Translate

lördag 28 maj 2022

När får vi se Ann Linde och Marcus Wallenberg i Kiev?

 

Hon ser lite rädd ut, Sanna Marin, iförd skottsäker väst under sitt besök i Kiev.



När får vi se Ann Linde och Marcus Wallenberg i Kiev?

Av Dick Emanuelsson

220527 / TEGUCIGALPA-HONDURAS / Finlands premiärminister Sanna Marin är på officiellt besök i Ukraina. Hon vill personligen lära att ”känna sig själv i krigsförhållanden”, bara för att behaga andra (Washington), tillägger den kubanske militäre kommentatorn Wofnon, syrligt.

Det ryktas om att ”Damen från Arvfurstens Palats” i Stockholm också är i antågande mot Kiev. I sällskap med Wallenbergklanens direktörer i SAAB-koncernen.

På dagordningen står ytterligare leveranser av Pansarskott 86, som Ann Linde dock säger sig vilja ha försäkringar av Zelinsky att de inte får komma i händerna på kriminella gangsters i Biskopsgården (min gamla stadsdel på 1950-60-talet), ett löfte som Zelinsky gapskrattar åt bakom ryggen på skånskan.

Wallenbergarna å sin sida är lika heta men inte lika högljudda som en löpande katthona, medvetna om att ryssarna har eliminerat större delen av Kievs luftförsvar och stridsflyg.

”VI HAR LÖSNINGEN”, lovar MARCUS WALLENBERG Zelinsky.

 

Två såta allierade; en "socialdemokrat" av den nya "ideologin" och en monopolkapitalist av den "gamla stammen", Ann Linde och Marcus Wallenberg. Han ser glad ut, vilket han har alla skäl att känna sig med tanke på sin nya marknad i Ukraina medan hon ser spänd ut och fudnerar på om hon tvingas utlämna kurdiska flyktingar till Turkiet för att komma in bland Blinken och de "hårda pojkarna".


MARCUS OMVALDES i april 2021 till styrelseordförande på bolagsstämman för SAAB-koncernen som dessutom, mitt under pandemin beslutade om en ökad aktieutdelning på 4,70 kr/aktie, det vill säga INNAN den ryska militära ”Specialoperationen”.

”Jas39-Gripen är lösningen på dina problem, Volodímir, den är oövervinnlig mot ryssarnas SU-35”.

Och nuvarande näringsminister KARL-PETTER THORWALDSSON, nickar jakande.

Den förre SSU-ordföranden, ABF-direktören och sedermera ordförande i ”klasskampsorganisationen” LO (stod Thorwaldsson någonsin på en arbetsplats för att få ner kulmagen i fysiskt arbete?) försäkrar Ukrainas organiserade arbetarrörelse att det ”svenska stålet biter”, som de allierade bittert bekräftade när Hitlers pansardivisioner bombade engelska och ryska trupper med svenskt stål som exporterades under andra världskriget till den tyska rustningsindustrin. Som kronan på verket garanterade Wallenberg, via sin ögonsten SKF tyskarna förstklassiga kullager till de tyska stridsvagnarna och dito.


I DAG ÅKER KOMBINERADE svenska (s) minister & monopolkapitalistiska delegationer till Bogota, Colombia, Statsterrorismens och krigets vagga för att också där kränga detta stridsplan. Generalerna ska byta ut större delen av sina stridsplan, märkligt med tanke på att den colombianska staten slöt ett fredsavtal med den 54-åriga FARC-gerillan.

Den 19 januari 2017 träffade John Stjernfalk, brigadgeneral och rådgivare vid svenska försvarsdepartementet, den colombianska vice försvarsministern Aníbal Fernández de Soto i Bogotá för att diskutera vapenaffärer, bland annat JAS-39 Gripen.

Den 14 mars 2017 var det dags igen, efter bara två månaders uppehåll. 'Colombia och Sverige skriver under ett samarbetsavtal inom områden som säkerhet, försvar och mänskliga rättigheter'. Undertecknarna var den svenske dåvarande industriministern Mikael Damberg och den colombianske försvarsministern, Luis Carlos Villegas, tidigare president för Colombias Industriförbund, ANDI.


Utrikeshandelsminister Anna Hallenberg lugnar svenska statsfinansierade s.k. ”NGOs” med att Sverige pytsar ut 42 miljoner kronor för att lära dessa psykopatiska robotar inom polisväsendet att inte våldta kvinnor som de griper i demonstrationer eller mörda oppositionen i då kallade ”False Flag”, och peka ut dem som ”gerillasoldater stupade i strid”.

Sida har ett tufft jobb. Sanningskommissionen rapporterade att enbart under ex presidenten Alvaro Uribes år mördades 6402 civila colombianer. Vad bryr sig Marcus och Hallenberg om den siffran?

Offret och mördaren. Men det var Alvaro Uribe som beordrade denne militär att mörda mannen på bilden och är anklagad för att vara den värste seriemördaren i Colombias historia, officiellt 6402 offer, som presenterades som "gerillasoldater stupade i strid med armén"!


Tacka f-n för att Lenin karaktäriserade en stor del av de europeiska socialdemokratiska partierna för förrädare mot den Andra Internationalens beslut om att inte bevilja krigskrediter för att förhindra ett kommande världskrig (1914) genom ett utlösande av en generalstrejk.

Bland dem Thorwaldssons föregångare, Hjalmar Branting som i motsats till ungdomsförbundet, som blev uteslutet efter sitt deltagande på den antimilitaristiska Zimmervaldskonferensen 1915, gav efter.

Nu går dagens s-ledare objektivt sett i spetsen för ett 3:e världskrig genom att förstärka Krigsalliansen NATO via sitt ansökta medlemskap.