Translate

tisdag 9 augusti 2022

Washington Post: ”Zelenskij uppmanar väst att förbjuda alla ryska resenärer” oavsett om de är mot Putin och kriget

Washington Post, den 8 augusti 2022. Zelinski har lämnat in den gröna t-skjortan till tvätten och tagit på sig en svart, som mer passar in på hans nu mentala tillstånd.

 



Washington Post: ”Zelenskij uppmanar väst att förbjuda alla ryska resenärer” oavsett om de är mot Putin och kriget

TEGUCIGALPA / 2022-08-09 / I takt med att de militära nederlagen hopas sig och Donbass´ defintiva befrielse närmar sig, blir också Kievregimens förslag allt mer desperatare. Nu kräver Zelinski att omvärlden stoppar ALLA ryska resenärer från att besöka andra länder, ÄVEN de som inte är överens med den ryska ledningens ”Militära Specialoperation” i Ukraina.

Det må vara en liten minoritet för till och med Washington Post, där Zelinski under en timmas tid i sitt presidentpalats i Kiev enligt reportern högljutt och vilt gestikulerande talar om att också ALL rysk olja och gas definitivt måste stoppa och läggas som ett embargo i världen, i Ryssland skriver medierna att Putin röner en sympati på 75-85 procent som stöder den ryske presidentens aktioner i Ukraina.

Vad Zelinski inte har förstått, till skillnad från EU och USA är att de sistnämnda är en minoritet i världen. Utrikesminister Lavrov reser runt i Asien, Nordafrika och resten av Afrika och undertecknar olika slags handelsavtal med den värld som i Zelinskis sinnevärld inte existerar. Han agerar som en liten bortskämd barnunge som sparkar och skriker när inte de 8,5 miljarder dollar, som Scholtz i Tyskland har utlovat, inte anländer till Kiev. Samma med vapnen.

 

OCH NU SKRIKER HAN också i Washington Post [1] också och reportern skriver:

”Vissa kritiker har hävdat att ett förbud av alla ryssar skulle orättvist påverka dem som har lämnat sitt land eftersom de inte håller med president Vladimir Putins regering och hans beslut att attackera Ukraina. Zelenskij sa att sådana distinktioner inte spelar någon roll: `Vilken typ av ryss som helst ... får dem att åka till Ryssland´.

”De kommer att förstå först då”, säger han. ”De kommer att säga”; Det här [kriget] har ingenting med oss ​​att göra. Hela befolkningen kan väl inte hållas ansvarig? Det kan den. Befolkningen valde den här regeringen och de bekämpar den inte, argumenterar inte med den, skriker inte åt den”.

 

MED ANDRA ORD ÄR FÖRHOPPNINGEN hos Zelinski att de ryssar som åker på dyra turistresor runt Europa och USA inte längre ska kunna göra det och därmed resa sig mot Putin. De ryska flygbolagen, enligt Washington Post är blockerade på att operera i Europa OCH Nordamerika. Men vad spelar det för roll om dessa rika ryssar i stället kan åka på en härlig resa till Karibien, Kuba, Mexiko, Venezuela, Centralamerika, Nicaragua och nu säkert också Colombia med en underbar marknad för turister? Eller varför inte till Afrika och Asien? Sedan när har Europa varit turismens metropol?

Men Zelinski, i sitt av sandsäckar isolerade ”Bunker-Palats” verkar bli allt mer isolerad i sin egen inskränkta värld:

”Vill du inte ha denna isolering?” tillade Zelenskij och säger direkt till dessa nyrika ryssar att de måste resa sig mot Putin. Lite kuriöst för väst, i sin besatta politik att sanktionera konfiskerade ju egendomar och bankkonton hos sina politiska allierade inom den ryska oligarklassen! Snacka om livets ironi! Och denna sociala klass är Zelinskis avantagarde i kampen för att störta Putin?!

 

DET ANDRA INFLYTELSERIKA MEDIET, CNN publicerade igår hur ukrainare på Zelinskikontrollerat område nu återvänder i massiv omfattning till Kherson- och Zaporizhzhia-regionen under rysk och av trupper från Folkrepubliken Donetsks kontroll. Och det är egentligen det som är Zelinskis och Kievregimens verkliga huvudvärk.

Bägge regionerna har uppgett, via sina regionala guvernörer att de planerar folkomröstningar där människorna får ta ställning till om de vill ansluta regionen till Ryssland eller inte. Som Donetsk och Luhansk har gjort. Väst kommer naturligtvis göra som de gjorde i fallet Krim, där över 80 procent röstade JA till anslutning och vägra erkänna legitimiteten i folkomröstningen. Men det faller tillbaka på dem själv i frågan om när Nato, Tyskland och USA främst styckade upp Jugoslavien och erkände den serbiska provinsen Kosovo.

Ibland används ”Folkrätten” som ett argument och förevändning. I andra fall stoppas den i skrivbordslådan när de egna intressena ska tillfredsställas.

Dick Emanuelsson
Tegucigalpa-Honduras