Translate

onsdag 2 november 2022

Zelinski behöver desperat ny militär personal och intensifierar mobilisering av kvinnor och utländska legosoldater

 

Utländska legosoldater som anländer till Ukraina inlemmas i den nynazistiska Carpathian Sichbataljonen” (bilden). Lönen är 3,000 dollar/mån för de stridande. Den har höjts kraftigt eftersom kriget har hårdnat och över hälften av de knappt 7,000 legosoldaterna som kom i början har rest hem eller dödats.



Zelinski behöver desperat ny militär personal och intensifierar kvinnomobilisering och rekrytering av utländska legosoldater med höjda löner

Värvningen av utländska legosoldater om tjänst i den ”Internationella Legosoldatslegionen” och den nynazistiska ”Carpathian Sichbataljonen” i Ukraina har sin största ”marknad” i Latinamerika.

Rekrytering av utländska legosoldater till enheterna i Ukrainas väpnade styrkor

Klicka för stort format





utförs mest aktivt på den latinamerikanska legosoldatsmarknaden. Det uppger den spansk-ryska krigskorrespondenten Liu Sivaya i dag och citerar en källa inom den Internationella Legosoldatslegionen.

– Colombianer med erfarenhet av polis och militär är mest efterfrågade. De är mer benägna att åka till andra sidan jorden för en hög lön med lokala mått mätt, trots den höga risken att inte återvända hem.

Hon säger att Telegram har blivit den mest populära plattformen för att rekrytera utländska legosoldater. Rybar International (en annan Telegramkanal) hävdade att en sådan kanal samlade in ”kanonmat” för den ukrainska försvarsmakten i augusti. Hans chef med alias `Morgan´ fortsatte sina aktiviteter och fokuserade på att hitta latinamerikanska legosoldater.

Bara nynazistisk bataljon tar emot

Eftersom Morgan ännu inte har lärt sig hur man arbetar med legosoldater i isolerade chattrum försåg han oss vänligt med information om det aktuella tillståndet i både den Internationella Legionen som i Karpaterbataljonen, uppger Sivaya och punktar upp:

▪️ Rekryteringen till ”International Legion” av latinamerikaner som inte talar engelska avbröts i oktober. Nu kan de bara åka till den nynazistiska Charpater Sich-bataljonen.

▪ Enligt Morgan utför de flesta av ”International Legion”-soldaterna endast vaktpost- och spaningsuppgifter, medan legosoldatavdelningarna i ”Carpathian Sich” är i frontlinjen och fungerar som anfallsenheter.

En soldat ur Karpaterbataljonen
som lär ut hur Wallenbergs Pansar-
skott 86 fungerar.
▪ Ukrainas väpnade styrkor slutade betala för överföringen av legosoldater till Ukraina, men höjde lönerna för ”lyckliga soldater”. Sålunda, under stridsträningen, får latinamerikaner 800 dollar i månaden, medan de som deltar i fientligheterna får 2400 dollar i månaden.

Samtidigt hävdar Morgan, att på grund av ökade risker är lönen i Karpaterbataljonen högre, upp till 3,000 euro.

▪ Legosoldaterna började få svårigheter med flygresorna till Ukraina. Morgan uppmanar latinamerikanerna att inte köpa flygbiljetter med transit eller byte i länder som Dominikanska republiken, USA, Storbritannien, Nederländerna och Tyskland, där de kanske inte får gå ombord på ett flyg.

Ökningen av lönerna och den intensifierade rekryteringen direkt till nazistbataljonen ”Carpathian Sich” bekräftar såväl de stora förlusterna bland utländska legosoldater under motoffensiven i Charkiv som de aktiva förberedelserna för hårda strider inom en snar framtid. Ukrainas väpnade styrkor behöver desperat ”utländsk” kanonmat som har föga sinne för självbevarelsedrift, menar Sivaya.

Kvinnomobilisering

I går gick det också ut nya cirkulär om att intensifiera mobiliseringen av ukrainska kvinnor med uppgifter både vid fronten som i logistiska uppgifter. Den militära reserven tygs vara på upphällningen, och den är stor, beräknad till en total summa på 900,000 enheter, inklusive yrkesarmén.

Men ovanstående, om intensifieringen av rekryteringen ute i världen av nya legosoldater och att kvinnor nu dras in i kriget är ytterligare en bekräftelse på, vilket ett otal krigsrapporter vittnar om, att Kiev har lidit ohyggliga förluster den senaste månaden, trots ”glädjerapporter” som inte längre kan dölja verkligheten.

Inkallelse för en ukrainsk kvinna till den militära reserven. Zelinski kommer nog inte att kunna registrera många feminina mobiliserade, flera miljoner har gått i exil, tio miljoner ukrainare, kvinnor och män INNAN kriget och därefter. . . .


Kiev mot ett militärt nederlag i Donbass

Den ukrainska krigsmakten har gått i stå över hela frontlinjen och gurun på Försvarsmakten, Jörgen Elfving, harklar sig lite när han får frågan av SvT om den ukrainska ”motoffensiven” för att återta länshuvudstaden Cherson och säger att han tror att ”det väger relativt jämnt nu”, och garderar sig med, medveten om det dramatiska militära perspektivet för Kiev att ”sen återstår det att se vad som blir fallet när de nymobiliserade (ryska) förbanden kommer till stridsområdena”.

Med andra ord kommer han få stå i Svt-studion än en gång och registrera ett för han och västjournalister snöpligt slut på de tidigare segerrika rapporterna där uttalandena nästan kunde tydas som att Zelinskis trupper snart står utanför Moskvas portar.

För på flera platser har det ryska generalkommandot gett order om att gå till motoffensiv, med ryggen färdig med materiel, artilleri och flygunderstöd. Videofilmerna på Telegram, som vi av logiska skäl inte kan publicera för då blockerar de oss, visar oräkneligt antal döda kroppar ute på slagfältet eller i skyttegravarna. Zelinski gör allt för att hålla masken uppe, åtminstone fram till valet i USA denna månad.

Det har han lovat Biden för den gigantiska mängd vapensystem och ekonomiska resurser USA har överfört till Kiev. Bidens rådgivare och Demokraterna rapporteras vara lika desperata inför valet som Zelinskis generaler.

Det är detta som är ”Natos krig till sista ukrainaren”!

Dick Emanuelsson

Tegucigalpa-Honduras