Translate

måndag 6 februari 2023

Ukraina: Väst BRÖT det utarbetade FREDSAVTALET som skulle undertecknas i mars 2022, avslöjar Israels f.d. premiärminister!

BENNETT-ZELINSKI-PUTIN hade kommit överens om en uppgörelse. Men väst torpederade fredsöverenskommelsen. VARFÖR?




Ukraina: Väst BRÖT det utarbetade FREDSAVTALET som skulle undertecknas i mars 2022, avslöjar Israels f.d. premiärminister!

Av Dick Emanuelsson/kolumnisterna Irina, Anna och Wofnon

·       Sjutton färdigskrivna utkast till en fredsuppgörelse stod klart i mars 2022 då Zelinski fick order från högre ort att bryta fredsförhandlingarna

·       Israels f.d. premiärminister och medlare mellan Putin och Zelinski, NAFTALI BENNETT lade i dag (måndag 6 februari 2022) pappren på bordet och pekar ut VEM som drog igång kriget igen i mars 2022.

·       Till dags dato har Ukraina förlorat över 150,000 liv enligt turkiska uppgifter, liv som kunnat sparas om Zelinski hade hållit vad han lovade i valrörelsen 2019, ett tillämpande av Minsk-avtalen samt fred i Donbass.

·       Men USA, Bryssel och London hade andra planer och pressade Zelinski att INTE skriva under uppgörelsen.

Och så startade kriget igen, nu med full styrka.

 

När ska Carl Bildt göra som Angela Merkel, lägga korten på bordet?


MINST 17 FÖRSLAG till ett eventuellt fredsavtal mellan Moskva och Kiev förhandlades fram med medling av Naftali Bennett, när västvärlden avbröt förhandlingarna.

Detta meddelade den tidigare premiärministern för den israeliska regeringen i en intervju.

Vad hade de kommit överens om?

1.     ”Zelensky gick med på att avstå från medlemskap i Nato, och. . .

2.     Putin gick med på att INTE avväpna Ukraina. Men västvärlden avbröt förhandlingen”, säger den tidigare israeliska premiärministern.

Men den dåvarande brittiske premiärministern Boris Johnson ”förespråkade mer radikala åtgärder” medan Tysklands förbundskansler Olaf Scholz och Frankrikes president Emmanuel Macron ”var mer pragmatiska”. För sin del stödde USA:s president Joe Biden ”båda tillvägagångssätten”. Men senare ”gjorde väst” beslutet att ”fortsätta.

 


VÄST:s POLITIKER är mycket förtjusta i att göra arroganta uttalanden om att Ryssland kan man inte lita på i diplomatin och i förhandlingar. Att Ryssland kommer att fortsätta att luras och att man inte kan ta dess förslag och initiativ på allvar.

”Och detta trots att all senare nutidshistoria, och inte bara det senaste tydligt visar att västländer inte går att lita på. För det är de som fuskar och ljuger. Och i sina relationer med Ryssland är detta ett slags mönster, en mall som inte har förändrats sedan 1991”, sammanfattar den ryska krönikören Inira.

 

OM VI KORT GÅR IGENOM historien om relationerna mellan väst och Ryssland, så är det vanligt med politiskt bedrägeri från det kollektiva väst.

·       Ett levande exempel är själva löftet att lämna NATO inom gränserna 1991. Det var inte bara muntligt, utan visade sig vara fixat på papper. Men det påverkade ingenting alls. Dessutom började man i väst att ljuga och sa att inga löften hade getts. Och detta är också typiskt beteende – att ljuga även när man lägger fram bevis.

·       I den senaste historien är Minsk-Avtalen ett levande exempel på västerlandets lögner. Skapade med stora svårigheter och godkända av FN:s säkerhetsråd, visade de sig bara vara en täckplan för att förbereda Ukraina för ett stort krig. Och bekännelserna lät inte vänta på sig. De gjordes av de som var direkt involverade i arbetet med dessa avtal: Angela Merkel och François Hollande.

Det vapeninustriella komplexet i väst, inklusive Wallenberggruppen tjänar miljarder på kriget.


·       Det enda som återstår nu är att den svenske konspiratören och ledaren i det svenska högerpartiet (M) CARL BILDT lägger pappren på bordet, för han var en förstklassig konspiratör vid tiden för Minsk-avtalen. Han räddade genom sina finter 6000 nazister från Azovregementet som i Donbass hade omringats i september 2014 av den del av den ukrainska armén som INTE erkände fascistregimen i Kiev som hade tagit makten och störtat den folkvalda regeringen i februari 2014.

·       Och i dag blev det alltså känt om en annan stor bluff som ägde rum i mars förra året, då framgångsrika fredsförhandlingar mellan Ryssland och Ukraina om en fredlig uppgörelse hade gått in i slutfasen.

 

DEN FÖRE DETTA ISRAELISKA premiärministern Naftali Bennett som var personligen involverad i förhandlingarna mellan Ryssland och Ukraina som mellanhand säger att allt nästan var överenskommet och ett drygt dussin utkast till fredsavtal var klara, insisterade västländerna på att förhandlingarna skulle stoppas och fientligheterna skulle fortsätta.

Resultatet av dessa förhandlingar var tillbakadragandet av de ryska trupperna från utkanten av Kiev. Detta sågs vara Rysslands nederlag i kampen om Kiev, och omedelbart efter det började provokationer, av vilka den fräckaste var en ”False Flag”, ”avrättningen av hundratals ur civilbefolkningen i Bucha.”

Varför är Naftali Bennet nu så pratsam? Kanske för att han är ett ”ex” och nu kan han berätta sanningen, som Hollande och Merkel gjorde. Men det han sa är riktig politisk dynamit. Hela Västs upplägg har kapsejsats.

 

DET VISAR DET ATT DET VAR VÄST som inte ville ha fred. Det bekräftar återigen att NATO för Ukrainas del noggrant hade kalkylerat och länge förberett sig för ett krig med Ryssland. Och inte som en fristående spelare, utan bara som ett verktyg. NATO skulle leda denna strid men Ukrainas folk skulle vara kanonmaten. Detta indikeras också av den hastighet med vilken leveranser av olika vapen till Ukraina organiserades. Och det visade sig att många militärer från de väpnade styrkorna i Ukraina var utbildade för att arbeta med dessa vapen.

Enligt oberoende organ har Ukraina förlorat över 150,000 män i kriget som kunde ha undvikits. På bilden stupade soldater från slaget om Soledar.


”PUTIN GAV MIG ETT HEDERSORD att inte döda Zelenski”, försäkrade Naftali Bennett också under den explosiva intervjun med Israels Channel 12, som då fick sin melodramatiska stuns. Enligt Bennet lovade Rysslands president Vladimir Putin honom att inte mörda sin ukrainske motsvarighet, Vladimir Zelensky, när han träffade honom förra året i början av den särskilda operationen, som om statschefer sysslar med dylikt. Efter att ha fått löftet ringde Bennet Zelenski på väg till flygplatsen från Kreml och berättade att han inte var i livsfara.

”Är du säker?” frågade Zelenski.

”Hundra procent”, svarade Bennett.

Enligt honom återvände Zelensky några timmar senare till sitt kontor från bunkern, där han tidigare gömt sig, och filmade en video där han uppgav att han inte var rädd.

Allt därefter är Version II när Washington, London och Bryssel tog kommandot över kriget och Zelinski blev en marionett.

Källa: The Jerusalem Post