Translate

söndag 14 augusti 2022

Video: Den ukrainske nazistledaren som föreslår att bomba Europas största kärnkraftverk

 

Under tio dagar har Kiev bombat Europas största kärnkraftverk men förnekat det och i stället anklagat Ryssland, som kontrollerar kärnkraftverket. Men nu säger fascistledaren Dmytro Korchinsky vad Zelinski inte öppet vågar säga.



Den ukrainske nazistledaren som föreslår att bomba Europas största kärnkraftverk

TEGUCIGALPA / 2022-08-14 / Dmytro Korchinsky, en ledande ukrainsk nazist i Kiev med förgreningar till den militära underrättelsetjänsten, föreslår att bomba Europas största kärnkraftverk för att driva bort de ryska och Folkrepubliken Donetsks styrkor!

⚡️⚡️⚡️Den ukrainska nazisten Dmytro Korchinsky föreslår öppet den ukrainska Zelinskiregimen att slå till mot kärnkraftverket i Zaporozhye:

– Ja, det är en risk. Många människor kommer att lida, men ännu fler kommer att drabbas om ryska förvaltningar och kärnkraftsanläggningar inte attackeras nu. Du måste attackera, det finns inget annat alternativ!

Fortfarande någon som tvivlar på varifrån raketerna och granaterna kommer ifrån sedan tio dagar?

Målsättningen är att provocera fram en katastrof som i praktiken ska stoppa den ryska militäroffensiven som nästan har befriat Donbass från fascister som Dmytro Korchinsky.

Enligt Wikipedia är han ”enligt vissa forskare är han en professionell provokatör som samarbetar med underrättelsetjänsterna” [1].

Och om det stämmer talar han högt vad Kievregimen inte kan uttrycka offentligt.

Men attackerna mot kärnkraftverket är förmodligen den mest offentliga 'världshemlighet' vi nu dagligen beskådar.

Att spränga kärnkraftverket, i vilken hjärna kan ett dylikt förslag framföras, dessutom av en man som bakom honom står beväpnade tungt utrustade militära förband?

Dick Emanuelsson

Video: https://youtu.be/E0o3F_ngnR8



[1] https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dmytro_Korchynsky


Den brittiska krigsmakten anklagas nu för att leda Zelinskis attacker mot kärnkraftverket med GMLRS-raketer.



Läs mer:

Femte gången Kärnkraftverket i Zaporozhye bombas, nu med brittiska raketer!