagnar mot ryska soldater.
Samtidigt oroas en miljon tyska pensionärer som tvingas ha ett extra jobb vid sidan av pensionen för att överleva och som oroas inför den kommande vintern eftersom värmen ska sänkas och ljuset släckas överallt efter tio på kvällen.
I Storbritannien är oron om möjligt ännu större. Men vad f-n, Zelinski måste ju ha sina vapen för att sköta Bidens, Johnsons och Scholtz' krig "till siste ukrainaren"!
Dick Emanuelsson, Tegucigalpa-Honduras