Translate

lördag 4 juni 2022

Kö för ett nytt pass, men denna gång ett ryskt!

 




Kö för ett nytt pass, men denna gång ett ryskt!

”Väntat i åtta år på denna dag. . .”

[Español después de la versión sueca]

 

”Vad händer här, kränks inte medborgarna i sina rättigheter”? skulle förmodligen kommentaren bli i västmedierna, det vill säga om nyheten skulle publiceras.

Människor i Melitopol i Donbass, som har varit utanför Kievs kontroll sedan den 26 februari i år, ställer upp för att ansöka om sitt ryska pass, i likhet med flera andra regioner i östra Ukraina, som nu klipper banden med Kiev.

Med egen röd flagga med Hammaren och Skäran kommer förmodligen de nya myndigheterna utlösa en folkomröstning och, om den ger ett JA, kommer ansöka om att Zaporizhzhiaprovinsen ska ingå i den ryska federationen.

Hur som helst är det nu möjligt för medborgarna att ansöka om medborgarskap. Och alla de privatpersoner som intervjuas i följande video uppger att ingen tvingade dem, allt är frivilligt och att människorna har väntat i åtta år på denna dag.

Zaporizhzhiaprovinen var den enda i det senaste regionalvalet, som vanns av Ukrainas kommunistiska parti, det vill säga INNAN det förbjöds av Kievregimen.

D.E.

Källa: Fidelista forever

 

¿Y qué pasa aquí, no son ciudadanos violentados en sus derechos?. Ciudadanos de Melitopol que lleva desde el 26 de febrero fuera del control de Ucrania hacen cola para solicitar su pasaporte ruso. Nadie se ha puesto a analizar la jugada estratégica que significa Jerson, cuando los ucranianos se dieron cuenta, o mejor dicho les avisaron, ya saben quien, era tarde. Ese Oblast, fue el único en las últimas elecciones regionales, que fue ganado por el Partido Comunista de Ucrania, ni más ni menos. Esos son antecedentes que la gente ignora, pero jamás un buen estratega.

Fuente: Fidelista por siempre