Translate

tisdag 21 juni 2022

EXKLUSIVT: Ryska militärer instrueras av ukrainsk nazist i Wallenbergs 'Pansarskott 86'!

 

Den tillfångatagne ukrainske militären (infällda bilden) är från den nazistiska bataljonen ”Carpathian Sich”. Den är en enhet inom det ukrainska Inrikesministeriets hemliga Politiska Polis, en om man så vill Zelinskis egen Gestapopolis. Vem kunde tänka sig att nazisten skulle instruera ryska soldater om sin kännedom om svenska vapen. Svenska Vänsterpartiet bör ta sig en rejäl tankeställare vart de beslutade vapnen hamnar.



EXKLUSIVT: Ryska militärer instrueras av ukrainsk nazist i Wallenbergs 'Pansarskott 86'!

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 220621 / Av de 10 000 antitankvapen `Pansarskott 86´, producerat av Wallenbergs SAAB-Gruppen som den svenska riksdagens partier beslutade att sända till Kiev, har en oräknelig mängd hamnat under rysk kontroll. I följande video instrueras de ryska militärerna av en tillfångatagen ukrainsk nazist!


Video: https://vimeo.com/722728005


I videon som nyligen publicerats i Telegramkanalen Intel Slava Z instruerar en den tillfångatagne ukrainske militären från den nazistiska bataljonen ”Carpathian Sich” i hur ett av de 10,000 svenska levererade antitankvapnen AT-4 ska användas, MOT Zelinskys trupper.


De ryska militärernas ukrainske instruktör i Wallenbergs `Pansarskott 86´.


Nytt miljardpaket till Kiev

S-regeringen har föreslagit Riksdagen en tredje leverans av 5,000 Pansarskott 86 och andra tyngre vapen till Kiev. Den totala kostnaden för detta tredje Vapen-Paket till Kiev uppgår till en miljard kronor, pengar som i stället borde gå till landets fattigpensionärer.

I Tyskland måste en miljon fattigpensionärer ha ett arbete vid sidan om sin pension som inte räcker till för att överleva.

Samma situation råder i USA där Biden och kongressen har gett klartecken för ett paket på 40 miljarder dollar till Zelinsky, eller 400 miljarder SVNSKA KRONOR. Obegripliga summor som går till den mest korrumperade regimen i Europa!


Storbritanniens ÖB vill dra ut i krig mot Ryssland!

Men S-regeringen satsar på krig och NATO-medlemskap och får uppbackning av Sveriges ÖB. Hans kollega i Storbritannien sa i förrgår att Europa måste förbereda sig militärt för att besegra Moskva. Hur? Naturligtvis i ett krig. För på ekonomins område är ju Europa redan besegrat efter att ha skjutit sig självt i foten, på begäran av Huvudkontorets chef i Vita Huset.


Tillsammans med Polen betraktas Storbritannien som Europas två "Krigspartier".


FAKTA bataljonen ”CARPATHIAN SICH”:

Den tillfångatagne ukrainske militären är från den nazistiska bataljonen ”Carpathian Sich”. OBSERVERA hans påsydda emblem i uniformsärmen. Den är en enhet i det ukrainska Inrikesministeriets hemliga Politiska Polis, det vill säga en fascistisk politisk övertygad Svobodaenhet med sina ideologiska rötter i den tyska nazismen.

Bataljonen bildades efter den fascistiska statskuppen i februari 2014. Carpathian-Sichbataljonen förflyttades därefter till östra Ukraina och Donbass där den igångsatte förföljelsen mot oppositionen mot statskuppen i Kiev.

Och under åtta år utsattes den åtta miljonerna rysktalande befolkningen för den blodiga terrorn från Zelinskys egen Gestapo-enhet.


Enheter ur den nazistiska bataljonen ”Carpathian Sich”.

Video, mindre version: