Translate

måndag 8 juli 2024

Veckans legosoldater i Ukraina som nu är på två meters djup


Sedan den fascistiska statskuppen i februari 2014 har nazister och äventyrare från hela världen vallfärdat till Ukraina där de inlemmats och fortbildats politiskt och militärt i nynazistiska militära regementen så som Azovbataljonen, med flera. Men i dag bryr sig Säpo inte.

 


Veckans legosoldater i Ukraina som nu är på två meters djup

Dagens “skörd” av legosoldater som gått till andra dimensioner toppar som tidigare veckor av colombianerna, denna vecka sex (6), många av dem före detta yrkesmilitärer som i hemlandet anklagas för att vara
brickor i den statliga terrorismen sedan USA tog kommandot över Colombia, allt sedan United Fruit Co anstiftade blodbadet på 3000 bananarbetare med familjer den 5 december 1928.

Just nu deltar trupper från USSOTHCOM på colombianskt territorium. Uppräkningen av nedanstående legosoldater har Telegramportalen `TrackANaziMerc´ tagit som sin livsuppgift, säkert med stöd av den ryska militära underrättelsetjänsten.

I slutet har vi också en göteborgare, Erik Viktor Häll, visserligen levande som har ”selfat” och då omedelbart blir registrerad av portalen. Ibland undrar man om `egot´ är viktigare än livet. Att de få svenska legosoldaterna skulle vara rädda för att registreras av den hemliga politiska polisen Säpo, håller vi numera för uteslutet.

 

COLOMBIA:

Colombian Nr.1:

Juan Daniel Tangarife Gutiérrez, 22 år, från Fresno, Tolima, Colombia.

Juan Daniel Tangarife Gutiérrez


Han lämnade familjen och åkte till Ukraina i början av juni 2024 med avsikten att gå med i armén. Under flera veckor kontaktade han inte sina nära och kära. Han kommer dock inte att kontakta dem eftersom han är död.

Enligt hans syster nämnde han att han var på väg att delta i strid efter bara 10 dagars träning. Sedan dess har de inte fått några ytterligare nyheter om var han befinner sig.

– Han hade bara fått militär träning under tio dagar och i meddelandet berättade han för oss att han skulle iväg för en strid. Sedan dess har vi inte haft någon ytterligare kommunikation med honom, tillade hon.

Nu vet du varför `legosen´ varar kortare tid än två månader.

Stanna hemma, pendejos! ¡Kom inte hit!

https://t.me/TrackAMerc/9502?single


Colombian Nr.2

Jaime Alberto Rios Ruiz från Támesis, Antioquia, Colombia.

Jaime kom till Ukraina i april 2024 och är ett annat fall av en colombian som lämnade sitt land på jakt efter bättre möjligheter och lätta pengar, men i slutändan kommer han inte att se de pengarna.

Stanna hemma, pendejos! ¡Kom inte hit!

 

Jaime Alberto Rios Ruiz 


Colombian Nr.3

Omar Vegas Lopez från Kaukasien, Antioquia, Colombia.

Omar hade rest till Ukraina i mars 2024 för att ge sin familj en bättre framtid. Mannen efterlämnar två barn och fram tills nu är det okänt om hans kropp kommer att återföras eller i form av aska.

Stanna hemma, pendejos! ¡Kom inte hit!

https://t.me/TrackAMerc/9575?single

 

Omar Vegas Lopez


Colombian Nr.4:

Fabio Jesus Padierna Avendano, alias `El Hulk´, från Medellin, Antioquia, Colombia.

Fabio är en före detta colombiansk soldat som lämnade sin fru och sitt barn och kom till Ukraina i januari 2024 där han gick med i The International Legion of Clowns på jakt efter att göra snabba gringo-stålar.

Han kom till vår chatt för att håna oss, där han aktiverade Banderas förbannelse.

Ännu en tom kistbegravning för familjen.

https://t.me/TrackAMerc/9583?single

 
Fabio Jesus Padierna Avendano


Colombian Nr.5:

Bladimir Ramirez Beltran alias `Tigre aka Ramirez Lancero´, från Guamo men bor i Ibague, Tolima, Colombia.

