Translate

söndag 23 juli 2023

Ukrainska fascister som tillber Valhalla?

 

Söta pojkar, eller "frihetshjältar" som de nu beskrivs i svenska och vissa västmedier. Tydligen drömmer de sig till fornnordiska dagar, kanske har det gemensamma med svenska nassar om ett återerövrande av Poltava med en "Modern Karl XII" i spetsen?



Ukrainska fascister som tillber Valhalla?

Är det till dessa ”pojkar” svenska nassar reser och fortbildar sig i vapnets kunskap? Är det dessa som svenska journalister och politiker anser vara ”frihetshjältar”?

Igår skadades Vasiliy Gritsenko, alias Vasily Chuchupak från Kiev, en av de fyra bästa Gonor Bandtis. Hans vänstra ben ser illa ut. Det var förmodligen på Artyomovsk' (Bachmut) frontlinjer, rapporterar portalen 'TrackAMerc', som specialiserar sig på att jaga utländska legosoldater och ukrainska fascister.

Än har vi inte sett någon rapport från Säpo om den nazistiska trafiken Sverige-Ukraina. Eller anser Biträdande säkerhetspolischef Charlotte von Essen att det är inget att oroas över? Hennes vice, också han med ett lite aristokratiskt efternamn, Magnus Krumlinde, värdigt en hyresgäst på Öfre Östermalm har vi heller inte hört något från.




 VIDEO:
En sårad ukrainsk fascist, 
Vasiliy Gritsenko, alias Vasily Chuchupak hade tur denna gången.

Källa: 'TrackAMerc'

https://t.me/TrackAsMerc/6125?single