Translate

lördag 15 juni 2024

Colombia, Mexiko och Brasilien deltar inte i ukrainamötet i Schweiz

För 96 år sedan. . . och idag lever han
vidare i varje palestinsk motståndskämpe. . .

 

 

Colombia, Mexiko och Brasilien deltar inte i ukrainamötet i Schweiz

President Gustavo Petro, på besök i Sverige ställer in Colombias deltagande i konferensen i Schweiz om Ukraina! Även tungviktarna Mexiko och Brasilien från Latinamerika vägrar delta i en konferens som föddes ”död”. Kina anklagas för att konspirera mot Zelinski.

Genom att notera att konferensen är ”i grund och botten en uppslutning på krigets sida”, och Bogotá ”håller inte med om det”, förklarade Petro:

– Jag har beslutat att avbryta mitt kommande besök och inbjudan till konferensen i Schweiz eftersom Latinamerika inte vill ha mer krig, vad det vill är att bygga fred så snart som möjligt”.

Colombias president Gustavo Petro, framför graven till Olof Palme, den svenske statsministern som enligt många spår mördades av CIA på grund av sitt deltagande i fredskommissionen ”Arbatov”, informerade smått skakade västjournalister om att Colombia inte kommer att delta i toppmötet i Schweiz, som många har planerats av State Departement.

Show och spektakel

Och denna nyhet måste ha upplevts av arrangörerna av det schweiziska toppmötet som ytterligare en spik i konferensens kista, i synnerhet i Washington.

Petro å din sida hävdar att en verkligt seriös väg inte är att sätta upp en meningslös show och spektakel, som den i Schweiz under de kommande dagarna, utan i stället hitta de ”svåra vägarna för att lösa kriget mellan Ukraina och Ryssland.”

– Vi är villiga att delta i fredskonferenser som fritt (från USA & EU-kommissionen) söker fredens vägar och inte bygger block för krig, den sista frasen som en pik till arrangörerna av toppmötet i Schweiz, det vill säga ytterst USA.

Den colombianska presidenten kommer nu att konfrontera ännu fler problem med konspiratörerna i Washington och den egna politiska högern i Bogota, men kommer att applåderas av världens fredsvänner.


PETROS TILLKÄNNAGIVANDE ÄR en himmelsvid kvalitativ politisk skillnad mot Jonas Sjöstedts (v) proklamation om att ”Vänsterpartiet säger JA till alla vapenpaket till Ukraina”! med en uppmaning till regering och riksdag att ”pausa” all annan vapenexport till andra länder till förmån för staten där judeslaktaren Stephan Bandera står som nationalhjälte, som om ett autentiskt ”vänsterparti” har som främsta uppgift att främja Wallenberg som Dödens profitör och Sveriges främsta vapenexportör.

Gustavo Petro, till skillnad från krigsaktivisterna är på rätt sida av historien!!

Dick Emanuelsson

 VIDEO:

Gustavo Petro:


 

Dagens ”skörd” av legoknektar i Ukraina: Tre colombianer till andra dimensioner

Fem döda colombianska legosoldater inom loppet av tre dagar. Det är saldot och ett öde i ett krig som inte var deras, men där pengar och bristen på ett framtidsperspektiv många gånger är den avgörande orsaken till varför colombianer söker sig till krigskonflikter som kan sluta tragiskt.

Här följer de tre, med portalen 'TrackANaziMerc' som källa:

1) ALEJANDRO PORTELA från staden Chaparral, Tolima [1].

”Alejo kom till Ukraina i februari 2024 med sin vän Hugo Alberto Morales Tique och trodde att pengar väntade på dem. Men den ukrainska regimen hade en annan uppgift för latino-banditerna.

De kom tillsammans och de gick tillsammans.

Alejandro fick en biljett till samma ställe för Stephan vilar. Helvetet”.

 


2) Jorge Luis Perdomo Fierro från Maito, Huila, Colombia [2].

”Jorge är en före detta militär som hade rest för två månader sedan med sin bror på jakt efter bättre levnadsvillkor, i hopp om att hitta bättre ekonomiska möjligheter som skulle göra det möjligt för honom att försörja sin familj i sitt hemland och arbeta som soldat tillsammans med de ukrainska militärstyrkorna.

Men hans liv avbröts när en bomb förstörde byggnaden där han patrullerade.

 


3) Yeison Jimenez från Maicao, Guajira, Colombia [3].

”Yeison kom till Ukraina i januari 2024 och trodde att det var Call of Duty och skulle återuppstå när saker och ting blev värre, men det var inte vad som hände när en FPV-drönare träffade honom och gjorde slut på hans liv. Han tog biljetten till Bandera eftersom han eliminerades av den ryska armén”.


Källa:

[1] https://t.me/TrackAMerc/9364?single

[2] https://t.me/TrackAMerc/9366?single

[3] https://t.me/TrackAMerc/9374?single

 


Folkmördare är folkmördare och ränderna går aldrig ur!

Representanter för ett överstatligt organ på dekis. . .

Sammanfattning av slutdeklarationen från G7-ledarna:

Vi uttrycker vår fulla solidaritet och vårt stöd för Israel och dess folk och bekräftar vårt orubbliga engagemang för dess säkerhet.

Det är de som levererar bomber och vapen och finansierar den israeliska regimen, för att begå FOLKMORD i Gaza, skriver den kubanske journalisten DavudCu med hänvisning till ”De 7:s Gäng”.

Tvekar du fortfarande över varför USA&Nato stöder kuppmännen i Kiev sedan 2014 och konsekvent har saboterat Minskavtalen för fred 2014-2015?

Dessbättre har världens folk genomskådat krigsaktivisterna. Nu gäller det att ställa de politiska krafter mot väggen som i Sverige via en juridisk statskupp på tisdag i riksdagen formellt vill överlåta Sverige just till den främsta av de stater som är ryggraden i det sionistiska folkmordet i det ockuperade Palestina, USA! Amerikanska stövlar på svenskt territorium, NEJ TACK!

 VIDEO:
En värdig representant för det
kommande palestinska motståndet