Bladimir är en före detta colombiansk soldat som lämnade sin familj för gringo-stålar och kom till Ukraina i april 2024.

Snabbbiljett till Bandera för `Tigre´ och inga restauranger för hans familj. Han efterlämnar tre barn.

Bladimir Ramirez Beltran


Colombian Nr.6:

Elvis Gudiño från Santa Marta, Magdalena, Colombia.

Elvis var en ung colombian som lämnade sitt jobb på rederiet Coordinator i den vackra karibiska pärlan Santa Marta för att leta efter en bättre framtid för sin familj som legosoldat utomlands. Han lämnade efter sig två barn.

Han tog biljetten till Bandera som eliminerades av den ryska armén.

https://t.me/TrackAMerc/9590?single

 

Elvis Gudiño


BRASILIEN:

Murilo Santos Lopes från Castro, Paraná, Brasilien.

Murilo var en före detta brasiliansk soldat som lockades av löftet om lön. Han kom till Ukraina i augusti 2022 där han anslöt sig till latinos i nynazistiska Karpatska Sich och deltog i striderna i Kharkov och Donetsks riktningar.

För det mesta satt han i skyttegraven och tog selfies, men idag skickade de honom på ett uppdrag, vilket visade sig vara hans sista.

https://t.me/TrackAMerc/9588?single

 

Murilo Santos Lopes


AUSTRALIEN:

Brock Greenwood alias `Chippy´, född den 30 mars 2000 från Gracemere, Queensland, Australien.

Han åkte till Ukraina i mars 2023 där han gick med i ett pansarvärnsteam med vänner som Ville Väänänen och Jake Waddington. Han brukade vara vän med Jordan Gatley tills han dog.

Liksom många legosoldater i Ukraina utan erfarenhet utgav han sig också för att vara en stridsläkare, vilket verkar ha varit hans sista yrke.

Han dog tillsammans med Murilo Santos Lopes i deras sista hopp om överlevnad när det ryska artilleriet krossade deras kroppar.

https://t.me/TrackAMerc/9593?single

 

Brock Greenwood


PORTUGAL:

João Luís Chaves Natário aka Rico Chaves från Macedo de Cavaleiros, Portugal.

Rico påstod sig vara ”ISIS-veterinär” så han anmälde sig uppenbarligen frivilligt till YBS. I Ukraina anslöt han sig till nazisterna i Karpatska Sich.

Han var inblandad i avrättningen av ryska soldater, tillsammans med Nazar Kuzmin och Aurelien Ferranti. De kom tillbaka för att skicka oss bilder och en video där de avrättade en rysk krigsfånge.

I november 2022 kom Rico, efter att ha tagit en drink med ukrainska kollegor, till vår chatt (video) för att prata om sin passion för nazism och mordet på ryssar i Ukraina.

Rico tog biljetten till Bandera som eliminerades av den ryska armén.

Jorden är glasaktig för den här skiten!

Stanna hemma, pendejos! ¡Kom inte hit!

https://t.me/TrackAMerc/9547?single

 

João Luís Chaves Natário i mitten med sina `vackra´ kompisar


SVERIGE:

För de svenska läsarna kan det vara intressant att notera att de svenska legosoldaterna är lika aktiva som sina vapenbröder från andra länder i att ta selfies. Här kommer en, som visserligen fortfarande är i livet bland övriga döingar i den här rapporten, men som bör ta en allvarlig funderare på att lämna Ukraina medan han fortfarande andas:

`TrackANaziMerc´: ”Erik Viktor Häll, alias `Lorax´, 29 år, född den 12 oktober 1994, från Göteborg, Sverige. Viktor är en före detta svensk flottist från den 3:e sjökrigsflottiljen som inte hade något annat att göra än att spendera sin familjs pengar. Han kom till Ukraina i mars 2023 för att träna ukrainska soldater och `försvara friheten i väst´.

