Translate

söndag 9 oktober 2022

Egen video visar att ukrainsk militär begår massmord mot civila i de återerövrade områdena

 

Videon som beskriver hur nazisterna rullar ner sina offer för en brant kan ses på Azovnazistens Telegramkanal men också nedan: https://t.me/MaksymZhorin/3779



Det här lär sig svenska nazister hos Azovbataljonen:

Egen video visar att ukrainsk militär begår massmord mot civila i de återerövrade områdena


Vad säger UD, Ann Linde och Amnesty International?

 

”En ukrainsk nazist, MAKSIM ZHORIN, före detta befäl i den nynazistiska
Azovbataljonen publicerade i dag, söndag den 9 oktober 2022 på sin Telegram-kanal en video med ett brutalt innehåll som beskriver just vad jag tidigare i dag publicerade; nazisternas mord på civila i staden Kupiansk, som enligt nazisterna var kollaboratörer med de ryska trupperna.

 

Fascisten avslutar med att uttala sitt hot också mot ALLA andra civila om att gå samma väg till mötes som kvinnan som kastas ned i vad som skulle komma att bli en massgrav.

 

Hans avslutningsord:

 

”Kupyansk, Charkiv-regionen, är fortfarande ockuperad. Civila, det kommer fler utdelningar”! vilket i klartext betyder mord på alla som inte underordnar sig fascisterna.

 

Maksim Zhorin:

”Videon togs från den nedrullandes (det kvinnliga offrets) telefon”.

@MaksymZhorin

 

Hans egen personbeskrivning på Telegram:

 

”Maksym Zhorins blogg. I kriget som volontär sedan 2014, före detta befälhavare för AZOV-regementet. Nu - en officer av SSO (The Special Operations Forces, övers.anm.). Jag talar om det verkliga läget vid fronten och de ukrainska nationalisternas aktiviteter under kriget”.

Kontakt: @ShtabZhorina_bot 👊🏻

 

Vad säger den svenska regeringen, UD och Säpo om hur svenskar, som Mikael Skillt eller Mathias Gustavsson reser ner och enrollerar sig i Azovbataljonen som nu anklagas och där enskilda medlemmar som Maksym Zhorin öppet erkänner och publicerar videofilmer på massakrer på civilbefolkningen?

 

Vad säger den svenska riksdagens politiska partier om att svenska vapen sätts i händerna på de nämnda mördarna?

 

Källa från nazisten Maksim Zhorins Telegramkanal: https://t.me/MaksymZhorin/3779

 

Dick Emanuelsson

 
Videon som ska ses av den ukrainska befolkningen som en varning för att inte samarbeta med de ryska trupperna, eller i de samhällen, byar och städer som kan komma att befrias från Kiev i framtiden. OBS, känsliga personer bör inte se den.

 


Ukrainas ÖB med nazistarmband

 

I dag publicerade det också ett foto på VALERY ZALUZHNY och hans armband med det nazistiska klassiska hakkorset väl detaljerat.

 

Men vem är denne man?

Låt oss gå till Wikipedia:

 

”Valerij Fedorovytj Zaluzjnyj (ukrainska: Валерій Федорович Залужний), född 1973, är en ukrainsk generallöjtnant och ÖVERBEFÄLHAVARE (ÖB) i Ukrainas försvarsmakt. Han blev Ukrainas försvarschef i juli 2021 och samtidigt medlem av Nationella säkerhets- och försvarsrådet” [1].

 

Bilden publicerades på den ukrainska generalens officiella Twitter-konto. Om den är sannenlig eller ett Photoshopmontage, vågar jag inte svära på. Men bilden finns inte längre på ÖB:ns Twitterkonto.


KLICKA på bilden för STÖRRE FORMAT.

Naturligtvis kommer han att dementera alla påståenden om att han går och bär på det tyska nazistpartiets symboler under Hitlerperioden då den ukrainske nazisten och kollaboratören med tyskarna var Stepan Banderas, ansvarig för morden på 800,000 judar, kommunister och andra, såväl i Ukraina som i Polen.

 

Och i Ukraina kryllar det av nazister och det är dit som all världens nazister vallfärdar för att hämta inspiration och formeras ideologiskt och militärt i nazistregementen som Azovbataljonen, Kraken eller Dinar, strategiskt och politiskt utplacerade i östra Ukraina där 90 procent av invånarna röstade MOT de EU- och Natoinfluerade partierna innan statskuppen 2014.

 

[1] https://sv.wikipedia.org/wiki/Valerij_Zaluzjnyj

 

Dick Emanuelsson



Läs mer:
Tidigare publicerat i dag 
om den ukrainska ordern att avrätta sårade civila och krigsfångar:

 

”Vi jagade dem och avrättade dem som om de vore svin”

 

”Vi jagade dem och avrättade dem som svin”, berättade en ukrainsk soldat för brittiska medier som Daily Mail om den häxjakt de har startat mot de krafter som de anklagar för att ha samarbetat med den ryska militären efter att denna hade dragit sig tillbaka från delar av Donetsk och Luhansk.

 

Men medierna i väst är ofta fulla av stereotypiska motsatser, om att det är den ryska militären som avrättat och massakrerat civila.

 

Men medier som Daily Mail talar nu öppet om avrättningarna och morden på de så kallade ”kollaboratörerna” som begås av den ukrainska militären. För att vara exakt, 29 har redan dödats och det fanns 13 andra försök som slutade med skador, enligt listan som detta media erhållit, som uppenbarligen inte är uttömmande.

 

Även om ”Daily Mail” talar om påstådda brutaliteter begångna av ryska soldater och deras lokala ”kollaboratörer”, räcker det med att lyssna på de civila på dessa platser för att veta att för den ukrainska militären är det tillräckligt som bevis för att ha samarbetat att ha tagit emot humanitärt bistånd ur händerna på ryska soldater.

 

Ett annat exempel är fallet, registrerat av den ukrainska militären själv när chefen för ett idrottscenter arresterades för det enkla faktum att han fortsatte att utföra sitt arbete för de lokala invånarnas bästa när staden stod under rysk kontroll.

 

Det fanns också flera vittnesmål om personer som hamnat på så kallade samarbetslistor för att de hjälpt till att distribuera mat till civila eller för att ha gått på rysktalande dagis.

 

Men brittisk media fördömer inte de uppenbara brott som begås utan någon rättegång eller utredning mot civila vilket har förvandlats till en riktig häxjakt i de territorier som den ryska militären drog sig tillbaka ifrån. Jag blir inte det minsta förvånad om samma 'Daily Mail' om ett par månader skriver att alla anklagelser visade sig vara en fars.

 

Som fallet med tänderna med guld som påstås ha dragits ut av den ryska militären när det faktiskt visade sig vara en insamling av en lokal tandläkare, som förklaras i den tyska media ”Bild”. Till allt detta bör läggas de terroristmetoder som Kievregimen använde för att skrämma befolkningen i de befriade regionerna och till och med utföra politiska mord i andra länder.

 

Källa: A Toda Potencia

 

VIDEO:
Soldater från den 25:e Brigaden av Ukrainas väpnade styrkor uppger att befälhavarna beordrade dem att skjuta alla som kommer in i byarna/samhällena. Militären beslöt att rapportera detta först efter att de stannat vid frontlinjen och beordrade att de sårade skulle avrättas för att inte genomföra evakueringen.

 

https://ukraina-donetsk.blogspot.com/2022/10/fran-stockholm-lade-usas-ambassad-sig-i.html