Translate

torsdag 1 juni 2023

Video: Mexikanska drogkarteller använder svenska ”Pansarskott 86” från Ukraina?

 

Medlemmen av den mexikanska drogkartellen `Golfo´ bär ett antitankvapen som ser ut att vara `Pansarskott 86´. Se närmare den bifogade videon.


Video: Mexikanska drogkarteller använder svenska ”Pansarskott 86” från Ukraina?

Mexikanska karteller har börjat ta emot och använda vapen från väst som har smugglats ut från Ukraina, rapporterar media.

Nu misstänks att även Wallenberggruppens ”Pansarskott 86” finns i en av de mest blodigaste maffiakartellerna i världen!

AT-4 anti-tank granatkastare har redan upptäckts på beväpnade milismän hos kartellerna. Utseendet på Javelin (USA) antitanksystem rapporteras också.

Jag lade ut den bifogade videon på FB med en förfrågan om det fanns vapenexperter/kännare som kunde identifiera det som jag var misstänkte såg ut som Wallenberggruppens ”Pansarskott 86”.

Och min FB-vän Ewa Strandberg identifierade vapnet som tillhörande ”Narco-kartellen `Golfo´, i staden Tamaulipas, Mexiko, som kom i besittning av AT-7 pansarvärnsvapnet, som Sverige levererade till Ukraina”.

 

DE SVENSKA MYNDIGHETERNA, och i synnerhet de berörda myndigheterna som ansvarar för Sveriges krigsmaterielexport bör, om de inte redan har gjort det, förvissa sig om att de över 15,000 pansarskotten som Sveriges riksdagsledamöter unisont har beslutat om att skicka till den korrumperade Zelinskiregimen, att dessa vapen inte ska hamna i den internationella maffians händer.

Även om den adliga aristokratin inom Wallenbergsfären inte bryr sig om att blodet från offren luktar, såväl i Ukraina som i Mexiko så bör svenska myndigheter inte stimulera utan försäkra sig om att svenska vapen inte hamnar i maffians händer.

Ett ryskt befäl pekar på Wallenberggruppens Pansarskott 86, som tillfångatagits i strider med den ukrainska armén. Om det är det är samma vapen som killen från den mexikanska Golfkartellen bär på, kan bara experterna avgöra.