Translate

söndag 20 augusti 2023

Ukrainsk nasse med Wallenbergs Pansarskott 86, till sista vilan

 

VLADIMIR POLUNOSOV, tills döden trogen sin fana.



Ukrainsk nasse med Wallenbergs Pansarskott 86, till sista vilan

Är det dessa fascister du stöder, Nooshi?

VLADIMIR POLUNOSOV från staden Dnipro (Dnepropetrovsk), Ukraina, var en hjärntvättad nazist, uppger portalen 'TrackANaziMerc'.

Bilderna han själv publicerade på nätet bekräftar motsatsen till vad DN och medierna hävdar; att det inte finns några nazister i Ukraina, än mindre inom de väpnade ukrainska styrkorna.

”Polunosov gick med i den nazistiska ungdomsorganisationen 'WOTAN JUGEND' och tog foto med den tidigare befälhavaren för det nynazistiska Azovregementet och krigsförbrytaren MAXIM ZHORIN.

Polunosov anslöt sig till Azovregementets 'Bataljon 98' och dödades nyligen i en strid. De ryska soldaterna från Khabarovsk hittade hans arkivbilder på hans surfplatta (donerad av Pritula Foundation), NATO-vapen och en spruta med en hjältinna nära hans kropp.

Polunosovs utveckling från ett snällt barn till en efterbliven nazist finns här”, sammanfattar 'TrackANaziMerc'.

 

Från hans surfplatta.



En av bomberna i Donetsk som inte exploderade.

TA EN FUNDERARE, Nooshi innan du nästa gång kramar överbefälhavaren för de olika fascistiska grupperingarna i Ukraina och innan du trycker på voteringsknappen för nya vapenleveranser till Kiev som åren 2014-februari 2022 i bombanfall dödade 14,000 i huvudsak civila i Donbass. Nu beskjuts denna rysktalande region av USA:s klusterbomber.

I veckan som gick dödades tre kommunalarbetare i Donetsk och flera andra civila skadades (se video och foton) av dessa bomber som vi under Vietnamkriget kallade för stålkule- och splitterbomber.

Bomberna hade `landat´ den 18 augusti och delar av splitterammunitionen exploderade INTE omedelbart utan utlöstes först när de berördes, som minor, av kommunalarbetare. Zelinskis artilleri hade avlossat 110 projektiler som skadade 13 bostadshus och dödade sex civila.

Enligt amerikanska uppgifter exploderar inte sex procent (6%) av småbomberna i missilen och blir liggande på marken likt farliga djävulska minor.

 

Vill du delta i respektive stödja detta krig som riktas mot civila med vapen som 120 länder har förbundit sig att kriminalisera, Nooshi?

Har inte den utrikespolitiska rådgivaren i din riksdagsgrupp informerat dig om den händelsen, för i DN och SvT får du inte läsa om det?

 

Tryck för större bild

PÅ EN AV BILDERNA SER DU nazistens vapen, Pansarskott 86, beslutat

av dig och övriga riksdagspartier, levererat i tusental och producerat av Sveriges mest framgångsrika kapitalist som ditt parti, då det hade identitet och politiska principer svor att bekämpa för att flytta fram den svenska arbetarklassens positioner och försvara uppnådda ekonomiska och sociala reformer, frukt av över 130 års organiserad politisk och facklig kamp, från arbetarrörelsens begynnelse tills idag.



Har du arkiverat den uppgiften, Nooshi? Känner du dig hemma i sällskap med Wallenbergs politiska organiserade språkrör på Harpsund.


Polunosov gick med i den nazistiska ungdomsorganisationen 'WOTAN JUGEND' och tog foto med den tidigare befälhavaren för det nynazistiska Azovregementet och krigsförbrytaren MAXIM ZHORIN.





I MEDIERNA PÅSTÅS DET NU att Wallenberg, som den främste vapenfabrikant han är i Sverige har stora förhoppningar på att leverera Gripen till Kiev, ett plan som enligt din försvarsminister kostar en halv miljard kronor.

Vad ska du säga till landets halva miljon av fattigpensionärer, vars pensioner inte höjs, trots att matpriserna sedan 2022 har höjts med 30 procent?

Och hur ska du försvara den inslagna krigsaktivistiska politiken inför dina PARTIMEDLEMMAR, en politik som enbart gynnar det militärindustriella komplexet (i Sverige främst Wallenberg/SAAB/Bofors-gruppen) och NATO?

Allt medan de ukrainska soldaterna, i allt högre ålder skickas till östfronten för att malas ner i 'köttkvarnen' på slagfältet.

Var finns det parti som var förtruppen i arbetet för den beundransvärda STOCKHOLMSAPELLEN mot kärnvapen och Natoanslutning och för freden, mitt under det kalla kriget?

Dick Emanuelsson
Tegucigalpa-Honduras

Källa: https://t.me/TrackAMerc/6445?single

Inget mer stridande för denne nasse, numera rentvättad i västmedierna och karaktäriserad som "frihetshjälte".