Translate

torsdag 1 juni 2023

PAASIKIVI: ”Vi har kommit över den ryska spionvalens svarta låda”!

 
Det Journalistiska Torskkollektivet instämmer för en gångs skull med Sveriges före detta statsminister som under Ubåtsjakten, den gången mot påstådda "ryska ubåtar i Hårsfjädern" hade klippbiljett till Washington där han rapporterade från "Ubåtskommissionens" möten med konfidetionella uppgifter.




Senaste nytt om den ryska spionvalen!

PRESSKONFERENS:

Plats: Räkboden & Café Hunnebo(strand), ett kvarter från där GRU-valen strandade.

Överstelöjtnant JOAKIM PAASIKIVI:

”Vi har kommit över den svarta lådan”!

Paasikivi kommer att presentera dramatiska uppgifter om hur ryssarna via sin vitval hade infiltrerat stora delar av den bohuslänska skärgården och lagt ut sonder som GRU-agenterna hade snott från stoppljusen i Uddevalla.

Men det viktigaste avslöjandet kommer Uppdrag 'Gransknings' grävarreportrar att presentera. De kommer vara bisittare till Paasikivi på presskonferensen.

Det består i hur den vita ryska Spionvalen ledde ett stim på 200 ryska spionvalar, dock svarta (det motsatta förhållandet till Svansjön där den 'lede' svanen var svart) som var de som verkställde sprängningen av NordStream den 26 september 2022.

Enligt välunderrättade källor, har Uppdrag 'Gransknings' grävarreportrar använt ett nytt software (dataprogram) som en ”utländsk underrättelsetjänst har ställt till dessa nationens patriotiska sociala kommunikatörers förfogande.

Med detta dataprogram, som ingår i IA, kan det konvertera till text Spionvalens kommunikationer med sina överordnade i GRU:s högkvarter i ett spannmålsmagasin i Sankt Petersburgs ruggiga hamn.

Uppdrag 'Gransknings' grävarreportrar har förstärkts med sin norske NRK-kollega som säger sig vara en liknande vitval på spåren utanför Bergen.

SvT sänder direkt från presskonferensen som alltså äger rum på Bedas gemytliga 'Räkboden & Café Hunnebo' klockan 19,00.

Det Journalistiska Torskkollektivet