Translate

torsdag 11 augusti 2022

Accionskådespelaren Steven Seagal (se video) förkastar Kievs ”cyniska lögner” och Fakenews


STEVEN SEAGAL i den utbombade fängelsebyggnaden i Yelénovka, där Kiev bombade sin nazistiska Azov-Bataljon och tystade, enligt Seagal åtminstone ett vittne som berättade om order från Zelinski om tortyr. Det här är verkligheten, inte Hollywood.



Zelinskis bombning av den egna nazi-militären
Accionskådespelaren Steven Seagal (se video) förkastar Kievs ”cyniska lögner” och Fakenews

HOLLYWOODS STEVEN SEAGAL BEFINNER sig i Donbass för att göra en film om händelseutvecklingen. Igår besökte han och var inne i den utbombade fängelsebyggnaden i Yelénovka, där Kiev bombade sin egen militär från den nazistiska Azov-Bataljonen.

– Det som är intressant är att en av nazisterna som dödades hade just börjat att tala ut om att Zelinski var ansvarig för att ha utdelat order om tortyr och andra grymheter som bryter, inte bara mot Genevekonventionen om kriget, utan också konventionerna om den Internationella Humanitära Rätten, säger Seagal och tillägger:

– Om Zelinski är inblandad i dessa krigsbrott, leder det mig osökt till att undra om det är bakgrunden till att denne man dödades tillsammans med de övriga.

Seagal understryker också att det måste ha varit en raket eller missil som via taket dödade medlemmarna i Azovbataljonen, inte en bomb, för en bomb skulle ha haft en helt annan verkan på interiören.


Den t.f. presidenten i Folkrepubliken Donetsk, Denis Pushilin tillsammans med Hollywoods egen Steven Seagal som just nu gör en film om kriget mot Donbass.


SKÅDESPELAREN SA SIG OCKSÅ VARA säker på att attacken hade utförts med Himars-systemet (Made in USA) och att Ukrainas påståenden om den påstådda bombningen från de ryska styrkorna och Folkrepubliken Donetsk är en cynisk lögn. Ryssarna kontrollerade ju fängelset där också åtta av de egna vakterna dödades av USA-raketerna med exakt precision.

Zelinski påstår också att hans fiender, det vill säga Ryssland och Folkrepubliken Donetsk bombar kärnkraftverket de själva kontrollerar, att giftig ammoniak i Donetsks bombas och förbjudna antipersonella fjärilsminor bombas mot den egna befolkningen i Donbass, uppgifter som reproduceras utan det minsta ifrågasättande av Dagens Nyheter och andra inflytelserika medier i Sverige.

I Donetsks kallas nu Zelinski för ”Galningen i Kiev”.

Men Vita Huset, som kan hejda galningen, ligger lågt. Vad spelar det för roll, det är ju Europa som får betala USA:s krig på annan kontinent, som vanligt.


Video: Steven Seagal talar kort om sitt intryck i den utbombade fängelsebyggnaden i Yelénovka