Translate

onsdag 4 maj 2022

Ledde västerländska underrättelseagenter, bland dem en svensk nazisterna i Azovstal?

 

En rysk soldat delar ut mat och godsaker till barn och civila som tillåtits att lämna stålverket Azovstal för en vecka sedan. Zelinsky och nazibataljonen Azov har släppt ett antal civila som hållits som gisslan och "mänskliga sköldar" av Azov.Ledde västerländska underrättelseagenter, bland dem en svensk nazisterna i Azovstal?

 

TEGUCIGALPA 2022-05-04 / Enligt ryska rapporter befinner sig tyskar, engelsmän, fransmän, en svensk och en USA-general från respektive lands militära underrättelsetjänst instängda i stålverket Azovstal i staden Mariupol, Ukraina!

 

Nazisterna har dem som ”Strategiska sköldar”!

 

William Grigsby

I upplagan av programmet "UTAN GRÄNSER" den 6 april, det vill säga sedan fyra veckor tillbaka, avslöjade chefen för Radio la Primerissima, William Grigsby den mediala bomben:

 

”Jag läste en rysk journalist som heter German Vladimirov. Vladimirov säger att Nato-agenter från Frankrike, Tyskland, Storbritannien och 'neutrala' Sverige är infångade i (Azovstal) Mariupol. De utgör en del av kontingenten (i stålverket). . . Det finns redan cirka 2 500 mer eller färre bland dem som har kapitulerat idag och de tiotals eller hundratals som fallit där i strid. Varje gång i mindre utrymmen”.

 

Sedan den 6 april har ett antal av Azovbataljonen tillåtits lämna underjorden i Azovstal.

 

"De är rejält skakis. De lyckades kommunicera med sin respektive regering. Macron erbjöd sig att vara mellanhand och pratade med Zelinsky, eftersom Ryssland svarade att ja, det var inga problem. ”Jag öppnar en korridor för de vid 12-tiden på natten på lördag (9 april 2022) vi öppnar, jag beordrar folk att inte skjuta och vi öppnar korridoren men du måste garantera Zelinsky”, (får samma garantier). Den turkiske presidenten var också indragen men inte Zelinsky, han ville inte, han sa att han inte hade kontroll över vad som hände i området. Så det blev ingen humanitär korridor.”

 

”Och där är de, det är inte känt hur många de är. Men det är inte så att de är legosoldater, DE ÄR OFFICERARE från den MILITÄRA UNDERRÄTTELSETJÄNSTEN för respektive REGERINGAR eller ARMÉER i dessa länder; FRANKRIKE, STORBRITANNIEN, TYSKLAND och det "neutrala" SVERIGE. Och även en USA-GENERAL”, tillade Grigsby.

 

En mor och henns flicka lämnar fångenskapen i stålverket bakom sig och evakueras.


 

DEN "POLITISKA DYNAMITEN" med det faktum att de ovan nämnda säkerhetsagenterna är inlåsta under Azovstal-anläggningen, har orsakat ett delikat dilemma för dessa länders regeringar. Om det är sant betyder det att dessa generaler eller högt uppsatta militära underrättelseofficerare leder den ukrainska armén och även nazisternas olika bataljoner, även om de officiellt säger att de befinner sig utanför Ukraina!

 

"Nazisterna (inlåsta i Azovstal stålverk), när de insåg att dessa `piches´ (utländska officerare) planerade att fly, att de skulle söka upp dem (för att rädda dem), att de ville lämna och att de hade fixat med ryssarna fattade då ett beslut; "ni lämnar inte (Azovstal), för om ni drar, kommer de att döda oss alla! Så ni är våra sköldar'!"

 

"Två helikoptrar försökte rädda dem igår men sprängdes i luften av det ryska luftförsvaret. Vid ett tidigare tillfälle hade man försökt där fem helikoptrar anlände, tre tog ut personer från Azovstal medan de andra två sköts ner”.

 

Svenska UD och framför allt den hemliga svenska Militära Underrättelsetjänsten (MUST) har inte lämnat någon rapport eller kommentar hittills.

 

Se hela videon:


https://youtu.be/oviK2F8lCIk

 

Bearbetning: Dick EmanuelssonDessa är de sex punkterna för evakuering från Mariupol.

1.      Alla evakuerade från Azovstal går igenom en verifiering av dokument och personuppgifter.

2.      Om det finns tvivelaktigheter hålls dessa personer kvar tills alla frågor är klarlagda.

3.      Ingen kommer att släppas ut utan denna kontroller. Filtret är ett obligatoriskt förfarande för alla som lämnar Azovstal.

4.      Nazistiska försök att maskera sig som civila är välkända, av vilka många redan har fångats vid checkpoints under striderna i staden.

5.      Säkerhetstjänsten är intresserade av att fånga sådana personer: å ena sidan för att fylla på utbytesfonden av krigsfångar, å andra sidan möjligheten att gripa de som har åtalats i DPR för krigsförbrytelser.

6.      Den officiella ståndpunkten om militärerna från de väpnade styrkorna i Ukraina: antingen tillfångatagna eller 'nedgrävda'.