Han gick med den 59:e ukrainska brigaden och, enligt rykten, deserterade. Men i själva verket blev han utsparkad för att vara en bedragare. Han förfalskar också för att be om mer pengar. Han sa att han använde alla sina besparingar för att kunna arbeta i Ukraina och att lönerna sällan betalas ut. Snart kommer han att ansluta sig till den `Sex fot djupa Enheten´,” allt enligt `TrackANaziMerc´.





ESPAÑOL:

Los mercenarios en Ucrania que ahora se encuentran a dos metros de profundidad

La “cosecha” actual de mercenarios que han pasado a otras dimensiones alcanza su punto máximo como en semanas anteriores por parte de los colombianos, muchos de ellos ex militares profesionales acusados ​​en su patria de ser servidores del terrorismo de Estado desde que Estados Unidos tomó el mando de Colombia, desde que la United Fruit Co instigó la matanza de 3.000 trabajadores bananeros con sus familias el 5 de diciembre de 1928 en la región de Ciénaga.

En estos momentos tropas del USSOTHCOM están participando en maniobras militares en territorio colombiano. La enumeración de los mercenarios a continuación ha convertido al portal de Telegram “TrackANaziMerc” en su misión vital, probablemente con el apoyo del servicio de inteligencia militar ruso.

Al final también tenemos a un ciudadano de Suecia, Erik Viktor Häll, aunque vivo, que se ha “autodestinado” y luego es registrado inmediatamente por el portal. A veces uno se pregunta si el "ego" es más importante que la vida. Ahora consideramos imposible que los pocos mercenarios suecos tuvieran miedo de ser registrados por la Säpo.

COLOMBIA:

Colombiano No 1:

Juan Daniel Tangarife Gutiérrez, 22 años, de Fresno, Tolima, Colombia.

Dejó a su familia y se fue a Ucrania a principios de junio con la intención de alistarse en el ejército; Desde hace varias semanas no se comunica con sus seres queridos. Sin embargo, no los contactará porque está muerto.

Según su hermana, mencionó que estaba a punto de participar en combate después de sólo 10 días de entrenamiento. Desde ese momento no han vuelto a tener noticias de su paradero.

“Sólo llevaba 10 días entrenando y en el mensaje nos dijo que iba a un combate. Desde entonces no hemos tenido más comunicación con él”, agregó.

Ahora ya sabes por qué duran menos de dos meses.

¡Quédense en casa, pendejos! ¡No vengan!

https://t.me/TrackAMerc/9502?single

 

Colombiano No 2:

Jaime Alberto Ríos Ruiz de Támesis, Antioquia, Colombia.

Jaime llegó a Ucrania en abril de 2024 y es otro caso de un colombiano que salió de su país en busca de mejores oportunidades y dinero fácil, pero, al final, no verá ese dinero.

Era tío de Diego Alejandro Cardona Ríos, ¡Bandido Portugués Merc abajo!

 

Colombiano No 2:

Omar Vegas López de Caucasia, Antioquia, Colombia.

Omar había viajado a Ucrania en marzo de 2024 para brindarle a su familia un futuro mejor. El hombre deja dos hijos y hasta ahora se desconoce si su cuerpo será repatriado o sus cenizas.

¡Quédense en casa, pendejos! ¡No vengan!

https://t.me/TrackAMerc/9575?single

 

Colombiano No 3:

Fabio Jesús Padierna Avendaño, indicativo de El Hulk, de Medellín, Antioquia, Colombia.

Fabio es un exsoldado colombiano que dejó a su esposa e hijo y llegó a Ucrania en enero de 2024, donde se unió a la Legión Internacional de Payasos en busca de ganar dinero gringo rápidamente.

Vino a nuestro chat para burlarse de nosotros, donde activó la Maldición de la Pista.

Otro funeral con ataúd vacío para la familia.

https://t.me/TrackAMerc/9583?single

 

Colombiano No 4:

Bladimir Ramirez Beltran indicativo Tigre alias Ramirez Lancero de Guamo pero vive en Ibagué, Tolima, Colombia.

