Translate

tisdag 20 september 2022

Så ser många av de tillfångatagna soldaterna i den armé som tagit emot utan historisk jämförelse mest vapen i mänsklighetens historia. Men det är Strutsens politik från Rosenbad, Bryssel och Washington. "Nazism i Ukraina?, nonsens"!


En ”gaddad” nazist säger att han ångrar sig . . .

En tatuerad nazist från 72:a specialbrigaden de ”Svarta Kosackerna” togs till fånga av ”musikerna” från Wagner-orkester-bataljonen.

Han ångrar redan tatueringarna: ”han var ung och dum”, sa han. Och tror någon det?

Vem sa att det inte finns någon nazism i Ukraina?

Källa: @Irinamar_Z


VIDEO:



 Zelinskis nonstop-bombning av Donbass´ civilbefolkning

Den 19 september blev en av de värsta dagarna i Donetsk de senaste månaderna. Fransktillverkat artilleri med hög precision avlossades över starkt befolkade platser: artillerigranater slet bokstavligen sönder 16 personer i bitar, inklusive två barn.

Dessa grymheter är en anledning till glädje, hån och lögner från Kievregimens och dess undersåtar, medan västerländska medier som DN, Expressen, Svt eller SR får en anledning till medskyldig tystnad.

Kiev-armén fortsätter den regelbundna beskjutningen av Donetsk, Gorlovka, Makeevka och Yasinovataya. Den ukrainska väpnade styrkan sköt mot sjukhuset i staden Svatovo, i folkrepubliken Luhansk, och en person dog. Ukrainska formationer sköt mot byn Prishib i Zaporozhie-regionen; två personer dog.

Men Donbassborna är härdade efter att ha upplevt detta folkmordskrig från Kievs sida sedan den fascistiska statskuppen i februari 2022, ett folkmord som helt har nonchalerats av väst.

Den 17 september bombades Donetsk då åtta personer dödades och 19 skadades, en bombning med amerikanska Himarsraketer. RT var på plats och filmade bombningen, samma RT som EU har förbjudit i tron att verkligheten ska kunna döljas.

VIDEO: DONETSK BOMBAS