Translate

söndag 2 juni 2024

Massiv demonstration för fred och mot NATO i Budapest. ”Vi måste stoppa denna militära galenskap”!

 

Foto: Tiotusentals ungrare gick i torsdags ut i stora demonstrationer i städerna.Massiv demonstration för fred och mot NATO i Budapest!

”Vi måste stoppa denna militära galenskap”!

Tiotusentals ungrare från hela landet samlades i centrum av landets huvudstad för att delta i marschen för fred och mot Ungerns deltagande i Ukrainakonflikten och utlösandet av ett nytt krig i Europa av Nato, rapporterar Sputniks korrespondent från händelsernas centrum.

– Europeiska ledare brinner av krigsfeber. Efter att ha skickat pengar, vapen och militär utrustning planerar de redan att backa Ukraina militärt. Den franske presidenten inledde en debatt om användningen av kärnvapen. Vi måste stoppa denna militära galenskap!” återspeglar deklarationen från Civil Alliance Forum som organiserar marschen.

Deltagarna i demonstrationen kommer från hela Ungern och bär nationella flaggor eller skyltar med namnen på sina städer. Nationella sånger och patriotiska slagord hörs.

Krigsaktivisterna i Bryssel, London, Stockholm (inkl. Jonas Sjöstedt), Helsingfors, Köpenhamn eller Warszawa rasar och deras krav på att utesluta Ungern ur EU växer sig i takt med att det högerstyrda Ungern allt mer fjärmar sig från det militaristiska Natos planer på att eskalera konflikten till en högre farligare nivå.

Ingen av de talar ens om en möjlig väg till fred.

Källa: @SputnikMundo_uc:
https://t.me/Irinamar_Z/37632

VIDEO:Tvångsrekryterade med svenska vapen?

Är det i händerna på den här unge ”stridisen” (SE VIDEO) Pål Jonson vill sätta svenska vapen i? Pålson som gått de ”fina” skolorna med en solid politisk utbildning i King's College London (2005), College of Europe (1999), Georgetown).

Zelinski besökte Sverige, Rosenbad och den demokratiskt valde kungen i fredags. Den lukrativa tiggarresan gav resultat, meddelar SvT [1] nöjt och skriver att ett avtal skrevs med Zelinski att svenska skattebetalare ska anslå sammanlagt 105 miljarder kronor till Kiev och, så klart Wallenberggruppens idag sprängfyllda kassakistor.

Glöm skattelättnader, svenska fattigpensionärer. För medan ni/vi får 56 miljarder 2024 i ”Ekonomisk trygghet vid ålderdom”, pytsar högerregeringen ut det DUBBLA, 105 mdr till Zelinski tiden 2022-2026.

Eller lika mycket som det svenska Socialdepartementet får budgetåret 2024, 111 miljarder för ”Ekonomisk trygghet vid sjukdom och funktionsnedsättning: 111 miljarder”.

Har Huvudkrymparligan fullständigt tagit över Rosenbad, riksdagen och kungahuset?

[1] www.svt.se/nyheter/utrikes/sakerhetsavtal-undertecknat-mellan-sverige-och-ukraina

VIDEO:


Statens inkomster 2024: 1329 miljarder.

Statens Utgifter exkl. statsskuldsräntor: 1332 miljarder [2].

·        Hälsovård, sjukvård och social omsorg: 109 miljarder

·        Ekonomisk trygghet vid sjukdom och funktionsnedsättning: 111 miljarder.

·        Ekonomisk trygghet vid ålderdom: 56 miljarder.

[2] https://www.regeringen.se/.../statens-budget-i-siffror/

 

 

Natos minikoloni Litauen ska träna, vem?

LITAUEN är redo att ”om nödvändigt” skicka sina militära specialister till Ukraina för att ”träna” krigare från den ukrainska försvarsmakten, sa premiärminister Ingrida Simonyte till Bloomberg och så kommer den bifogade videon som en bekräftelse på den militära kapacitet som denna bredkäftade minikoloni till Nato utgör.Ja, ja, nu får de ju förstärkning av 600 vikingar som Försvarsmakten och Pentagon tror ska bli ett avskräckande uttryck för att ryssen inte ska våga sig på litauerna.

I ESTLAND och LETTLAND förespråkar man en militär seger för Ukraina över Ryska Federationen och tillsammans med de också bredkäftade polackerna påstår de på fullt allvar att Moskva måste bekämpas bokstavligt!

”Vi tror att de kommer att skicka 7 soldater för att ta över Krim i en massiv attack”, är den kubanske militäranalytikern Wofnons slutsats.

Vem begriper sig på litauer, letter, estonier och svenskar? De sväljer ju allt som Pentagons generaler påstår.