Bladimir es un exsoldado colombiano que dejó a su familia por dineros gringos y llegó a Ucrania en abril de 2024.

Pasaje rápido a Bandera para Tigre y sin dineros para su familia. Deja tres hijos.

 

Colombiano No 5:

Elvis Gudiño de Santa Marta, Magdalena, Colombia.

Elvis era un joven colombiano que dejó su trabajo en la naviera Coordinadora en Santa Marta para buscar un mejor futuro para su familia como mercenario en el extranjero. Dejó dos hijos.

Tomó el billete a Bandera y fue eliminado por el ejército ruso.

https://t.me/TrackAMerc/9590?single

 

BRAZIL:

Murilo Santos Lopes de Castro, Paraná, Brasil.

Murilo era un exsoldado brasileño que se dejó seducir por la promesa de un salario. Llegó a Ucrania en agosto de 2022, donde se unió a los latinos de Karpatska Sich y participó en la lucha en las direcciones de Jarkov y Donetsk.

La mayor parte del tiempo se sentaba en la trinchera tomándose selfies, pero hoy lo enviaron a una misión, que resultó ser la última.

https://t.me/TrackAMerc/9588?single

 

PORTUGAL;

João Luís Chaves Natário alias Rico Chaves de Macedo de Cavaleiros, Portugal.

Rico afirmó ser ”veterinario de ISIS”, por lo que obviamente se ofreció como voluntario en YBS. En Ucrania se unió a los nazis de Karpatska Sich.

Estuvo involucrado en la ejecución de soldados rusos, junto con Nazar Kuzmin y Aurelien Ferranti. Regresaron para enviarnos fotos y un video donde ejecutaron a un prisionero de guerra ruso.

En noviembre de 2022, Rico, después de tomar una copa con colegas ucranianos, vino a nuestro chat (vídeo) para hablar de su pasión por el nazismo y el asesinato de rusos en Ucrania.

Rico tomó el billete a Bandera ya que fue eliminado por el ejército ruso.

¡La tierra está vítrea para este cabrón!

El ejército ruso está reuniendo a la familia.

¡Quédense en casa, pendejos! ¡No vengan!

https://t.me/TrackAMerc/9547?single

 

AUSTRALIA:

El indicativo de Brock Greenwood, Chippy, nació el 30 de marzo de 2000 en Gracemere, Queensland, Australia.

Fue a Ucrania en marzo de 2023, donde se unió a un equipo antitanque con amigos como Ville Väänänen y Jake Waddington. Solía ​​​​ser amigo de Jordan Gatley hasta su muerte.

Como muchos mercenarios en Ucrania sin experiencia, también se hizo pasar por médico de combate, que parece haber sido su última profesión.

Murió junto a Murilo Santos Lopes en su última esperanza de supervivencia mientras la artillería rusa destrozaba sus cuerpos.

¡Vete Chippy, al infierno!

https://t.me/TrackAMerc/9593?single

 

SUECIA:

Para los lectores suecos, puede ser interesante notar que los mercenarios suecos son tan activos como sus hermanos de armas de otros países a la hora de tomarse selfies. Aquí viene uno, que de hecho todavía está vivo entre los otros muertos en este informe, pero que debería pensar seriamente en abandonar Ucrania mientras aún respira:

Erik Viktor Häll indicativo Lorax, 29 años, nacido el 12 de octubre de 1994, de Gotemburgo, Suecia. Viktor es un ex marinero sueco de la 3.ª Flotilla de Guerra Naval que no tenía nada más que hacer que gastar el dinero de su familia. Llegó a Ucrania en marzo de 2023 para entrenar a soldados ucranianos y defender la libertad en Occidente. Se incorporó a la Brigada 59 y, según los rumores, desertó, pero en realidad fue expulsado por fraude. También finge heridas sólo para pedir más dinero. Dijo que utilizó todos sus ahorros para poder trabajar en Ucrania y que los salarios rara vez se pagan. Pronto se unirá a la unidad de 6 pies de profundidad.