Translate

tisdag 9 augusti 2022

Roger Waters till CNN:s reporter: ”23 miljoner ryssar stupade och skyddade dig och mig från det nazistiska hotet. Jag råder dig att gå och läsa på lite mer!”

 

Roger Waters läste lusen av en historielös CNN-reporter i fallet Ukraina, Kina, Ryssland och USA. När kommer SVT intervjua Waters?



Roger Waters till CNN:s reporter: ”23 miljoner ryssar stupade och skyddade dig och mig från det nazistiska hotet. Jag råder dig att gå och läsa på lite mer!”

TEGUCIGALPA / 2022-08-09 / Grundaren av Pink Floyd-bandet, Roger Waters, förklarade att han betraktar USA:s president Joe Bidens agerande i Ukraina som ett brott, skriver min kvinnliga favoritkollega ”ATodaPotencia” i sin Telegramkanal och citerar den gamle rockstjärnan Waters som representerar tio gånger mer politisk ”potens” än Vänsterpartiets riksdagsgrupp tillsammans:

”Han hetsar till ett krig i Ukraina... Detta är ett allvarligt brott. Varför uppmanar inte USA Zelenski att förhandla?”, sa Waters i en intervju med CNN.

Enligt britten började konflikten inte 2022, utan mycket tidigare. Dessutom hävdade han att Ryssland hade skäl att starta storskaliga operationer för att säkerställa sin egen säkerhet efter Natos expansion, trots organisationens löfte att inte göra det.

”23 miljoner ryssar stupade och skyddade dig och mig från det nazistiska hotet. Jag råder dig att gå och läsa på lite mer! Och tänk sedan på vad USA skulle göra om Kina placerade ut sina kärnvapenmissiler i Mexiko eller Kanada.”

Waters anklagar USA för att starta blodiga krig runt om i världen och döda civila.

Video: https://cnnespanol.cnn.com/.../roger-waters-entrevista.../#


KONTAKT:

Telegram (sve): https://t.me/dickema51

Telegram (esp): https://t.me/dickem

E-post: dickema@gmail.com

Blog: https://dickema24.blogspot.com/?m=0

Facebook: https://www.facebook.com/dick.emanuelsson.3

YouTube: https://youtube.com/c/DickEmanuelsson

Vimeo: https://vimeo.com/dickmirian

Twitter: @EmanuelssonDick